Menut

Omasta ravintolan keittiöstämme valmistuu ammattitaidolla maittavat menu- ja buffetkokonaisuudet, sekä niin suolaiset kuin makeatkin herkut, tuoreista kauden mukaisista raaka-aineista.

Ruokalista – Menut

Katso ruokalista / menut ja valitse tilaisuuteesi ruokailu useasta eri buffetmenusta, tai nauti pöytiin tarjoiltu kolmen ruokalajin menukokonaisuus, työporukan parempi lounas työviikon pirsitykseksi, tai makeita ja suolaisia herkkuja tarjoava Vehryt Noukan kahvipöytä.

 

 

Buffet menut alk. 39e /hlö – Katso menut alta

Menujen hinta sisältää:

Sovitun tilan tilavuokran

– Kattauksen

– Ammattitaitoisen palvelun

– Siivouksen tilaisuutesi jälkeen

*Pyydä tarjous ja tutustu tarkemmin eri menuvaihtoehtoihin, min.10hlö

 

Kolmen ruokalajin menu 55e /hlö

Menu alkaen 55e /hlö

– Kolme maistuvaa ruokalajia, alku-, pää- ja jälkiruoan tyylikkäästi pöytiin tarjoiltuna.

Menussa pääset nauttimaan kotimaisista sekä lähialueidein raaka-aineista, huolella valmistetuista, herkullisista makuelämyksistä. Valitse alku, pää- ja jäkiruoka vaihtoehdoista mieleisesi annokset, ja nauti juuri sinulle räätälöity menukokonaisuus.

*Kolmen ruokalajin menu on saatavana myös täysin vegaanisena ja kasvisversiona. Kysy viimeisintä, sesongin mukaan muuttuvaa menua!

 

Vehryt Noukan kahvipöytä alkaen 35e /hlö

Kysy tarjousta mieleisistä tarjottavistasi, ja kokoa haluamasi kahvipöytä

Vehryt Noukan kahvipöytä, joka pitää sisällään niin meidän itse valmistamia suolaisia kuin makeitakin herkkuja, perinteisestä täytekakusta juustokakkuihin.

Kahvipöytään valittavissa: voileipäkakkuja (savulohi / kinkku / kasvis), suolaisiapiirakoita (feta / kinkku / kasvis), cocktailpiirakoita munavoilla, minikuppikakkuja, kahvit täytekakulla (valitse mieleisesi maku), juustokakkuja (suola- kinuski / sitruuna) tai salaatteja ja patonkia.

Lue lisää ravintolan palveluista ja ota meihin yhteyttä niin suunnitellaan yhdessä teidän tilaisuuteenne sopiva ruokailu. Min.10hlö.

 

 

Vehryt Noukan parempi lounas 25e /hlö

Aika herkutella hieman paremmin työviikon keskellä. Tule nauttimaan työporukallasi Vehryt Noukan parempi lounas. Varaa lounas ja kysy päivän lounasmenu suositus: myynti@vehrytnouka.fi tai soittamalla +358400409927. Min.10hlö.

 

 

Lounge menu

Haluatko rentoa ja maistuvaa syötävää illanvieton yhteyteen?

Lounge menusta löydät Vehryt Noukan herkulliset lautasannosvaihtoehdot, jotka ovat oiva lisä illan vieton kaveriksi. Listalta löydät niin täyttävämpiä ruoka-annoksia, kuin pienempääkin purtavaa pikkunälkään, makeita herkkuja unohtamatta. Lataa lounge menu tästä!

Lounge menun annosvalinnat tulee ilmoittaa etukäteen. Menun annoksien hinnat eivät sisällä tilavuokraa.

 

 

Kokouslounas

Kokouspaketit alkaen 40e /hlö (sisältää kokoustilan, lounaan, kahvituksen ja kokoustekniikan)

Meillä ei tarvitse kokoustaa nälkäisenä. Herkullinen kokouslounas kuuluu jokaiseen kokouspäivään. Lounasbuffettiin katetaan kotimaisista ja tuoreista raaka-aineista huolella valmistettuja menukokonaisuuksia. Lounas sisältää alkuruokapöydän, pääruoan sekä jälkkärin kauden makealla ja kahvilla.

Kokouslounas sisältyy aina niin puolenpäivän-, kuin kokopäivänkin kokouspakettiin.

 

 

Iltapala menu 19e /hlö

Haluatko rentoa, pientä purtavaa esimerkiksi saunaillan yhteyteen?

Iltapala menusta löydät Vehryt Noukan herkulliset cocktailtyyliset naposteltavat, jotka ovat oiva lisä illan vieton kaveriksi vaikkapa saunaillan yhteyteen loungeen katettuna. Lataa lista tästä!

Iltapala menun hinnat eivät sisällä tilavuokraa. Min.10hlö.

 

Tuliko nälkä?

Tervetuloa nauttimaan kotimaisista sekä lähialueidein raaka-aineista, huolella valmistetuista, herkullisista makuelämyksistä.
Saatavana erilaisia menukokonaisuuksia, myös kasvis ja täysin vegaaninen, kysy tarjousta.

 

Ota yhteyttä