Ajankohtaista

UUSI RUOKALISTA JA VENETSIALAISTUNNELMAA

Aukioloaikamme ovat päivittyneet ja ruokalistamme uudistunut. Perjantaina 27.8. ravintolassamme fiilistellään venetsialaisia tunnelmavalojen ja uusien ruokalistan makujen kera. Tervetuloa nauttimaan hämärtyvän illan tunnelmasta!

7.8. LIVEMUSIIKKIA: DUO MAHLA

Vehryt Noukassa livemusiikkia lauantaina 7.8. klo 17. Esiintymässä jyväskyläläinen Duo Mahla. Vapaa pääsy. Tapahtuman löydät myös meidän Facebookista.

VEHRYT NOUKASSA YKSITYISTILAISUUS 31.7.

Lauantaina 31.7.2021 Vehryt Nouka on varattu yksityistilaisuutta varten koko päiväksi. Erillinen pihaterassi mahdollisesti käytössä ulkopuolisia vierailijoita varten. Lisätietoja myöhemmin.

JUHANNUSAATON KOKKO NOUKANNIEMESSÄ

Noukanniemessä poltetaan sään salliessa kokko juhannusaattona 25.6. klo 20! Kokon polttamista vaikeuttaa todella kova tuuli ja rankkasade. Ravintola on auki normaalisti. Sateella kokkoa voi ihastella myös sisätiloista.

LAUANTAINA 29.5.2021 LIVEMUSIIKKIA: HEIKKI OLAVI TRIO

Lauantaina 29.5.2021 Vehryt Noukassa livemusiikkia ja lauantai-illan fiilistä tarjoilee jyväskyläläinen Heikki Olavi Trio.   Esitysaika 18-19. Vapaa pääsy.   Ravintolassamme on paljon tilaa mutta muistathan, että vallitsevien koronarajoitusten puitteissa voimme ottaa sisään sen verran asiakkaita, että jokaiselle riittää istumapaikkoja.

Aukioloajat

Ravintolamme on avoinna Ke-to 14-21   Pe-la 12-23   Su 12-18 Tervetuloa!