Veneilijät

Alue toimii myös vierasvenesatamana. Tervetuloa isommallakin veneellä nauttimaan Päijänteen parhaista palveluista.

Palvelut veneilijöille

Tutustu veneilijöille kohdennettuihin palveluihin. Alueelta löytyy myös veneenlaskupaikka.

Tankkaus

Bensanmyynti ei vielä toiminnassa. Nettisivuilla tiedotamme kun bensanmyynti alkaa.

Vierasvenelaituri

Uuteen vieraslaituriin voi saapua vapaasti vesiteitse. Laituri on järveltä päin katsottuna reunassa vasemmalla. Keskimmäisen T-laiturin päähän ja päädyn sivuihin voi saapua isollakin laivalla.

Septi & Jätehuolto

Septitankki sijaitsee tankkauksen yhteydessä, ei vielä toiminnassa. Jätehuoltopiste sijaitsee tankkauspisteen vieressä. Jätteiden ja roskien vienti ravintolan roskakatokseen ei ole sallittua.

Laituripaikat & talvisäilytys

Alueella veneiden talvisäilytystä ja laituripaikkojen vuokrausta.

Lisätietoja +35840 730 2370

Sosiaalitilat

Veneilijöillä on käytössään sosiaalitilat. Sosiaalitiloissa suihkut ja wc:t sekä tiskausmahdollisuus. Sisäänkäynti löytyy päärakennuksen oikealta laidalta.

Tällä hetkellä sosiaalitilojen käyttö ravintolan aukioloaikojen mukaan ja käynti ravintolan puolelta. Maksu tilojen käytöstä myös ravintolaan.

Ajankohtaista

UUSI RUOKALISTA JA VENETSIALAISTUNNELMAA

Aukioloaikamme ovat päivittyneet ja ruokalistamme uudistunut. Perjantaina 27.8. ravintolassamme fiilistellään venetsialaisia tunnelmavalojen ja uusien ruokalistan makujen kera. Tervetuloa nauttimaan hämärtyvän illan tunnelmasta!

7.8. LIVEMUSIIKKIA: DUO MAHLA

Vehryt Noukassa livemusiikkia lauantaina 7.8. klo 17. Esiintymässä jyväskyläläinen Duo Mahla. Vapaa pääsy. Tapahtuman löydät myös meidän Facebookista.

VEHRYT NOUKASSA YKSITYISTILAISUUS 31.7.

Lauantaina 31.7.2021 Vehryt Nouka on varattu yksityistilaisuutta varten koko päiväksi. Erillinen pihaterassi mahdollisesti käytössä ulkopuolisia vierailijoita varten. Lisätietoja myöhemmin.

Sijainti

Noukanniementie 99, 40820 Haapaniemi

Saapuminen veneellä

62° 0′ 0″ N, 25° 0′ 7.9992″ E

Keskimmäisen T-laiturin päähän voi saapua isommallakin laivalla.