Vehryt Nouka

Uusia raikkaita tuulia Päijänteelle.

Noukan tarina

Noukanniemen alue toimi ennen viljelysmaana, kunnes 1992 alueella ruvettiin pyörittämään vierassatamaa ja ravintolaa, joka toimi myös juhlien pitopaikkana. Rakennus tarjosi myös hotellimajoittumista. Alueen pääsiäis- ja erityisesti juhannuskokko on jyväskyläläisille tuttu perinne, jota saavutaan katsomaan joka vuosi sankoin joukoin.

Vuonna 2021 rakennus koki uudistuksen, jolla haluttiin esiin nostaa alueen koko potentiaali ja tuoda raikkaita uusia tuulia Päijänteelle. Koko kiinteistö remontoitiin lattiasta kattoon, hieman kuitenkin vanhaa säilyttäen. Esimerkiksi kokouskabinettien ihanaa tunnelmaa luova takka tuo jatkossakin lämpöä tiukkoihinkin neuvotteluihin. Uudistuksen aikana hotellimajoittuminen siirtyi sivuun kun hotellihuoneet uudistettiin isoksi saunaosastoksi. Samalla myös veneilijöiden palvelut päivitettiin. Rakennukseen lisättiin veneilijöille kaksin kappalein sosiaalitiloja peseytymistä varten.

Vehryt Nouka nimensä mukaisesti haluaa tuoda elinvoimaa alueelle ja mahdollistaa jatkossakin upeat puitteet juhlien ja tilaisuuksien järjestämiseen. Haluamme tehdä vieraidemme elämän eri hetkistä erityisiä.