Häät Vehryt Noukassa

Hääpäivänne arvoinen juhlapaikka

Vehryt Noukassa vietät tyylikkäät ja unohtumattomat häät vuoden jokaisena aikana

 

Häät Jyväskylä, Noukanniemen tunnelmallisessa Vehryt Noukassa

Häät Jyväskylä, Noukanniemi. Vietä unohtumattomat häät Jyväskylässä, luonnonkauniissa Vehryt Noukassa. Meillä yksi elämänne tärkeimmistä päivistä on täynnä iloa, maistuvaa ruokaa, ensiluokkaista palvelua ja tyyliä. Vietä ikimuistoiset häät Jyväskylän Noukanniemessä, Keski-Suomen sydämmessä.

Tältä sivulta löydät paljon lisäinfoa millaista on järjestää häät Jyväskylässä, meillä Vehryt Noukassa, sekä vastauksia kysytyimpiin kysymyksiin. Lukaise myös lisäpalveluista mitä suosittelemme täydentämään hääpäiväänne.

 

 

Juhlatilat ja palvelut kaiken kokoisille hääjuhlille, ympäri vuoden

Vehryt Noukan uudistetut ja ilmastoidut tilat taipuvat kaiken kokoisille hääseurueille, juhlan ajankohdasta riippumatta. Juhlasaliin menee sujuvasti 20-120 vierasta kattavat hääjuhlat, ja pöytäjärjestyksiä muuntelemalla salista saadaan tunnelmallinen vierasmäärästä riippumatta. Pienemmät häitä juhlivat porukat taas mahtuvat oivallisesti juhlistamaan todella näyttävässä ja tunnelmallisessa takkakabinetissa, josta myös aukeaa upeat näkymät Päijänteelle. Takkakabinetin vuokraan kuuluu aina myös lounge- tilan käyttö, joka taas on tila jossa vieraat viihtyvät seurustellen ja esimerkiksi iltaa viettäen myöhemmillekkin tunneille. Takkakabinettiin mahtuu istumaan kerralla 24 vierasta, ja tähän on liukuovella avattavissa pieni lisäkabinetti, josta istumapaikkoja tulee lisää 12.

 

 

Miljöö – Noukanniemi, Jyväskylä

Juhlapaikka parhaimmalla paikalla Päijänteen ympäröimänä, luonnon helmassa, koivikon syleilyssä. Luonnonkaunis Noukanniemi hurmaa luonnollaan ja Päijänteen maisemilla niin kesällä kuin talvellakin. Sijaitsemme helpon saapumisen päässä Jyväskylästä ja meillä on todella tilava, ilmainen parkkipaikka ja laiturit isommallekin laivalle.

 

Ruoka & juoma

Omasta ravintolan keittiöstämme valmistuu ammattitaidolla maittavat menu- ja buffetkokonaisuudet, sekä niin suolaiset kuin makeatkin herkut, tuoreista kauden mukaisista raaka-aineista. Kehuttu ja herkullinen hääruokailu pitää sisällään kotimaisia raaka-aineita ja makuja. Monipuolinen alkuruokapöytä tarjoaa ruokaisien salaattien lisäksi myös herkullisia cocktail-tyyppisiä maistiaisia. Lämmin pääruoka lisukkeineen sekä hääparin toiveiden mukainen hääkakku kruunaavat kokonaisuuden. Juomatarjoiluun löytyy eri vaihtoehtoja – paikallisista oluista tyylikkäisiin viineihin, alkumaljaa unohtamatta. Mahdollisuus myös holittomaan tarjoiluun.

 

Ammattitaitoinen palvelu

Haluamme varmistaa päivän onnistumisen alusta loppuun asti. Pyrimme ottamaan hääparin toiveet huomioon ja käymme tilaisuuden läpi hääparin kanssa niin, että hääpäivänä hääparin ei tarvitse huolehtia tilaisuuden onnistumisesta vaan mahdollisuus on vain nauttia rakkauden täyteisestä päivästä. Palveluumme kuuluu ammattitaitoinen ja palkittu henkilökuntamme koko juhlienne ajaksi. Myös hääpaikan veloitukseton siivous kuuluu palveluihimme.

 

Mitä suosittelemme täydentämään hääpäivää?

JUHLAKATE – Juhlallinen kattaus tuo tilaisuuteen ja tilaan erityisen juhlallisen tunnelman. Juhlakate sisältää valkoiset pöytäliinat, servetit, kynttilät, pienet pöytäkukat sekä kauniin katteen pöytiin (juhlallinen kattaus kuvassa).

ILTAPALA – Päivä on pitkä ja juhlinnan jatkuessa iltamyöhään asti pitää iltapala vieraiden tanssijalan vetreänä. Iltapalana maistuu usein simppeli ja suolainen pitsa mutta tässäkin otamme hääparin toiveen huomioon.

