Juhlat ja tilaisuudet

 

Sinulla tai yritykselläsi on mahdollisuus järjestää erilaisia juhlia ja tilaisuuksia Päijänteen ympäröimässä kauniissa miljöössä, luonnon helmassa, ympäri vuoden.
Järjestä tilaisuutesi vaivattomasti meillä. Tilamme taipuvat kaikkiin elämäsi eri tilaisuuksiin ja hetkiin aina ihanasta kastejuhlasta kauniiseen muistotilaisuuteen.
Omasta ravintolan keittiöstämme valmistuu ammattitaidolla maittavat menu- ja buffetkokonaisuudet, sekä niin suolaiset kuin makeatkin herkut, tuoreista kauden mukaisista raaka-aineista. Vehryt Noukaan on myös helppo saapua ja meillä on tilava, ilmainen parkkipaikka.

 

Tutustu myös häät- sivuihimme.

 

Jokaiseen hetkeen ja kohtaamiseen

 

Juhlat ja tilaisuudet ovat se hetki kun ihmiset kerääntyvät yhteen nauttimaan hyvästä seurasta ja maistuvasta ruuasta. Niissä hetkissä luodaan yhdessä yhteisiä muistoja, jotka kantavat pitkälle elämään. Kohtaaminen juhlissa on kokemus, joka viihdyttää, tuo iloa ja vie hetkeksi pois arjen keskeltä.

 

#VEHRYTNOUKA
MILJÖÖ
Vehryt Nouka sijaitsee parhaimmalla paikalla Päijänteen ympäröimänä, luonnon helmassa, koivikon syleilyssä. Luonnonkaunis Noukanniemi hurmaa luonnollaan ja Päijänteen maisemilla niin kesällä kuin talvellakin. Noukanniemeen on helppo tulla, ja tilava parkkipaikka takaa vaivattoman saapumisen. Kesällä myös laitureihin pääsee isommallakin laivalla.

 

 

PÄÄSALI
Uudet, raikkaat ja valoisat tilamme takaavat tyylikkäät juhlat ja tilaisuudet.  Sijaitsemme aivan Päijänteen rannalla, joten ikkunoista aukeaa upea näkymä järvelle lähes joka ilman suunnasta. Kaikki tilat on täysin ilmastoituja. Pääsalin yhteydessä myös aula, jossa sijaitsee baaritiski ja WC- tilat. Kaikkiin tiloihin on esteetön kulku.

 

 

AULA & AMMATTILAISTASON BAARITISKI

Ammattitaitoinen henkilökuntamme valmistaa drinkit ja tarjoilee mieleisesi juomat monipuoliselta juoma- ja drinkkilistaltamme. Ammattilaistason baaritiski sisältyy juhlasalin vuokrauksen yhteyteen, joten näin ollen sinulla on tilaisuudessasi käytössä yksityisbaari.
Kaikissa tiloissamme ja piha-alueellamme on anniskeluoikeudet, joten esimerkiksi kuohuvan nauttiminen poreiden lämmössä, tai niemen kärjessä on mahdollista.
TAKKAKABINETTI
Tyylikäs takkakabinetti takaa tilaisuutesi tai palaverisi viihtyvyyden. Takkakabinetin yhteydessä on myös pienempi kabinetti, ja nämä tilat ovat yhdistettävissä avattavalla liukuovella. Tämä mahdollistaa myös ruokailun mahdollisuuden kabinetissa. Takkakabinetti soveltuu kaikkiin tilaisuuksiin niin kokouksista, kastejuhlasta aina muistotilaisuuteen.

 

 

LOUNGE- TILA, SAUNA & ULKOPOREALTAAT
Lounge- tila on viihtyisä tila rennompaan oleskeluun. Loungen yhteydessä on myös saunatilat ja ulkoporeammeet, jotka nostattavat juhlatunnelman aina illan pikkutunneilla. Lounge- tilasta löydät myös oman kylmäkaapin sekä erilaisia seurapelejä, jotka ovat vapaasti käytettävissä.

 

 

RUOKA & JUOMA
Omasta ravintolan keittiöstämme valmistuu maittavat menukokonaisuudet, sekä niin suolaiset kuin makeatkin herkut, tuoreista kauden mukaisista raaka-aineista.
Valitset sitten tilaisuuteesi perinteisen buffet ruokailun tai tyylikkään lautasannos tarjoilun, ruokailu tulee pitämään sisällään kotimaisia raaka-aineita ja makuja. Monipuolinen kala- ja salaattipöytä tarjoaa ruokaisien salaattien lisäksi myös herkullisia cocktail-tyyppisiä maistiaisia. Lämmin pääruoka lisukkeineen sekä maistuva kausien mukaan vaihtelevat jälkiruoat takaavat maittavan kokonaisuuden. Myös juomatarjoiluun löytyy eri vaihtoehtoja – paikallisista oluista tyylikkäisiin viineihin, erilaisia alkumaljoja, moctaileja ja kattava valikoima muitakin alkoholittomia vaihtoehtoja.

 

 

Arvokas muistotilaisuus Vehryt Noukassa

 

Muistotilaisuudet kauniissa miljöössä. Vehryt Noukan miljöö ja henkilökunta varmistavat tilaisuuden sujuvuuden ja huomioivat omaisten toiveet.
Muistotilaisuuksille sopivat tilat: Pääsali ja takkakabinetti.

 

 

PYYDÄ TARJOUS

Häät

Haluamme tehdä tärkeästä päivästänne juuri teidänlaisenne, joten otathan yhteyttä myyntipalveluumme.
Tarjoamme häihin:
 • Upean miljöön
 • Herkullisen häämenun
 • Mahdollisuuden jatkaa iltaa saunatiloissamme
 • Ensiluokkaisen palvelun
 • Selkeän hinnoittelun
 • Maksuttoman siivouksen sekä häiden suunnittelupalaverin

Yritystilaisuudet

Onko yritykselläsi suunnitteilla virallisempi kokous tai vapaamuotoinen tilaisuus? Meiltä löydät tilat erilaiseen tarpeeseen. Tilaisuuksien yhteyteen on mahdollista järjestää myös aktiviteettia.
Tutustu valmiisiin kokouspaketteihin.

Merkkipäivät & perhejuhlat

Merkkipäivät ja perhejuhlat ovat erityinen juhlan aihe. Upea juhlatila ja miljöö luo tilaisuuteen vielä enemmän juhlan tuntua. Meidän tilamme taipuvat moneen eri juhlaan ja elämäsi eri hetkiin kuten
 • Muistotilaisuudet
 • Rippijuhlat
 • Kastetilaisuudet
 • Valmistujaiset
 • Syntymäpäivät
 • Sukukokoukset
 • Häät
 • Kihlajaiset
 • Polttarit
 • Saunaillat

Ravintola

Parasta pöytään

Tilaisuuksiin ja juhliin tarjolla valmiita menuja tai räätälöityjä tarjoilukokonaisuuksia. Laadukkaat ruoat syntyvät pääosin kotimaisista, lähialueen puhtaista raaka-aineista.

Ota yhteyttä

Haluatko lisätietoa palveluista?

Ota rohkeasti yhteyttä niin suunnitellaan teille yhdessä onnistunut tilaisuus.

Ota yhteyttä