Häät Vehryt Noukassa

Hääpäivänne arvoinen juhlapaikka

Vehryt Noukassa vietät tyylikkäät ja unohtumattomat häät vuoden jokaisena aikana.

Kaikki mitä hääpäiväänne tarvitsette, kätevästi saman katon alta.

 

 

Lue lisää myös talven ja syksyn hääjuhlista >

 

Häät Jyväskylä, Noukanniemen tunnelmallisessa Vehryt Noukassa

Häät Jyväskylä ja Noukanniemi. Vietä unohtumattomat häät Jyväskylässä, luonnonkauniissa Vehryt Noukassa. Meillä yksi elämänne tärkeimmistä päivistä on täynnä iloa, maistuvaa ruokaa, ensiluokkaista palvelua ja tyyliä.

Tältä sivulta löydät paljon lisäinfoa siitä millaista on järjestää häät meillä Vehryt Noukassa, tietoa juhlatilasta, palvelusta, ruokailusta, sekä vastauksia kysytyimpiin kysymyksiin. Lukaise myös lisäpalveluista mitä suosittelemme täydentämään hääpäiväänne. Meiltä löydät kätevästi kaikki hääpäiväänne tarvitsemanne saman katon alta.

 

Kuva: Stelios Kirtselis

 

Juhlatilat ja kaikki tarvitsemanne palvelut saman katon alta kaiken kokoisille hääjuhlille, ympäri vuoden

Vehryt Noukan uudistetut ja ilmastoidut tilat taipuvat kaiken kokoisille hääseurueille, juhlan ajankohdasta riippumatta. Juhlasaliin mahtuu sujuvasti 20-120 vierasta kattavat hääjuhlat, ja pöytäjärjestyksiä muuntelemalla salista saadaan tunnelmallinen vierasmäärästä riippumatta. Juhlasalissa on ilmastointi, joten lämpötila pysyy miellyttävänä myös kesän helteillä. Juhlasalin yhteydessä on myös aula, josta löytyy ammattilaistason baaritiski.

Pienempiä häitä juhlivat taas mahtuvat oivallisesti juhlistamaan todella näyttävässä ja tunnelmallisessa takkakabinetissa, josta aukeaa upeat näkymät Päijänteelle. Takkakabinetin vuokraan kuuluu aina myös lounge- tilan käyttö, joka taas on tila, jossa vieraat viihtyvät seurustellen ja iltaa viettäen myöhemmillekkin tunneille. Takkakabinettiin mahtuu istumaan kerralla 24 vierasta, ja tähän on liukuovella avattavissa pieni lisäkabinetti, josta istumapaikkoja tulee lisää 12.

 

 

Katso juhlasalin virtuaalinen esittely: Juhlasali & aula >

Video: Juhlasali & juhlallinen kattaus >

 

 

HÄÄPAKETTI sisältää:

Juhlatilan käyttöönne koko juhlapäivän ajaksi aina klo 02.00 asti (mahdollisuus maksulliseen jatkoaikalupaan 04.00 asti).

Häämenun ruokailun – monipuolinen alkuruokapöytä, kaksi lämmintä pääruokaa lisukkeineen ja hääkakkukahvit (häämenuvaihtoehdot toimitetaan tarjouksen yhteydessä).

Tilojen esittelyn sekä suunnittelu- ja koristeluavun.

Vihkikaaren ja muiden pienten hääkoristeidemme käytön.

Ammattitaitoisen henkilöstön koko juhlienne ajaksi, ja moderni ammattilaistason baaritiski on auki koko juhlienne ajan.

Siivouksen juhlien jälkeen.

Hääpalaverin sovittuna ajankohtana.

Musiikintoistotekniikan.

Juhlasalin ison valkokankaan (4mx3m), liikuteltavan valkokankaan, ja 4K-projektorin ja pianon vapaan käytön.

 

*Lisäpalvelut:  DJ, lisävalot, savukone ja juontaja. Juhlakattaukset. Jatkoaikalupa 04.00 asti.

 

 

 

 

Miljöö – Noukanniemi, Jyväskylä

Juhlapaikka parhaimmalla paikalla Päijänteen ympäröimänä, luonnon helmassa, koivikon syleilyssä. Luonnonkaunis Noukanniemi hurmaa luonnollaan ja Päijänteen maisemilla niin kesällä kuin talvellakin. Sijaitsemme helpon saapumisen päässä Jyväskylästä ja meillä on todella tilava, ilmainen parkkipaikka ja laiturit isommallekin laivalle. Parkkialue on tarvittaessa vieraiden käytössä yön yli.

häät jyväskylä

häät jyväskylä

 

