HÄÄPÄIVÄN ARVOINEN JUHLAPAIKKA

Tyylikkäät häät jokaisena vuodenaikana

Vehryt Noukassa yksi elämänne tärkeimmistä päivistä on täynnä iloa, maistuvaa ruokaa ja tyyliä.

Lue lisää ja tutustu miksi Vehryt Nouka on täydellinen hääpaikka ja millaista on järjestää häät meillä.

 

Alhaalta löydät vielä vastauksia kysytyimpiin kysymyksiin ja siihen, mitä suosittelemme täydentämään hääpäivää. 


Ota yhteyttä ja varaa tilojen esittely

Miksi Vehryt Nouka on täydellinen hääpaikka?

MILJÖÖ – Hääpaikka parhaimmalla paikalla Päijänteen rannalla sekä uuden karhea upea pääsali takaavat miellyttävän ympäristön tärkeälle päivälle. Iso ja yhtenäinen pääsali mahdollistavat kaikkien vieraiden mahtumisen samaan tilaan. Lisäksi pääsali on tunnelmallinen ympäri vuoden. Kesäaikaan tunnelmaa tuo vehryt järvimaisema ja pimeämpään aikaan tunnelmallinen valaistus. Pääsalin yhteydessä myös tilava aula, baaritiski.

PALVELU – Haluamme varmistaa päivän onnistumisen alusta loppuun asti. Pyrimme ottamaan hääparin toiveet huomioon ja käymme tilaisuuden läpi hääparin kanssa niin, että hääpäivänä hääparin ei tarvitse huolehtia tilaisuuden onnistumisesta vaan mahdollisuus on vain nauttia rakkauden täyteisestä päivästä. Meidän tavoitteenamme on helpottaa häiden järjestämistä. Myös hääpaikan veloitukseton siivous kuuluu palveluihimme.

RUOKA & JUOMA – Kehuttu ja herkullinen hääruokailu pitää sisällään kotimaisia raaka-aineita ja makuja. Monipuolinen kala- ja salaattipöytä tarjoaa ruokaisien salaattien lisäksi myös herkullisia cocktail-tyyppisiä maistiaisia. Lämmin pääruoka lisukkeineen sekä hääparin toiveiden mukainen hääkakku kruunaavat kokonaisuuden. Juomatarjoiluun löytyy eri vaihtoehtoja – paikallisista oluista tyylikkäisiin viineihin, alkumaljaa unohtamatta. Mahdollisuus myös holittomaan tarjoiluun.

VIHKIMINEN – Jos toiveissa on vihkiminen erilaisessa ympäristössä, myös se onnistuu meillä joko luonnon helmassa tai huonomman sään sattuessa pääsalin suojissa. Meiltä löytyy halutessanne veloituksetta käyttöönne vihkikaari.

SELKEÄ HINNOITTELU – Hääpakettiin kuuluu tilojen esittely, häiden suunnittelupalaveri, vihkikaaren ja muiden hääkoristeiden käyttö, häämenun yhdessä räätälöinti sekä tilojen käyttö aina 02.00 asti (anniskelu 01.30) ilman lisäveloituksia.

 

HÄÄT VEHRYT NOUKASSA

Tutustu: Kysytyimmät kysymykset & vastaukset

Avaa kuvat isommaksi klikkaamalla

Mitä suosittelemme täydentämään hääpäivää?

  • JUHLAKATE – Juhlallinen kattaus tuo tilaisuuteen ja tilaan erityisen juhlallisen tunnelman. Juhlakate sisältää valkoiset pöytäliinat ja kangasservetit.
  • ILTAPALA – Päivä on pitkä ja juhlinnan jatkuessa iltamyöhään asti pitää iltapala vieraiden tanssijalan vetreänä. Iltapalana maistuu usein simppeli ja suolainen pitsa mutta tässäkin otamme hääparin toiveen huomioon.
  • JATKOT SAUNALLA – Kun tanssijalkaa ei enää vipata niin suosittelemme jatkamaan iltaa meidän saunatiloissa. Saunatilojen yhteydessä vieraiden käytössä on oma Lounge-tila ja ulkoporeammeet, jotka nostattavat juhlatunnelman illan pikkutunneilla.

Lisää häätunnelmia löydät meidän

Instagramista     HÄÄT-kohokohdasta

 

 

 

PYYDÄ

TARJOUS