Oluttasting

Jyväskyläläisen olutpanimon Hangaround & Nobody Brewingin makujen täyteinen olut tasting

Makujen täyteinen matka oluiden maailmaan – oluttasting Jyväskylässä

Oluttasting Jyväskylässä, Noukanniemen Vehryt Noukassa. Kaipaako yrityksesi tai kaveriporukkasi tekemistä pikkujouluihin, kesäjuhliin tai muuhun mukavaan, yhdessä vietettävään tilaisuuteen? Jyväskyläläinen kiertolaispanimo Hangaround & Nobody Brewing tarjoaa yhteistyössä Vehryt Noukan kanssa oluttastingit joustavasti porukalle kuin porukalle.

 

Hinta: 35 € / hlö (sis. alv) – Hinta sisältää maisteltavat oluet.

Minimi osallistujamäärä on 8hlö. Kesto noin 1,5h.

Tastingissa käydään läpi oluen valmistusta yleisesti, oluen maailman rikkautta eri raaka-aineineen ja resepteineen, sekä kerrotaan juomatoimialasta pienpanimon näkökulmasta. Tastingin kesto on noin puolitoista tuntia ja sisältää maistatusannoksen viidestä eri panimon oluesta. Pääpaino on hauskanpidolla sekä yhteisellä jutustelulla, ja jokaisesta tilaisuudesta tuleekin luontevasti osallistuvan porukan näköinen.

 

 

Oluttastingin toteuttaa yhteistyökumppanimme, Jyväskyläläinen

Hangaround & Nobody Brewing

” Toimintamme ideana yksinkertaisuudessaan on tehdä konstailemattomia oluita, joita tykkäämme juoda itse. Oluen ei pidä olla liian vakava asia, joten pidetään yhdessä hauskaa herkullisten oluiden merkeissä! . Hangaround & Nobody Brewing on kiertolaispanimo Jyväskylästä. Panimo aloitti toimintansa vuonna 2016 aluksi kotipanimona ja 2018 ensimmäiset kaupalliset oluet tulivat saataville kauppoihin ja ravintoloihin. ”

 

Lisätietoa tastingiin saatavilla olevasta olutvalikoimasta (vaihtelee kausittain):

www.hnbrewing.fi

Pyydä tarjous, ja varaa makujen täyteinen oluttastingtilaisuus osaksi päivääsi Vehryt Noukassa. Oli sitten kyse yrityksen virkistäytymispäivästä, tai kaveriporukan illanvietosta, tämä yhteinen kokemus tulee herättämään keskustelua ja luomaan mukavia yhteisiä muistoja. Tasting voidaan järjestää esimerkiksi myös ruokailun oheen.