Livemusiikkia ja stand up- komiikkaa tilaisuuteesi

Suunnittele ja varaa tilaisuutesi tai juhlasi oheen livemusiikkia ja stand up- komiikkaa, ja ilta tulee olemaan ikimuistoinen.

 

 

BILEBÄNDI KRUUVAUS

Hittibiisejä, ikivihreitä, listojen kuumimpia uutuuksia, tajunnan räjäyttäviä sooloja, timanttista jyystöä, ylähuulihikeä! Tätä ja kaikkea muuta on luvassa, kun tartut Bilebändi Kruuvauksen diskopalloon ja antaudut elämäsi iltaan.

Kruuvaus on kuudesta musiikin ammattilaisesta koostuva taidokas bilebändi, joka vuosien keikkakokemuksella saattelee sinut vatkaamaan lanteita villisti tanssilattialle ja mylvimään äänesi käheäksi kertosäkeiden tahtiin.

Kruuvauksen tahdissa etenet hengästyttävää vauhtia aina popista diskoon ja räpistä heviin; tämä bändi todellakin tarjoaa jokaiselle jotakin. Kruuvauksen valttikortteja ovat veret seisauttava stemmalaulu, joka saa kinuskin valumaan korvistasi, energiaa säkenöivä liveshow, järisyttävän vakuuttava soitto sekä rakkaus musiikkiin ja viihdyttämiseen.

Kruuvaus järjestää elämäsi bileet!

 

 

 

 

 

APPA MUSIC SHOW & DOLLBY

The Ultimate Disco Machine

Appa Show tuo unohtumattomat Abba-hitit luoksesi alkuperäisiä mestariteoksia kunnioittaen ja loihtii 70- ja 80-luvun tunnelman tilaisuuteen kuin tilaisuuteen.
Kuusihenkinen bändi elää Abbaa joka solullaan ja tarjoaa niin vanhoille kuin nuorillekin kuulijoille musiikillisia ja visuaalisia elämyksiä autenttisella meiningillä. Ohjelmistossa on sekä Abban suurimpia hittejä, että myös tuntemattomampia kipaleita tosifanien iloksi. Appaa voimme todellakin suositella, ja tämä onkin ollut todella pidetty ohjelmanumero!

 

 

 

 

 

DUO TANJA SALONEN & AIMO NUUTINEN

Jyväskyläläisen Duo Tanja Salosen & Aimo Nuutisen ohjelmisto liikkuu enimmäkseen jazzin, bluesin ja bossa novan maailmoissa, mutta he hallitsevat sujuvasti myös muitakin rytmimusiikin tyylilajeja kuten esimerkiksi pop, iskelmä tai country. Musiikki on tunnelmallista ja svengaavaa, moneen makuun sopivaa, tyylikästä ja taitavaa musisointia. Tilaisuudesta riippuen he voivat esiintyä varsinaisena ohjelmanumerona (esim. 1-5 kappaletta) tai vaikka tunnelmanluojana, enemmän taustamusiikkina (esim. 2x30min.). Musiikki sopii monenlaisiin tilaisuuksiin mm. asiakas- ja yritystilaisuuksiin, pikkujouluihin ja perhejuhliin. Tarvittaessa duo voi saapua esiintymään myös isommalla kokoonpanolla, jos tilaisuus sitä vaatii.

Hinta: alk. 550e (hintaan vaikuttaa mm. soittoaika, matka keikkapaikalle, äänentoiston tarve)

 

 

 

 

SONIC POETRY

Sonic Poetry on nimensä mukaan äänten runoutta ja sanojen musiikkia. Musiikkia ja kaunista soitantaa tilaisuuteesi tai juhlaasi. Musiikissa Sonic Poetry ei tunne genrerajoja, onnistuu niin suomipop kanteleella kuin ysäri harpulla. Soitinvalikoimassa ovat mm. piano, konserttikantele, pienkanteleet ja Keski-Suomen ainoa yksityiskäytössä oleva konserttiharppu. Sonic Poetryn soitanta toimii myös loistavasti hääjuhlissa esimerkiksi ruokailun taustamusiikkina.

 

 

 

 

 

 

OHJELMATOIMISTO DRAGON WHITE >

Musiikkia, komiikkaa, juontajia

 

 

OHJELMAKAUPPA >

Imitaattoreita, stand up, taikureita, näyttelijöitä, bändejä, juontajia jne

 

 

KOMEDIATALO >

Komiikkaa

 

 

ROCKTALO >

Musiikkia

 

Voit kysyä mielenkiintoista esiintyjää tai puhujaa palveluntarjoajan kautta mutta myös suoraan meidän kauttamme. Kerro vain ketä toivot tilaisuuteesi niin me hoidamme yhteydenotot siitä eteenpäin. Tarvitsemme yhteydenottoa varten tilaisuuden suunnitellun päivämäärän ja esiintymisen toivotun kellonajan.