Juhlat & tilaisuudet

Vehryt Noukassa järjestät ympäri vuoden kaikki elämäsi eri juhlat ja tilaisuudet, luonnon helmassa Päijänteen rannalla

Juhlat ja tilaisuudet Päijänteen rannalla, Jyväskylän Noukanniemessä

Juhlatilamme taipuvat kaikkiin elämäsi eri tilaisuuksiin ja hetkiin aina ihanasta kastejuhlasta kauniiseen muistotilaisuuteen. Vehryt Noukaan on myös helppo saapua ja meillä on tilava, ilmainen parkkipaikka. Noukanniemessä vietät kaikki elämäsi eri juhlat, tapahtumat ja tilaisuudet.

 

 

Juhlatilat

Meillä järjestät kaiken kokoiset tilaisuutesi ja juhlasi meidän isossa juhlasalissa, kahdessa kabinetissa, viihtyisässä lounge-tilassa tai saunaosastolla ulkoporealtaineen. Sijaitsemme aivan Päijänteen rannalla, joten juhliasi koristaa upea näkymä järvelle. Kaikki juhlatilat on täysin ilmastoituja.

 

 

Parasta pöytään

Omasta ravintolan keittiöstämme valmistuu ammattitaidolla maittavat menu- ja buffetkokonaisuudet, sekä niin suolaiset kuin makeatkin herkut, tuoreista kauden mukaisista raaka-aineista.

 

 

Noukanniemi >

Juhlapaikka parhaimmalla paikalla Päijänteen ympäröimänä, luonnon helmassa, koivikon syleilyssä. Luonnonkaunis Noukanniemi hurmaa luonnollaan ja Päijänteen maisemilla niin kesällä kuin talvellakin. Sijaitsemme helpon saapumisen päässä Jyväskylästä ja meillä on todella tilava, ilmainen parkkipaikka ja laiturit isommallekin laivalle.

 

 

Ammattitaitoinen palvelu

Ammattitaitoinen ja palkittu henkilökuntamme takaa juhliesi ja tilaisuuksiesi sujuvuuden aina saapumisesta lähdön hetkeen, oli kyse sitten gaalasta, cocktailtilaisuudesta, pöytiin tarjoiltavasta menukokonaisuudesta, kokouslounaasta tai sadan ihmisen buffetruokailusta. Myös aulassa sijaitsevalta ammattilaistason baaritiskiltä valmistuu baarimestarin ammattitaidolla erilaiset drinkit ja mocktailit.

 

 

Lisäpalvelut

Juhlallinen kattaus 5€/hlö

Suosittelemme muistotilaisuuteen juhlallista kattausta, joka viimeistelee tilaisuuden arvokkuuden. Juhlallinen kattaus pitää sisällään valkoiset pöytäliinat ruokapöytiin, servetit (väritoiveidein mukaan), kynttilät ja pienet pöytäkukat.

Video: Juhlasali & juhlallinen kattaus >

 

 

 

 

Asiakkaan kertomaa

– ”Järjestimme Vehryt Noukassa ainejärjestömme 36. vuosijuhlat. Paikka oli upea, ruoka erinomaista ja palvelu ystävällistä. Kaiken kaikkiaan kokemus oli äärimmäisen positiivinen, yhteistyö oli sujuvaa ja lämmintä ensimmäisestä sähköpostista alkaen. Vahva suositus, meillä oli upea ilta! <3” – Lööppi Ry –

Tutustu myös häät- sivuihimme sekä mitä ohjelmaa&elämyksiä meillä on tarjolla.

 

 

tai ota suoraan yhteyttä sähköpostilla myynti@vehrytnouka.fi

 

 

Lisää JUHLAHUMUA MYÖS meidän Instagramista

Juhlallinen kattaus

 

Tilaa juhlaasi juhlallinen kattaus, joka tuo tilaisuuteen ja tilaan erityisen juhlallisen tunnelman.

Juhlallinen kattaus sisältää valkoiset pöytäliinat, servetit, kauniit pöytäkukat ja kynttilät.

Video: Juhlasali & juhlallinen kattaus >

Jokaiseen hetkeen ja kohtaamiseen

 

Juhlat ja tilaisuudet ovat se hetki kun ihmiset kerääntyvät yhteen nauttimaan hyvästä seurasta ja maistuvasta ruuasta. Niissä hetkissä luodaan yhdessä yhteisiä muistoja, jotka kantavat pitkälle elämään. Kohtaaminen juhlissa on kokemus, joka viihdyttää, tuo iloa ja vie hetkeksi pois arjen keskeltä.

 

#VEHRYTNOUKA
virkistyspäivä jyväskylässä

JUHLASALI

Juhlasaliin mahtuu juhlimaan kerralla aina 120 ihmistä, ja on varattavissa yksityiskäyttöön ympäri vuoden. Salin jokaiselta istuinpaikalta aukee upea näkymä Päijänteelle. Tilassa on myös piano sekä ilmastointi joka lisää viihtyvyyttä ympäri vuoden.
Juhlasalin yhteydessä on myös aula, josta löytyy myös ammattilaistason baaritiski, WC- tilat, sekä sohvaryhmät oleskeluun. Pöytäjärjestys on täysin muunneltavissa, ja pienempikin porukka saadaan järjestettyä viihtyisästi tilaan pöytäjärjestystä muuttamalla.
 

