Juhlatilat

Uudet, raikkaat ja valoisat tilamme sopivat jokaiseen elämäsi tilaisuuteen ja juhlaan.

 

Tutustu kolmeen ainutlaatuiseen tilaamme:

Juhlasali >

Takkakabinetti >

Lounge >

 

 

Juhlatilat Jyväskylä. Modernit ja raikkaat juhlatilat Päijänteen parhaalla paikalla

Juhlatilat Jyväskylä. Päijänteen syleilyssä, kaikkiin hetkiin ja tilaisuuksiin. Modernissa Vehryt Noukassa järjestät kaiken kokoiset tilaisuutesi ja juhlasi meidän isossa juhlasalissa, kahdessa kabinetissa, viihtyisässä lounge-tilassa tai saunaosastolla ulkoporealtaineen. Sijaitsemme aivan Päijänteen rannalla, joten juhliasi koristaa upea näkymä järvelle. Kaikki juhlatilat on täysin ilmastoituja.

Sijaitsemme helpon saapumisen päässä Jyväskylästä ja meillä on todella tilava, ilmainen parkkipaikka. Kaikissa tiloissamme on anniskeluoikeudet.

Valitse juhlallesi, tapahtumallesi tai tilaisuudellesi sopiva juhlatila.

 

 

Juhlasali & aula >

Istumapaikkoja 20-120

Juhlasaliin mahtuu juhlimaan kerralla aina jopa 120 ihmistä, ja on varattavissa yksityiskäyttöön ympäri vuoden. Salin jokaiselta istuinpaikalta aukee upea näkymä Päijänteelle. Juhlasalin istuma- ja pöytäjärjestys on täysin muunneltavissa asiakkaan toiveiden mukaan. 
Tilassa on myös piano sekä ilmastointi joka lisää viihtyvyyttä ympäri vuoden. Juhlasalin yhteydessä on myös aula, josta löytyy myös ammattilaistason baaritiski, WC- tilat, sekä sohvaryhmät oleskeluun.

Katso juhlasalin virtuaalinen esittely: Juhlasali & aula

 

 

Takkakabinetti >

Istumapaikkoja 24 (+12)

Tyylikäs ja tunnelmallinen takkakabinetti takaa tilaisuutesi tai palaverisi viihtyvyyden. Tilan alkuperäinen takka sekä ikkunoista avautuvat kauniit Päijänteen maisemat luovat puitteet, joissa voi järjestää tilaisuuden aina kastejuhlasta muistotilaisuuteen. Tila on yhdistettävissä liukuovella pieneen kabinettiin, ja näin tilaan saa 12 istumapaikkaa lisää.

Avattava ja suljettava liukuovi takaa tilaisuutesi yksityisyyden, kun tarjoilut ja kahvit joko tuodaan esille tai kerätään pois. Tilasta löytyy myös nykyaikainen kokoustekniikka.

 

 

Lounge >

Istumapaikkoja 24

Tunnelmallisessa lounge- tilassa viihdyt varmasti jopa illan pikkutunneille. Tilan yhteyteen kuuluu myös saunaosasto ja kaksi ulkoporeallasta. Lounge- tilan vuokraan sisältyy myös erilaisia sisä- sekä ulkopelejä kuten mölkky, kroketti, huojuva torni, UNO- pelikortit jne.

Lounge- ja saunatila ovat ravintolan aluetta, joista löytyy anniskeluoikeudet, joten voit nauttia juomia poreiden lämmössä.

 

 

Saunatilat ja ulkoporealtaat >

Modernit saunatilat kutsuvat niin löylyihin kuin ulkoporealtaiden lämpöön. Moderniin saunaan mahtuu kerralla noin 14 henkilöä. Katetulla terassilla voi nautiskella auringonlaskusta kahden 7 henkilön kokoisen porealtaan lämmössä. Lounge- ja saunatila ovat ravintolan aluetta, joista löytyy anniskeluoikeudet, joten voit nauttia juomia poreiden lämmössä. Porealtaiden välistä löytyy myös seinäpuhelin, jolla saa kätevästi tilattua juomia baaritiskiltä suoraan ulkoporealtaille. Meiltä löytyy myös vuokrapyyhkeitä. Saunatilan sekä ulkoporealtaiden vuokra talvikautena alkaen 350e, ilman aikarajaa.

 

Pyydä tarjous

Lisää KUVIA TILOISTA MYÖS meidän Instagramista

POHJAPIIRROS, VEHRYT NOUKA

 

Avaa isommaksi klikkaamalla kuvaa.
Pääsalin pöytäjärjestys on täysin muokattavissa. Pohjakuvan esimerkillä 100 istumapaikkaa. Sinisellä rajattuun rakennuksen ”takaosan” tiloihin (takkakabinetti, lounge + saunatilat) on oma sisäänkäyntinsä.

 


 

Sijanti

Sijaitsemme Noukanniemessä, Päijänteen ympäröimänä osoitteessa Noukanniementie 99, 40820 Haapaniemi.

Katso kartalta 

SAAPUMINEN

Saapuminen Jyväskylän keskustasta
Autolla           n. 10 km
Veneellä        7 km
Bussi nro. 1    1.2 km (pysäkille)

Järjestä saapuminen vesiteitse

Ota yhteyttä

Mikä tila sopisi teille?

Upea miljöö tuo juhlaan kuin juhlaan hieman enemmän sitä jotain. Haluamme tarjota vain parasta ja tehdä elämäsi eri hetkistä erityisiä.

Pyydä tarjous