Muistotilaisuus Vehryt Noukassa

Tunnelmallinen ja arvokas muistotilaisuus Vehryt Noukassa, luonnon äärellä. Tilat, palvelut ja tarjoilut omaisten toiveita kuunnellen ja kunnioittaen.

Tunnelmallinen ja arvokas muistotilaisuus Jyväskylä, Noukanniemi

Muistotilaisuus Jyväskylä, Noukanniemessä vain 12km päässä keskustasta. Vehryt Noukassa on iso ilmainen parkkipaikka, ja meille on helppo saapua.

Muistotilaisuus suunnitellaan ja toteutetaan yhdessä omaisten kanssa, heidän toiveitaan kuunnellen ja kunioittaen. Tilaisuuteen tulee aina meidän puolesta muistopöytä valkoisella liinalla ja hopea kynttelikkö.

Vehryt Noukan juhlatilat tuovat muistotilaisuudelle kuuluvan arvokkuuden ja tunnelman. Juhlasali ja takkakabinetti ovat toimineet jo monien muistotilaisuuden pitopaikkana, niin pienemmille kuin isommillekkin muistotilaisuuksille.

Juhlasalissa mahtuu järjestämään 20-120 vieraan muistotilaisuuden.

Takkakabinetti soveltuu 10-30 vieraan muistotilaisuuksiin.

JUHLASALI

 

 

 

Tarjoilut

Valitse muistotilaisuuden yhteyteen tarjottavat. Voit valita joko täyttävämmän buffet ruokailun useasta eri menusta, tai kahvipöydän mieleisilläsi suolaisilla ja makeilla tarjoiluilla.

 

Buffet menut alkaen 39e /hlö >

Menun hinta sisältää aina sovitun tilan, kattauksen ja ammattitaitoisen palvelun.

Buffet menu sisältää monipuolisen alkuruokapöydän, kaksi lämmintä pääruokaa sekä lisukkeet, leivät, levitteen ja salaatinkastikkeen. Jälkiruoaksi sesongin mukaan vaihtuvan jälkiruoka makean, tai täytekakun kahvilla tai teellä. Katso buffet menut täältä.

 

Vehryt Noukan kahvipöytä alkaen 35e /hlö

Suolaiset piirakat, perinteiset voileipäkakut, juustokakut, mallasleipä. Leivomme itse omassa leipomossamme tuoreet ja herkulliset tarjottavat tilaisuuteesi.

Suosituin kahvipöytämme sisältää: vadelma- kinuski täytekakkua, voileipäkakkua, cocktailpiirakoita ja munavoita, minikuppikakkuja, Noukan suolaista piirakkaa ja kahvi/tee.

 

 

TAKKAKABINETTI

 

 

 

Lisäpalvelut

Juhlallinen kattaus 5€/hlö

Suosittelemme muistotilaisuuteen juhlallista kattausta, joka viimeistelee tilaisuuden arvokkuuden. Juhlallinen kattaus pitää sisällään valkoiset pöytäliinat ruokapöytiin, servetit (väritoiveidein mukaan), kynttilät ja pienet pöytäkukat.

Video: Juhlasali & juhlallinen kattaus >

 

 

Etäisyydet ja lähimmät kirkot

Taulumäen kirkko, Taulumäki – 13km

Kuokkalan kirkko, Kuokkala – 12km

Jyväskylän kaupungin kirkko, Kirkkopuisto keskusta – 13km

Vaajakosken kirkko, Vaajakoski – 5km

Halssilan seurakuntakeskus, Halssila – 10km

 

 

 

Asiakkaan kertomaa

”Järjestimme Vehryt Noukassa äitimme muistotilaisuuden. Valoisa ja avara tila sopi siihen oikein hyvin. Järvi ja näkymät ympärillä ovat hienot. Järjestelyt toimivat hienosti ja ruoka sai vierailta kehuja”