JATKOT SAUNALLA – Kun tanssijalkaa ei enää vipata niin suosittelemme jatkamaan iltaa meidän saunatiloissa. Saunatilojen yhteydessä vieraiden käytössä on oma Lounge-tila ja ulkoporeammeet, jotka nostattavat juhlatunnelman illan pikkutunneilla. Juhlapaikka sulkeutuu viimeistään klo 02.00, anniskelu päättyy klo 01.30.

 

Talvihäät

Luminen, talvinen Noukanniemi ja Päijänteen upeat, jäiset maisemat.

Talvihäät on loistava vaihtoehto perinteisille kesähäille, ja usein tunnelmaltaan unohtumattomia kokemuksia. Kesän suosituista hääpäivistä poiketen, usein myös harvinaisemmat talven ja syksyn hääpäivämäärät ovat hinnaltaan hieman edukkaampia. Kysäise siis ihmeessä tarjousta talven, varhaisen kevään tai syksyn hääjuhlista. Lue lisää talvihäistä täältä.

Ota yhteyttä ja varaa tilojen esittely

Lisää HÄÄHUMUA LÖYDÄT MYÖS meidän Instagramista!

Miksi Vehryt Nouka on täydellinen hääpaikka?

Tutustu: Kysytyimmät kysymykset & vastaukset

 

PYYDÄ

TARJOUS

#VEHRYTNOUKA

 

JUHLATILAT: JUHLASALI & AULA
Uudet, raikkaat ja valoisat tilamme takaavat tyylikkäät juhlat.  Sijaitsemme aivan Päijänteen rannalla, joten juhliasi koristaa upea näkymä järvelle lähes joka ilman suunnasta. Juhlasaliin mahtuu juhlimaan 120 henkilöä. Salin jokaiselta istuinpaikalta aukee upea näkymä Päijänteelle. Tilassa on myös piano sekä ilmastointi, joka lisää viihtyvyyttä ympäri vuoden. Juhlasalin yhteydessä on myös aula, josta löytyy myös ammattilaistason baaritiski, WC- tilat, sekä sohvaryhmät oleskeluun. Kaikkiin tiloihin on esteetön kulku.

 

 

ÄÄNENTOISTO & TEKNIIKKA
Juhlasalissa on seinäkaiuttimet taustamusiikille, kannettava Bluetooth JBL Partybox 110 ja mikrofoni, jolla saa tärkeät puheetkin kuuluviin sekä lisäksi vielä näppärästi siirreltävä Bluetooth- tornikaiutin. Esimerkiksi valokuvien katseluun soveltuu oivasti meidän siirreltävä valkokangas ja 4k- videotykki.

 

 

SELKEÄ HINNOITTELU
Hääpakettiin kuuluu tilojen esittely, häiden suunnittelupalaveri, vihkikaaren ja muiden hääkoristeiden käyttö, häämenun yhdessä räätälöinti sekä tilojen käyttö aina 02.00 asti (anniskelu 01.30) ilman lisäveloituksia, ilman hintatakuuta. Myös halutessanne vihkimen sisällä tai ulkona kuuluu hääpaketin hintaan.

 

 

LOUNGE- TILA, SAUNA & ULKOPOREALTAAT
Vuokraa hääjuhlaasi täydentämään tunnelmalliset saunatilamme. Saunatilojen yhteydessä vieraiden käytössä on myös lounge-tila ja ulkoporeammeet, jotka nostattavat juhlatunnelman illan pikkutunneilla. Juhlapaikka sulkeutuu viimeistään klo 02.00, anniskelu päättyy klo 01.30.

 

 

DJ, MUSIIKKIA & VALOJA (savut + juonto)
Kaipaatko hääjuhlaasi ammattimaista musiikinsoittoa, lisää valoa hää- tai illantansseihin , savua tai jopa juontajan koko hääpäiväsi ajaksi?
Yhteistyökumppanimme NRS Promotions hoitaa kaiken musiikkiin ja lisävalaistukseen liittyvän teidän puolestanne laitteistoa ja mahdollisia juontoja myöten, ja tarjouksen hyväksyttyänne voitte levollisin mielin siirtyä suunnittelemaan muita häihinne liittyviä asioita. Voit valita juhlaasi koko paketin sisältäen juontajan, DJ, savukoneet ja valot, tai hankkia erikseen esimerkiksi pelkän DJ soittamaan lempikappaleitasi koko tärkeän päiväsi ajaksi.

 

Suunnitteletko talvihäitä?

 

Luminen, talvinen Noukanniemi ja Päijänteen upeat, jäiset maisemat.
Talvihäät on loistava vaihtoehto perinteisille kesähäille, ja usein tunnelmaltaan unohtumattomia kokemuksia. Kysäise ihmeessä tarjousta talven, varhaisen kevään tai syksyn hääjuhlista!

 

PYYDÄ

TARJOUS

 

 

Lisää häätunnelmia löydät meidän
Instagramista     HÄÄT-kohokohdasta

 

 

 

PYYDÄ

TARJOUS