Ruoka & juoma

Omasta ravintolan keittiöstämme valmistuu ammattitaidolla paljon kehuttu ja herkullinen häämenu, tuoreista kauden mukaisista raaka-aineista. Monipuolinen alkuruokapöytä tarjoaa ruokaisien salaattien lisäksi myös herkullisia cocktail-tyyppisiä maistiaisia. Lämmin pääruoka lisukkeineen sekä hääparin toiveiden mukainen hääkakku kruunaavat kokonaisuuden. Tarjouksessa saat aina hääjuhlan ajankohtaan räätälöidyn häämenun. Juomatarjoiluun löytyy eri vaihtoehtoja – oluista tyylikkäisiin viineihin, alkumaljaa unohtamatta. Mahdollisuus myös alkoholittomaan tarjoiluun.

häät jyväskylä

 

 

Ammattitaitoinen palvelu

Haluamme varmistaa päivän onnistumisen alusta loppuun asti. Pyrimme ottamaan hääparin toiveet huomioon ja käymme tilaisuuden läpi hääparin kanssa niin, että hääpäivänä hääparin ei tarvitse huolehtia tilaisuuden onnistumisesta vaan mahdollisuus on vain nauttia rakkauden täyteisestä päivästä. Palveluumme kuuluu ammattitaitoinen ja palkittu henkilökuntamme koko juhlienne ajaksi. Myös hääpaikan veloitukseton siivous kuuluu palveluihimme.

 

 

 

Mitä suosittelemme täydentämään hääpäivää?

JUHLAKATE – Juhlallinen kattaus tuo tilaisuuteen ja tilaan erityisen juhlallisen tunnelman. Juhlakate sisältää valkoiset pöytäliinat, servetit, kynttilät, pienet pöytäkukat sekä kauniin katteen pöytiin (juhlallinen kattaus kuvassa). Video – juhlasali & juhlallinen kattaus

ILTAPALA – Päivä on pitkä ja juhlinnan jatkuessa iltamyöhään asti pitää iltapala vieraiden tanssijalan vetreänä. Iltapalana maistuu usein simppeli ja suolainen pitsa mutta tässäkin otamme hääparin toiveen huomioon.

JATKOT SAUNALLA – Kun tanssijalkaa ei enää vipata niin suosittelemme jatkamaan iltaa meidän saunatiloissa. Saunatilojen yhteydessä vieraiden käytössä on oma Lounge-tila ja ulkoporeammeet, jotka nostattavat juhlatunnelman illan pikkutunneilla. Juhlapaikka sulkeutuu viimeistään klo 02.00, anniskelu päättyy klo 01.30.

 

 

Hääparin kertomaa

”Olemme niin kiitollisia ja onnellisia, että saimme viettää juhlamme juuri Vehryt Noukassa. Upea järvimiljöö ja kauniit, modernit ja hyvällä maulla sisustetut juhlatilat loivat hääjuhlaamme kauniit puitteet. Kaikki järjestelyt toimivat erinomaisesti ja helposti ja saimme itse keskittyä vain nauttimaan juhlasta. Myös kaikkia ruokia ja hääkakkua kehuttiin ylistyssanoin.

Emma – olit tärkeä tuki hääsuunnittelun polulla, viestintä kanssasi oli sujuvaa ja sinulla oli vastaus kaikkiin kysymyksiimme. Olemme kiitollisia kaikesta avustasi, olet best! 🙂 Kiitos koko Vehryt Noukan väki!

Lämpimin terveisin,
Olga  ja Ville”

 

 

 

 

Talvi- ja syyshäät >

Syksyn värit, talvinen Noukanniemi ja Päijänteen upeat maisemat vuoden ajasta riippumatta.

Talvi- ja syyshäät ovat loistava vaihtoehto perinteisille kesähäille, ja usein tunnelmaltaan unohtumattomia kokemuksia. Kesän suosituista hääpäivistä poiketen, usein myös harvinaisemmat talven ja syksyn hääpäivämäärät ovat hinnaltaan hieman edukkaampia. Kysäise siis ihmeessä tarjousta talven, varhaisen kevään tai syksyn hääjuhlista. Lue lisää talvihäistä täältä >

 

 

Valokuvaus >

Tutustu valokuvaajiin, joita voimme kokemuksesta suositella ikuistamaan suurta päiväänne.

 

 

Majoitus yhteistyökumppani

Majoittumiseen suosittelemme kaupungin parhaita hotelleja, yhteistyökumppaneitamme Boutique Hotelli Yöpuuta, sekä Hotelli Versoa, jotka molemmat sijaitsevat Jyväskylän keskustassa. Yöpuussa ja Versossa vietät myös tunnelmallisen hääyön, sekä nautit kaupungin parhaista aamiaisista.