 

 

RUOKA & JUOMA

Omasta ravintolan keittiöstämme valmistuu maittavat menukokonaisuudet, sekä niin suolaiset kuin makeatkin herkut, tuoreista kauden mukaisista raaka-aineista.
Buffet ruokailujen monipuolinen kala- ja salaattipöytä tarjoaa ruokaisien salaattien lisäksi myös herkullisia cocktail-tyyppisiä maistiaisia. Lämmin pääruoka lisukkeineen sekä maistuva kausien mukaan vaihtelevat jälkiruoat takaavat maittavan kokonaisuuden.

 

Menun hinta sisältää aina:
 • Sovitun tilan yksityiskäyttöönne
 • Kattauksen
 • Ammattitaitoisen palvelun

 

Buffet menut alk. 39e /hlöMonipuolinen alkuruokapöytä, kaksi lämmintä pääruokaa, leivät ja levitteet ja jälkiruokakahvit makealla
Vehryt Noukan kahvipöytä 35e /hlöSuolaisia ja makeita tarjottavia kera kahvin ja teen. Sisältää mm. savulohivoileipäkakkua, täytekakkua, cocktailpiirakoita munavoilla ja fetapiirakkaa.
Kolmen ruokalajin menu alk. 55e /hlöKolme maistuvaa ruokalajia, alku-, pää- ja jälkiruoan tyylikkäästi pöytiin tarjoiltuna. Menussa pääset nauttimaan kotimaisista sekä lähialueidein raaka-aineista, huolella valmistetuista, herkullisista makuelämyksistä.

 

 

AULA & AMMATTILAISTASON BAARITISKI

Ammattitaitoinen henkilökuntamme valmistaa drinkit ja tarjoilee mieleisesi juomat monipuoliselta juoma- ja drinkkilistaltamme. Ammattilaistason baaritiski sisältyy juhlasalin vuokrauksen yhteyteen, joten näin ollen sinulla on tilaisuudessasi käytössä yksityisbaari.
Kaikissa tiloissamme ja piha-alueellamme on anniskeluoikeudet, joten esimerkiksi kuohuvan nauttiminen poreiden lämmössä, tai niemen kärjessä on mahdollista.
Juhlapaikka Jyväskylässä

TAKKAKABINETTI

Tyylikäs takkakabinetti takaa tilaisuutesi tai palaverisi viihtyvyyden. Takkakabinetin yhteydessä on myös pienempi kabinetti, ja nämä tilat ovat yhdistettävissä avattavalla liukuovella. Tämä mahdollistaa myös ruokailun mahdollisuuden kabinetissa. Takkakabinetti soveltuu kaikkiin tilaisuuksiin niin kokouksista, kastejuhlasta aina muistotilaisuuteen.

 

 

häät jyväskylä

LOUNGE- TILA, SAUNA & ULKOPOREALTAAT

Lounge- tila on viihtyisä tila rennompaan oleskeluun. Loungen yhteydessä on myös saunatilat ja ulkoporeammeet, jotka nostattavat juhlatunnelman aina illan pikkutunneilla. Lounge- tilasta löydät myös oman kylmäkaapin sekä erilaisia seurapelejä, jotka ovat vapaasti käytettävissä.

 

 

Arvokas muistotilaisuus Vehryt Noukassa

 

Muistotilaisuudet kauniissa miljöössä. Vehryt Noukan miljöö ja henkilökunta varmistavat tilaisuuden sujuvuuden ja huomioivat omaisten toiveet.
Lue lisää

 

Muistotilaisuuksille sopivat tilat: Juhlasali ja takkakabinetti.

 

 

PYYDÄ TARJOUS

Häät

Haluamme tehdä tärkeästä päivästänne juuri teidänlaisenne, joten otathan yhteyttä myyntipalveluumme.
Tarjoamme häihin:
 • Upean miljöön
 • Herkullisen häämenun
 • Mahdollisuuden jatkaa iltaa saunatiloissamme
 • Ensiluokkaisen palvelun
 • Selkeän hinnoittelun
 • Maksuttoman siivouksen sekä häiden suunnittelupalaverin

Yritystilaisuudet

Onko yritykselläsi suunnitteilla virallisempi kokous tai vapaamuotoinen tilaisuus? Meiltä löydät tilat erilaiseen tarpeeseen. Tilaisuuksien yhteyteen on mahdollista järjestää myös aktiviteettia.
Tutustu valmiisiin kokouspaketteihin.

Merkkipäivät & perhejuhlat

Merkkipäivät ja perhejuhlat ovat erityinen juhlan aihe. Upea juhlatila ja miljöö luo tilaisuuteen vielä enemmän juhlan tuntua. Meidän tilamme taipuvat moneen eri juhlaan ja elämäsi eri hetkiin kuten
 • Muistotilaisuudet
 • Rippijuhlat
 • Kastetilaisuudet
 • Valmistujaiset
 • Syntymäpäivät
 • Sukukokoukset
 • Häät
 • Kihlajaiset
 • Polttarit
 • Saunaillat

Ravintola

Parasta pöytään

Tilaisuuksiin ja juhliin tarjolla valmiita menuja tai räätälöityjä tarjoilukokonaisuuksia. Laadukkaat ruoat syntyvät pääosin kotimaisista, lähialueen puhtaista raaka-aineista.

Ota yhteyttä

Haluatko lisätietoa palveluista?

Ota rohkeasti yhteyttä niin suunnitellaan teille yhdessä onnistunut tilaisuus.

Ota yhteyttä