Vehryt Noukan blogi

BLogi tarjoaa viimeisimmät kuulumiset, palvelujen esittelyt, tarinaa Noukasta ja lisätietoja ajankohtaisista tapahtumista, sekä tuoreimmat mietteet Vehryt Noukan blogista.

Lisää KUULUMISIA MYÖS meidän Instagramista

 

 

KEVÄTTÄ ILMASSA

Pian taas Noukanniemi alkaa vihertää, ja Päijänne sulaa jääpeitteestään. Meille se tarkoittaa samalla myös hääsesongin alkua, vaikkakin meillä nykyään juhlitaan jo kiitettävästi määrin ympäri vuoden. Kevään ja kesän viikonloput ovat hyvin kysyttyjä, mutta viikolta ja joiltakin viikonlopun päiviltä löytyy vielä vapaata. Eikä vielä ole yhtään liian aikaista alkaa jo suunnitella syksyn juhlia, yrityksen virkistäytymispäiviä, kokouksia tai tapahtumia. Parempi olla ajoissa liikenteessä, ja näin varmistat toivomasi päivän saatavuudeen syksylle ja talvelle. Kevät tuo meille tullessaan myös meidän Kesäterassin, jonka aukioloajoista ilmoitamme myöhemmin. Myös äitienpäivän kattaus sekä kesän Vehryt myyjäiset tekevät tuloaan!

Hyvää kevättä ja kesää kaikille, toivotaan aurinkoista kesää!

 

 

 

 

JUHLATILAT JYVÄSKYLÄ >

Juhlatilat – Tutustu kolmeen ainutlaatuiseen tilaan

Juhlatilat Jyväskylässä, Keski-Suomessa ovat saaneet nyt modernin ja raikkaan vaihtoehdon valikoimiinsa. Vuonna 2021 toukokuussa valmistunut täydellinen Noukanniemen vanhan ravintolan täysremontti saatiin päätökseen, ja uusi Vehryt Nouka avasi ovensa uudistetuin ravintola- tapahtuma-, ja juhlatilapalveluin.

Uudet, raikkaat ja valoisat tilamme sopivat jokaiseen elämäsi tilaisuuteen ja juhlaan. Meiltä löydät ison juhlasalin, kaksi kokouskabinettia ja viihtyisän lounge-tilan, saunaosaston ja ulkoporealtaat. Sijaitsemme aivan Päijänteen rannalla, joten juhliasi koristaa upea näkymä järvelle. Kaikki juhlatilat on täysin ilmastoituja

Sijaitsemme helpon saapumisen päässä Jyväskylästä ja meillä on todella tilava, ilmainen parkkipaikka ja iso laituri.

Tutustu tiloihin >
Juhlasali & aula – 20-120 hlö
Takkakabinetti – 10-36 hlö
Lounge >
Saunatilat & ulkoporealtaat >

Katso juhlasalin virtuaalinen esittely: Juhlasali & aula >

 

 

 

 

NOUKANNIEMI >

Katso kartalta 

Etäisyys Jyväskylän keskustasta ja sijainti:

Autolla 11km

Veneellä 7km

Saavu paikalle bussilla: bussi nro. 1. Bussipysäkiltä matkaa Vehryt Noukaan n.1 km.
Vehryt Nouka sijaitsee parhaimmalla paikalla Päijänteen ympäröimänä, luonnon helmassa, koivikon syleilyssä. Luonnonkaunis Noukanniemi hurmaa luonnollaan ja Päijänteen maisemilla niin kesällä kuin talvellakin. Noukanniemeen on helppo tulla, ja tilava parkkipaikka takaa vaivattoman saapumisen. Kesällä myös laitureihin pääsee isommallakin laivalla.

 

 

 

 

HERKUTTELE JA NAUTI >

Omasta ravintolan keittiöstämme valmistuu ammattitaidolla maittavat menu- ja buffetkokonaisuudet, sekä niin suolaiset kuin makeatkin herkut, tuoreista kauden mukaisista raaka-aineista. Vehryt Noukan ruoka ja juoma ovat makumatka kotimaisiin makuihin, tuoreista raaka-aineista.

Haluamme että ruokamme soveltuu kaikkiin eri hetkiin ja tilaisuuksiin. Voit maistella Vehryt Noukan eri listojen makuja sesongin mukaan vaihtuvalla kolmen ruokalajin illallisella tai ruokailla isommallakin porukalla herkullisen buffetpöydän antimien äärellä.

Tarjoamme upeita makuelämyksiä jokaiseen makuun ja haluamme pistää parasta pöytään myös kasvis- ja vegaaniruokailijoille. Haluamme että meidän ruoka ja juoma maistuu ihan kaikille. Lupaamme jokaiselle vieraallemme yhtä maistuvan ja tasalaatuisen kokemuksen.

Tutustu menuihin!

Buffet menut   alk. 39e /hlö – menut tarjouksen yhteydessä >

Kolmen ruokalajin menu    alk. 55e /hlö

Lounge menu >

Vehryt Noukan kahvipöytä joka kokoaa kahvin kera herkullisimmat itse valmistetut suolaiset ja makeat tarjottavat