Hääpäivänne arvoinen juhlapaikka

Tyylikkäät häät jokaisena vuodenaikana

 

Vehryt Noukassa yksi elämänne tärkeimmistä päivistä on täynnä iloa, maistuvaa ruokaa ja tyyliä.
Lue lisää ja tutustu miksi Vehryt Nouka on täydellinen hääpaikka ja millaista on järjestää häät meillä.
Tältä sivulta löydät paljon lisäinfoa millaista on järjestää häät meillä Vehryt Noukassa, sekä vastauksia kysytyimpiin kysymyksiin. Lukaise myös lisäpalveluista mitä suosittelemme täydentämään hääpäiväänne. 

Ota yhteyttä ja varaa tilojen esittely

HÄÄT VEHRYT NOUKASSA

Miksi Vehryt Nouka on täydellinen hääpaikka?


Tutustu: Kysytyimmät kysymykset & vastaukset

 

PYYDÄ

TARJOUS

#VEHRYTNOUKA
TILAT: PÄÄSALI & AULA
Uudet, raikkaat ja valoisat tilamme takaavat tyylikkäät juhlat.  Sijaitsemme aivan Päijänteen rannalla, joten juhliasi koristaa upea näkymä järvelle lähes joka ilman suunnasta. Kaikki tilat on täysin ilmastoituja. Pääsalin yhteydessä myös aula, jossa sijaitsee baaritiski ja WC- tilat. Kaikkiin tiloihin on esteetön kulku.

 

 

PALVELU
Haluamme varmistaa päivän onnistumisen alusta loppuun asti. Pyrimme ottamaan hääparin toiveet huomioon ja käymme tilaisuuden läpi hääparin kanssa niin, että hääpäivänä hääparin ei tarvitse huolehtia tilaisuuden onnistumisesta vaan mahdollisuus on vain nauttia rakkauden täyteisestä päivästä. Palveluumme kuuluu ammattitaitoinen ja palkittu henkilökuntamme koko juhlienne ajaksi. Myös hääpaikan veloitukseton siivous kuuluu palveluihimme.

 

 

MILJÖÖ
Hääpaikka parhaimmalla paikalla Päijänteen ympäröimänä, luonnon helmassa, koivikon syleilyssä. Noukanniemeen on helppo tulla, ja tilava parkkipaikka takaa vaivattoman saapumisen. Tunnelmallinen niemi on myös ihana paikka toteuttaa hääkuvaus.

 

 

RUOKA & JUOMA
Omasta ravintolan keittiöstämme valmistuu ammattitaidolla maittavat menu- ja buffetkokonaisuudet, sekä niin suolaiset kuin makeatkin herkut, tuoreista kauden mukaisista raaka-aineista. Kehuttu ja herkullinen hääruokailu pitää sisällään kotimaisia raaka-aineita ja makuja. Monipuolinen alkuruokapöytä tarjoaa ruokaisien salaattien lisäksi myös herkullisia cocktail-tyyppisiä maistiaisia. Lämmin pääruoka lisukkeineen sekä hääparin toiveiden mukainen hääkakku kruunaavat kokonaisuuden. Juomatarjoiluun löytyy eri vaihtoehtoja – paikallisista oluista tyylikkäisiin viineihin, alkumaljaa unohtamatta. Mahdollisuus myös holittomaan tarjoiluun.

 

 

LOUNGE- TILA, SAUNA & ULKOPOREET
Vuokraa hääjuhlaasi täydentämään tunnelmalliset saunatilamme. Saunatilojen yhteydessä vieraiden käytössä on myös lounge-tila ja ulkoporeammeet, jotka nostattavat juhlatunnelman illan pikkutunneilla. Juhlapaikka sulkeutuu viimeistään klo 02.00, anniskelu päättyy klo 01.30.

 

 

SELKEÄ HINNOITTELU
Hääpakettiin kuuluu tilojen esittely, häiden suunnittelupalaveri, vihkikaaren ja muiden hääkoristeiden käyttö, häämenun yhdessä räätälöinti sekä tilojen käyttö aina 02.00 asti (anniskelu 01.30) ilman lisäveloituksia. Myös vihkimen ulkona kuuluu hääpaketin hintaan.

 

 

ÄÄNENTOISTO & TEKNIIKKA
Isossa salissa on seinäkaiuttimet taustamusiikille, kannettava Bluetooth JBL Partybox 110 (sis. mikrofoni liitännän) ja Bluetooth- tornikaiutin. Esimerkiksi valokuvien katseluun soveltuu oivasti meidän siirrettävä valkokangas ja videotykki.

 

 

Mitä suosittelemme täydentämään hääpäivää?

  • JUHLAKATE – Juhlallinen kattaus tuo tilaisuuteen ja tilaan erityisen juhlallisen tunnelman. Juhlakate sisältää valkoiset pöytäliinat, servetit, kynttilät, pienet pöytäkukat sekä kauniin katteen pöytiin.
  • ILTAPALA – Päivä on pitkä ja juhlinnan jatkuessa iltamyöhään asti pitää iltapala vieraiden tanssijalan vetreänä. Iltapalana maistuu usein simppeli ja suolainen pitsa mutta tässäkin otamme hääparin toiveen huomioon.
  • JATKOT SAUNALLA – Kun tanssijalkaa ei enää vipata niin suosittelemme jatkamaan iltaa meidän saunatiloissa. Saunatilojen yhteydessä vieraiden käytössä on oma Lounge-tila ja ulkoporeammeet, jotka nostattavat juhlatunnelman illan pikkutunneilla. Juhlapaikka sulkeutuu viimeistään klo 02.00, anniskelu päättyy klo 01.30.
Lisää häätunnelmia löydät meidän
Instagramista     HÄÄT-kohokohdasta

 

 

 

PYYDÄ

TARJOUS