Tilat & sijainti

 

Uudet, raikkaat ja valoisat tilamme sopivat jokaiseen elämäsi tilaisuuteen ja juhlaan. Meiltä löydät ison juhlasalin, kaksi kokouskabinettia ja viihtyisän lounge-tilan, saunaosaston ja ulkoporealtaat. Sijaitsemme aivan Päijänteen rannalla, joten juhliasi koristaa upea näkymä järvelle. Kaikki tilat on täysin ilmastoituja.
Sijaitsemme helpon saapumisen päässä Jyväskylästä ja meillä on todella tilava, ilmainen parkkipaikka.

 

 

Olemme lähellä keskustaa, mutta kaukana arjesta. Tervetuloa kokemaan Päijänteen tunnelmaa parhaimmillaan.

Kaikissa tiloissamme on anniskeluoikeudet

Juhlasali & aula

120 hlö

 

Juhlasaliin mahtuu juhlimaan 120 henkilöä, ja on varattavissa yksityiskäyttöön ympäri vuoden. Salin jokaiselta istuinpaikalta aukee upea näkymä Päijänteelle. Tilassa on myös piano sekä ilmastointi joka lisää viihtyvyyttä ympäri vuoden. Juhlasalin yhteydessä on myös aula, josta löytyy myös ammattilaistason baaritiski, WC- tilat, sekä sohvaryhmät oleskeluun.

 

Takkakabinetti

10-36 hlö

 

Tyylikäs takkakabinetti takaa tilaisuutesi tai palaverisi viihtyvyyden. Takkakabinetin yhteydessä on myös pienempi kabinetti, ja nämä tilat ovat yhdistettävissä avattavalla liukuovella.
 
Takkakabinetti         24 hlö
Pieni kabinetti          12 hlö
Tutustu ja varaa valmis kokouspaketti!

Lounge- tila

(ANNISKELUOIKEUDET)

 

Tunnelmallisessa lounge-tilassamme viihdyt varmasti jopa illan pikkutunneille. Tilan yhteyteen kuuluu myös saunaosasto ja kaksi ulkoporeallasta. Lounge- tilan vuokraan sisältyy myös erilaisia sisä- sekä ulkopelejä kuten mölkky, kroketti, huojuva torni, UNO- pelikortit jne.
Lounge- ja saunatila ovat ravintolan aluetta, joista löytyy anniskeluoikeudet, joten voit nauttia juomia poreiden lämmössä.

Sauna + ulkoporealtaat

Saunan ja ulkoporealtaiden vuokra alkaen 550e.
Modernit saunatilat kutsuvat niin löylyihin kuin ulkoporealtaiden lämpöön. Moderniin saunaan mahtuu kerralla noin 14 henkilöä. Katetulla terassilla voi nautiskella auringonlaskusta kahden 7 henkilön kokoisen porealtaan lämmössä. Lounge- ja saunatila ovat ravintolan aluetta, joista löytyy anniskeluoikeudet, joten voit nauttia juomia poreiden lämmössä. Meiltä löytyy myös vuokrapyyhkeitä.

Vehryt Nouka, pohjapiirros

 

Avaa isommaksi klikkaamalla kuvaa.
Pääsalin pöytäjärjestys on täysin muokattavissa. Kuvan esimerkillä 100 istumapaikkaa. Takaosaan on myös oma sisäänkäynti.

 


 

Sijanti

Sijaitsemme Noukanniemessä, Päijänteen ympäröimänä osoitteessa Noukanniementie 99, 40820 Haapaniemi.

Katso kartalta 

Saapuminen

Saapuminen Jyväskylän keskustasta
Autolla           n. 10 km
Veneellä        7 km
Bussi nro. 1    1.2 km (pysäkille)

Järjestä saapuminen vesiteitse

Ota yhteyttä

Mikä tila sopisi teille?

Upea miljöö tuo juhlaan kuin juhlaan hieman enemmän sitä jotain. Haluamme tarjota vain parasta ja tehdä elämäsi eri hetkistä erityisiä.

Pyydä tarjous