Livemusiikkia ja stand up- komiikkaa tilaisuuteesi

Suunnittele ja varaa tilaisuutesi tai juhlasi oheen livemusiikkia ja stand up- komiikkaa, ja ilta tulee olemaan ikimuistoinen.

 

SONIC POETRY

Sonic Poetry on nimensä mukaan äänten runoutta ja sanojen musiikkia. Musiikkia ja kaunista soitantaa tilaisuuteesi tai juhlaasi. Musiikissa Sonic Poetry ei tunne genrerajoja, onnistuu niin suomipop kanteleella kuin ysäri harpulla. Soitinvalikoimassa ovat mm. piano, konserttikantele, pienkanteleet ja Keski-Suomen ainoa yksityiskäytössä oleva konserttiharppu. Sonic Poetryn soitanta toimii myös loistavasti hääjuhlissa esimerkiksi ruokailun taustamusiikkina.

 

 

APPA MUSIC SHOW & DOLLBY – the Ultimate Disco Machine

Appa Show tuo unohtumattomat Abba-hitit luoksesi alkuperäisiä mestariteoksia kunnioittaen ja loihtii 70- ja 80-luvun tunnelman tilaisuuteen kuin tilaisuuteen.
Kuusihenkinen bändi elää Abbaa joka solullaan ja tarjoaa niin vanhoille kuin nuorillekin kuulijoille musiikillisia ja visuaalisia elämyksiä autenttisella meinigillä. Ohjelmistossa on sekä Abban suurimpia hittejä, että myös tuntemattomampia kipaleita tosifanien iloksi. Appaa voimme todellakin suositella, ja tämä onkin ollut todella pidetty ohjelmanumero!

 

 

THE VINCENTS feat. KRISTIAN MEURMAN

Ohjelmistossa mm. The Beatles While my guitar gently weeps, Chris Isaak Wicked game, Eric Clapton Wonderful tonight, Ville Valo ja The Agents Jykevää on rakkaus, Jimi Hendrix Little wing sekä Kristian Meurmanin soolotuotannosta muutamia hittikappaleita. Jyväskylän seudulla vaikuttavan beat- ja rock musiikkia soittavan The Vincents-yhtyeen vierailevana solistina nähdään omien sanojensa mukaan genrellisesti mukavalla tavalla oman mukavuusalueensa ulkopuolelle astunut Meurman.

 

 

OHJELMATOIMISTO DRAGON WHITE

Musiikkia, komiikkaa, juontajia

 

 

KOMEDIATALO

Komiikkaa

 

 

ROCKTALO

Musiikkia

 

Voit kysyä mielenkiintoista esiintyjää tai puhujaa palveluntarjoajan kautta mutta myös suoraan meidän kauttamme. Kerro vain ketä toivot tilaisuuteesi niin me hoidamme yhteydenotot siitä eteenpäin. Tarvitsemme yhteydenottoa varten tilaisuuden suunnitellun päivämäärän ja esiintymisen toivotun kellonajan.