Vehryt Noukan kahvipöytä
39e /hlö
Vehryt Noukan kahvipöytä pitää sisällään meidän itse valmistamia niin suolaisia kuin makeitakin herkkuja, perinteisestä täytekakuista ja voileipäkakuista juustokakkuihin.
Kahvipöydän hinta sisältää sovitun tilan tilavuokran.
Kahvipöytään kuuluu:
– Voileipäkakkua (savulohi / kinkku / kasvis)
– Vihersalaattia ja patonkia
– Cocktailpiirakoita ja munavoita
– Täytekakkua (mansikka/vadelma- kinuski)
– Porkkanapiirakkaa
– Kahvi & tee
– Mehu
*kahvipöytään lisäksi valittavissa lisämaksusta: juustokakkua (suola- kinuski / sitruuna) tai salaatteja ja patonkia.
Tai kysy tarjousta mieleisistä tarjottavistasi, ja kokoa haluamasi kahvipöytä.
Kahvipöytä on oiva valinta esimerkiksi kastejuhlaan, valmistujaisiin, rippijuhliin tai muihin merkkipäiviin.
Tarjottavien tarkemmat tiedot:
Vihersalaatti ja yrttiöljy VEGAANIEN, GLUTEENITON
Patonki LAKTOSIITON
Voileipäkakku LAKTOOSITON
Cocktailpiirakat LAKTOOSITON
Munavoi LAKTOOSITON
Täytekakku LAKTOOSITON
Porkkanapiirakka LAKTOOSITON
*gluteeniton ruokavalio huomioidaan
tai ota suoraan yhteyttä sähköpostilla myynti@vehrytnouka.fi
Lisäpalvelut
Juhlallinen kattaus 5€/hlö
Suosittelemme kahvipöydän kaveriksi juhlallista kattausta, joka viimeistelee tilaisuuden tyylikkyyden. Juhlallinen kattaus pitää sisällään valkoiset pöytäliinat ruokapöytiin, servetit (väritoiveidein mukaan), kynttilät ja pienet kauniit pöytäkukat.
Video: Juhlasali & juhlallinen kattaus >
Lisää JUHLAHUMUA MYÖS meidän Instagramista
Ruokaa ja juomaa, parasta pöytään
Omasta ravintolan keittiöstämme valmistuu ammattitaidolla maittavat menu- ja buffetkokonaisuudet, sekä niin suolaiset kuin makeatkin herkut. Vehryt Noukan ruoka ja juoma ovat makumatka kotimaisiin makuihin, tuoreista raaka-aineista valmistettuna. Lupaamme jokaiselle vieraallemme yhtä maistuvan ja tasalaatuisen kokemuksen.
Menun hinta sisältää:
– Sovitun tilan tilavuokran
– Kattauksen
– Ammattitaitoisen palvelun
– Siivouksen tilaisuutesi jälkeen
Keittiömestarin tervehdys
Meille hyvä ruoka ja juoma on sydämen asia, ja yksi tekemisemme kulmakivistä. Makumaailmamme syntyy puhtaista ja tuoreista raaka-aineista, hyvästä maustamisesta sekä erilaisista valmistustavoista, terveellisyyttä kunnioittaen maun ehdoilla. Esimerkiksi buffet pöydän lisukkeet paahdetaan aina itsevalmistamassamme yrttiöljyssä, joka saa makunsa tuoreista yrteistä, sipulista, sekä suolasta ja pippurista.
Omistaja, ja keittiömestarimme Ville Kankkunen sanookin aina, että keittiönhylly näyttää parhaimmiltaan silloin kun sieltä löytyy vain tuoreita yrttejä, suolaa, pippuria, sokeria ja etikkaa.
”Näillä pärjää maustamisessa jo pitkälle. Sitten eri sesonkien mukaan keittiöiden hyllyille ilmestyy esimerkiksi kuivattua katajanmarjaa, nokkosta tai kuusenkerkkää.”