HÄÄPÄIVÄN ARVOINEN JUHLAPAIKKA

Myös häiden osalta haluamme tarjota parhaita hetkiä Päijänteellä ja varmistaa, että yksi elämän tärkeimmistä päivistä on täynnä iloa, hyvää ruokaa ja tyyliä.

Lue lisää ja tutustu miksi Vehryt Nouka on täydellinen hääpaikka ja millaista on järjestää häät meillä.

 

Pyydä tarjous

Miksi Vehryt Nouka on täydellinen hääpaikka?

MILJÖÖ – Hääpaikka parhaimmalla paikalla Päijänteen rannalla sekä uuden karhea upea pääsali takaavat miellyttävän ympäristön tärkeälle päivälle. Iso ja yhtenäinen pääsali mahdollistavat kaikkien vieraiden mahtumisen samaan tilaan. Lisäksi pääsali on tunnelmallinen ympäri vuoden. Kesäaikaan tunnelmaa tuo vehryt järvimaisema ja pimeämpään aikaan tunnelmallinen valaistus.

PALVELU – Henkilökuntamme haluaa varmistaa päivän onnistumisen alusta loppuun asti. Pyrimme ottamaan hääparin toiveet huomioon ja käymme tilaisuuden läpi hääparin kanssa niin, että hääpäivänä hääparin ei tarvitse huolehtia tilaisuuden onnistumisesta vaan mahdollisuus on vain nauttia rakkauden täyteisestä päivästä. Meidän tavoitteena on helpottaa häiden järjestämistä.

VIHKIMINEN – Jos toiveissa on vihkiminen erilaisessa ympäristössä, myös se onnistuu meillä joko luonnon helmassa tai huonomman sään sattuessa pääsalin suojissa. Meiltä löytyy halutessanne käyttöönne vihkikaari.

 

HÄÄT VEHRYT NOUKASSA

Tutustu: Kysytyimmät kysymykset & vastaukset

Mitä suosittelemme täydentämään hääpäivää?

  • JUHLAKATE – Juhlallinen kattaus tuo tilaisuuteen ja tilaan erityisen juhlallisen tunnelman. Juhlakate sisältää valkoiset pöytäliinat ja kangasservetit.
  • ILTAPALA – Päivä on pitkä ja juhlinnan jatkuessa iltamyöhään asti pitää iltapala vieraiden tanssijalan vetreänä. Iltapalana maistuu usein simppeli ja suolainen pitsa mutta tässäkin otamme hääparin toiveen huomioon.
  • JATKOT SAUNALLA – Kun tanssijalkaa ei enää vipata niin suosittelemme jatkamaan iltaa meidän saunatiloissa. Saunatilojen yhteydessä vieraiden käytössä on oma Lounge-tila ja ulkoporeammeet, jotka nostattavat juhlatunnelman illan pikkutunneilla.

Pyydä tarjous