Ajankohtaista

Tulevia tapahtumia ja ajankohtaista asiaa Vehryt Noukasta, Jyväskylä – Tulossa: Äitienpäivälounas & vappubrunssi

 

 

 

Juhannus 2024

Parista edellisestä vuodesta poiketen Vehryt Noukassa juhlitaan juhannusaattona yksityisiä juhlia, joten juhannuskokkoa ei polteta, eikä ravintola tai piha-alue ole avoinna.

Kunnioithan asiakkaidemme yksityisyyttä, kiitos! 🙂

 

 

 

 

 

 

Uudet aktiviteetit lisätty vuoden 2024 aktiviteetti tarjontaan

Yhteistyökumppanimme Evenda ilahdutti meitä lisäämällä ohjelmistoonsa parikin uutta aktviteettia uuden alkaneen vuoden kunniaksi.

Meillä jo Suurmasteri- tiimikisailun kokeneille on nyt iloisia uutisia, sillä uuten kisailuna ohjelmistoon on nyt lisätty Suurmasteri – Uusintaottelu! Hauska tiimityöskentelyyn perustuva joukkuekisa missä suoritetaan mitä haastavampia tehtäviä, joista joukkueiden täytyy suoriutua mahdollisimman kekseliäästi. Tehtävinä voi olla mm. Kuinka näyttävän domino-efektin saatte rakennettua? Kilpailussa on tuomari, joka arvioi joukkueiden suoritukset. Kekseliäin joukkue voittaa! Suurmasteri sopii kaikille, jotka haluavat haastaa luovaa ajattelua ja nauraa takuuvarmasti!

Täysin uutena kisailuna ohjelmistoon lisättiin uudenlainen tietovisa; Fiksut, nokkelat ja terävät. Uudenlainen tietovisa haastaa ajattelua eri tavalla. Vaikka yleistietämyksestä on hyötyä, ei se tällä kertaa ratkaise voittajia! Neljästä osiosta koostuva visailu käydään tiimeissä. Osioissa pohditaan vastauksia eri kategorioiden kysymyksiin, ratkaisuja esinevihjeiden avulla sekä kuunnellaan tarkalla korvalla mysteeriääniä. Eniten pisteitä haalinut joukkue voittaa!

Tutustu kaikkiin aktiviteetteihin sivultamme kohdasta Ohjelmaa & elämyksiä >

 

 

 

 

 

 

Tule meille töihin!

Nyt olisi töitä tarjolla ravintola-alan ammattilaiselle. Etsimme kasvavaan tiimiimme salin vuoropäällikköä.

Katso työnhaku ilmoitus osoitteesta duunitori.fi, ja ota rohkeasti yhteyttä emma@vehrytnouka.fi niin kerromme mielellämme lisää!

duunitori.fi/vehrytnouka >

 

Harjoittelupaikkoja avoinna ympäri vuoden

Hae huippu ammattimaiseen ja osaavaan porukkaamme työharjoitteluun. Meillä pääset harjoittamaan niin a´la carte- tarjoilua, buffetruokailun hoitoa, sekä baarityöntekijän askareita tyylikkäissä puitteissa huippu ammattilaisen opastuksella. Meille pääset keskustasta kätevästi bussilla nro. 1.

Vinkkaa kaverille tai perheenjäsenelle tästä hienosta mahdollisuudesta! Ota yhteyttä 0400409927 tai sähköpostilla emma@vehrytnouka.fi

 

 

 

 

 

 

Suunnitteletko talvihäitä? >

Luminen, talvinen Noukanniemi ja Päijänteen upeat, jäiset maisemat. Talvihäät on loistava vaihtoehto perinteisille kesähäille, ja usein tunnelmaltaan unohtumattomia kokemuksia. Talvihäät on loistava vaihtoehto perinteisille kesähäille ja aina tunnelmaltaan unohtumaton kokemus. Talvinen Päijänne pääsee oikeuksiinsa myös talven lumisine maisemineen, ja usein sydän talvella juhlitut hääjuhlat jäävätkin vieraiden mieleen hieman normaalista kesähäistä positiivisella tavalla poikkeavina juhlina. Kysy tarjousta talven tai syksyn häistä!

Talven sesonki: marras- huhtikuu.

Syksyn sesonki: syys- lokakuu.

 

 

 

Lisää TUNNELMIA MYÖS meidän Instagramista