Lataa tästä majoitusesite, ja tutustu hääasiakkaillemme räätälöityihin sopimushintoihin vuodelle 2024.

 

tai ota suoraan yhteyttä sähköpostilla myynti@vehrytnouka.fi

 

 

Lisää HÄÄHUMUA LÖYDÄT MYÖS meidän Instagramin kohokohdista

Miksi Vehryt Nouka on täydellinen hääpaikka?

Tutustu: Kysytyimmät kysymykset & vastaukset

 

HÄÄPAKETIN

TARJOUSPYYNTÖ >

#VEHRYTNOUKA

 

häät jyväskylä
JUHLATILAT: JUHLASALI & AULA
Uudet, raikkaat ja valoisat tilamme takaavat tyylikkäät juhlat.  Sijaitsemme aivan Päijänteen rannalla, joten juhliasi koristaa upea näkymä järvelle lähes joka ilman suunnasta. Juhlasaliin mahtuu juhlimaan 120 henkilöä. Salin jokaiselta istuinpaikalta aukee upea näkymä Päijänteelle. Tilassa on myös piano sekä ilmastointi, joka lisää viihtyvyyttä ympäri vuoden. Juhlasalin yhteydessä on myös aula, josta löytyy myös ammattilaistason baaritiski, WC- tilat, sekä sohvaryhmät oleskeluun. Kaikkiin tiloihin on esteetön kulku.

 

häät jyväskylä
ÄÄNENTOISTO & TEKNIIKKA
Kannettava Bluetooth JBL Partybox 710 takaa juhlien sujuvan äänentoiston. Kaiuttimeen voit liittää oman puhelimesi tai tietokoneesi, ja soittaa omia soittolistoja halutessasi. Pyörien ja kahvan ansiosta kaiuttimen siirtäminen paikasta toiseen on myös vaivatonta. Meiltä löytyy myös mikrofonin jonka voit liittää kaiuttimeen. Kaiuttimeen voi liittä myös esimerkiksi kitaran,tai toisen mikrofonin.
Valokuvien tai videoiden katseluun soveltuu oivasti meidän laskeutuva suuri 4x3metrin valkokangas ja 4k- videotykki.
 

 

 

häät jyväskylä
SELKEÄ HINNOITTELU
Hääpakettiin kuuluu tilojen esittely, häiden suunnittelupalaveri, vihkikaaren ja muiden hääkoristeiden käyttö, häämenun yhdessä räätälöinti sekä tilojen käyttö aina 02.00 asti (anniskelu 01.30) ilman lisäveloituksia, ilman hintatakuuta. Myös halutessanne vihkimen sisällä tai ulkona kuuluu hääpaketin hintaan.

 

 

häät jyväskylä
LOUNGE- TILA, SAUNA & ULKOPOREALTAAT
Vuokraa hääjuhlaasi täydentämään tunnelmalliset saunatilamme. Saunatilojen yhteydessä vieraiden käytössä on myös lounge-tila ja ulkoporeammeet, jotka nostattavat juhlatunnelman illan pikkutunneilla. Juhlapaikka sulkeutuu viimeistään klo 02.00, anniskelu päättyy klo 01.30. Maksullisella jatkoaikaluvalla iltaa voidaan jatkaa aina 04.00 asti.

 

 

häät jyväskylä
DJ, MUSIIKKIA & VALOJA (savut + juonto)
Kaipaatko hääjuhlaasi ammattimaista musiikinsoittoa, lisää valoa hää- tai illantansseihin , savua tai jopa juontajan koko hääpäiväsi ajaksi?
Yhteistyökumppanimme NRS Promotions hoitaa kaiken musiikkiin ja lisävalaistukseen liittyvän teidän puolestanne laitteistoa ja mahdollisia juontoja myöten, ja tarjouksen hyväksyttyänne voitte levollisin mielin siirtyä suunnittelemaan muita häihinne liittyviä asioita. Voit valita juhlaasi koko paketin sisältäen juontajan, DJ, savukoneet ja valot, tai hankkia erikseen esimerkiksi pelkän DJ soittamaan lempikappaleitasi koko tärkeän päiväsi ajaksi.

 

Suunnitteletko talvihäitä?

 

Luminen, talvinen Noukanniemi ja Päijänteen upeat, jäiset maisemat.
Talvihäät on loistava vaihtoehto perinteisille kesähäille, ja usein tunnelmaltaan unohtumattomia kokemuksia. Kysäise ihmeessä tarjousta talven, varhaisen kevään tai syksyn hääjuhlista!

 

PYYDÄ

TARJOUS

 

 

häät jyväskylä
Lisää häätunnelmia löydät meidän
Instagramista     HÄÄT-kohokohdasta

 

 

 

PYYDÄ

TARJOUS