Livemusiikkia ja stand up- komiikkaa tilaisuuteesi

Suunnittele ja varaa tilaisuutesi tai juhlasi oheen livemusiikkia ja stand up- komiikkaa, ja ilta tulee olemaan ikimuistoinen.

 

 

 

Duo Tanja Salonen & Aimo Nuutinen

Jyväskyläläisen Duo Tanja Salosen & Aimo Nuutisen ohjelmisto liikkuu enimmäkseen jazzin, bluesin ja bossa novan maailmoissa, mutta he hallitsevat sujuvasti myös muitakin rytmimusiikin tyylilajeja kuten esimerkiksi pop, iskelmä tai country. Musiikki on tunnelmallista ja svengaavaa, moneen makuun sopivaa, tyylikästä ja taitavaa musisointia. Tilaisuudesta riippuen he voivat esiintyä varsinaisena ohjelmanumerona (esim. 1-5 kappaletta) tai vaikka tunnelmanluojana, enemmän taustamusiikkina (esim. 2x30min.). Musiikki sopii monenlaisiin tilaisuuksiin mm. asiakas- ja yritystilaisuuksiin, pikkujouluihin ja perhejuhliin. Tarvittaessa duo voi saapua esiintymään myös isommalla kokoonpanolla, jos tilaisuus sitä vaatii.

Hinta: alk. 550e (hintaan vaikuttaa mm. soittoaika, matka keikkapaikalle, äänentoiston tarve)

Tanja Salonen on tehnyt pitkän uran pop/jazz-laulunopettajana Gradian muusikonkoulutuksessa. Opetustyön ohella hän on vuosien varrella esiintynyt useiden erityylisten kokoonpanojen solistina. Tanja on monipuolinen, sielukas laulaja, jonka soundista löytyy herkkyyttä ja rouheutta aina tarpeen mukaan.

Aimo Nuutinen on jyväskyläläinen kitaristi ja säveltäjä, joka on opiskellut jazzkitaransoittoa mm. yliopistossa Tanskassa Syddansk Musikkonservatoriumissa. Nykyään tämä nuori virtuoosi työskentelee muusikkona ja kitaransoitonopettajana ja on varsin tuttu kasvo paikallisissa jazzkuvioissa.

 

 

 

 

SONIC POETRY >

Sonic Poetry on nimensä mukaan äänten runoutta ja sanojen musiikkia. Musiikkia ja kaunista soitantaa tilaisuuteesi tai juhlaasi. Musiikissa Sonic Poetry ei tunne genrerajoja, onnistuu niin suomipop kanteleella kuin ysäri harpulla. Soitinvalikoimassa ovat mm. piano, konserttikantele, pienkanteleet ja Keski-Suomen ainoa yksityiskäytössä oleva konserttiharppu. Sonic Poetryn soitanta toimii myös loistavasti hääjuhlissa esimerkiksi ruokailun taustamusiikkina.

 

 

 

APPA MUSIC SHOW & DOLLBY – the Ultimate Disco Machine

Appa Show tuo unohtumattomat Abba-hitit luoksesi alkuperäisiä mestariteoksia kunnioittaen ja loihtii 70- ja 80-luvun tunnelman tilaisuuteen kuin tilaisuuteen.
Kuusihenkinen bändi elää Abbaa joka solullaan ja tarjoaa niin vanhoille kuin nuorillekin kuulijoille musiikillisia ja visuaalisia elämyksiä autenttisella meiningillä. Ohjelmistossa on sekä Abban suurimpia hittejä, että myös tuntemattomampia kipaleita tosifanien iloksi. Appaa voimme todellakin suositella, ja tämä onkin ollut todella pidetty ohjelmanumero!

 

 

 

THE VINCENTS feat. KRISTIAN MEURMAN >

Ohjelmistossa mm. The Beatles While my guitar gently weeps, Chris Isaak Wicked game, Eric Clapton Wonderful tonight, Ville Valo ja The Agents Jykevää on rakkaus, Jimi Hendrix Little wing sekä Kristian Meurmanin soolotuotannosta muutamia hittikappaleita. Jyväskylän seudulla vaikuttavan beat- ja rock musiikkia soittavan The Vincents-yhtyeen vierailevana solistina nähdään omien sanojensa mukaan genrellisesti mukavalla tavalla oman mukavuusalueensa ulkopuolelle astunut Meurman. Hinta 1200e

Yhdistelmä lupaa mielenkiintoista musiikkia, joka sisältää upeaa raspia, tunnelmaa sekä The Vincents keikoilla totuttua rock’n roll musiikkia. Näillä keikoilla The Vincents yhtyeen muodostavat soolokitaristi Marko Haukka, rumpali Jarno Kauppinen, basisti Jari Heiskanen sekä solistina Kristian Meurman.

 

 

 

OHJELMATOIMISTO DRAGON WHITE >

Musiikkia, komiikkaa, juontajia

 

 

OHJELMAKAUPPA >

Imitaattoreita, stand up, taikureita, näyttelijöitä, bändejä, juontajia jne

 

 

KOMEDIATALO >

Komiikkaa

 

 

ROCKTALO >

Musiikkia

 

Voit kysyä mielenkiintoista esiintyjää tai puhujaa palveluntarjoajan kautta mutta myös suoraan meidän kauttamme. Kerro vain ketä toivot tilaisuuteesi niin me hoidamme yhteydenotot siitä eteenpäin. Tarvitsemme yhteydenottoa varten tilaisuuden suunnitellun päivämäärän ja esiintymisen toivotun kellonajan.