Lisää luovuttaa päivään – ohjattua taideohjelmaa

Tervetuloa nauttimaan taiteilusta jyväskyläläisen taiteilijan Eeva Kouvalaisen ohjaukseen. Ohjattu taidehetki on siistiä ja mukavaa ohjelmaa moneen tilaisuuteen. Jokainen saa selkeät ohjeet ja kannustavaa ohjausta taidemaalauksen luomiseen. Parin tunnin ajan osallistujat voivat uppoutua maalaamisen taikoihin ja seurusteluun.

Hinta: 37e /hlö (sis. alv)

 

 

Valmis taideteos kulkeutuu kotiin yllätyksellisessä paperikassissa. Valitse osallistujille mieluinen aihe parinkymmenen mallimaalauksen jokosta ja nauti luomisen ilosta. Voimme todellakin suositella ohjattua taideohjelmaa kaikenkokoisille porukoille!

 

 

Taiteilija Eeva Kouvalainen os.Korhonen

Olen suomalainen taiteilija. Asun perheeni kanssa Jyväskylässä. Olen kotoisin Pohjois-Pohjanmaalta, Pyhäjärveltä, Taidekoti Hunningolta. Taiteilijuus on sukuvika: siskoistani Anna Korhonen ja Paula Korhonen ovat taiteilijoita, kuten myös edesmennyt isämme, Taiteilija Matti Korhonen. Verenperintönä saatu on syy siihen, että signeeraan kaiken taiteeni tyttönimelläni, ”Korhosena”.

Olen piirtänyt niin kauan kuin muistan. Se on kiinnostanut aina ja minua on kannustettu siihen. Hakeuduinkin kulttuurialalle ja valmistuin muotisuunnittelijaksi vuonna 2012 Jyväskylän ammattikorkeakoulusta. Pian töihin pääsemisen jälkeen alkoi perheellistyminen, minkä seurauksena sain luoda itselleni uuden työn kuvataiteilijana. Hektisimmän pikkulapsiajan loputtua otin haltuun graafisen suunnittelijan intensiiviopinnot Jyväskylän kristillisellä opistolla vuonna 2020.

Käsin piirtäminen ja maalaaminen ovat aina olleet rakkaimmat tavat luoda, vaikka nautin myös digitaalisesta ilmaisusta. Koen löytäneeni Oman Taiteeni sieltä, missä kauttani suodattuu Pohjolan sielunmaisema.

Maalauksissani sekoittuvat kaksi tekniikkaa: Vedic Art ja Acrylic Pouring. Näiden tekniikoiden yhdistelmää kutsun itse ”Mustetahratekniikaksi”. Maalaus alkaa abstraktista pohjasta, josta maalaan intuitiivisesti esiin näkemäni. Löydän aina aarteita, jotka liittyvät Pohjoisen tarustoon.

 

PYYDÄ TARJOUS >

 

https://eevakart.com/taideohjaus/