Lounge

Tyylikkäässä loungessa viihdyt vaikka illan pikkutunneille saakka seurustellen, seurapelejä pelaillen tai saunoen

Lounge

Tunnelmallisessa lounge- tilassamme viihdyt varmasti jopa illan pikkutunneille. Tilan yhteyteen kuuluu myös saunaosasto ja kaksi ulkoporeallasta. Lounge soveltuu loistavasti hieman rennompaan hetkeen ja juhlaan.

 

– Istumapaikkoja 24
– Juomakaappi
– Bluetooth- tornikaiutin
– 55´televisio
– WiFi
– Ilmastointi
– WC- tilat
– Esteetön pääsy
– Pinta-ala: 60 neliötä

 

Seurapelit, televisio, musiikintoistolaitteisto ja oma juomakaappi takaavat vieraiden viihtyvyyden aina myöhempään iltaan

Tilan yhteydessä on saunatilat ja ulkoporealtaat. Tilasta on myös käynti takkakabinettiin, joten näin tilat ovat yhdistettävissä isommallekkin porukalle. Esimerkiksi ruokailun voi suunnitella järjestettäväksi takkakabinetissa, ja muu illan vietto tapahtuvaksi lounge- tilassa.

Seurustelun lisäksi tunnelman pitää katossa tilan oma juomakaappi, tilan yhteydestä löytyvät saunatilat sekä erilaiset sisä- ja ulkopelit kuten mölkky, kroketti, huojuva torni, UNO- pelikortit jne.

 

 

Tila soveltuu moneen eri käyttötarkoitukseen niin rauhallisista juhlista tai illanistujaisista, railakkaisiin yömyöhään kestäviin juhliin. Loungessa on oma kylmäkaappi, joka voidaan täyttää mieleisillä juoomilla, sekä niin sanotun ”palvelun kutsunta- napin”, jota painamalla tarjoilija tulee ottamaan juomatilauksenne. Tilaan saa myös oman karaokenurkkauksen yhteistyökumppanimme järjestämänä.

 

Lounge menu >

Haluatko rentoa ja maistuvaa syötävää illanvieton yhteyteen?

Menusta löydät Vehryt Noukan herkulliset lautasannosvaihtoehdot, jotka ovat oiva lisä illan vieton kaveriksi. Listalta löydät niin täyttävämpiä ruoka-annoksia, kuin pienempääkin purtavaa pikkunälkään, makeita herkkuja unohtamatta. Lataa menu tästä!

Menun annosvalinnat tulee ilmoittaa etukäteen. Menun annoksien hinnat eivät sisällä tilavuokraa.

 

 

Iltapala menu 19e /hlö >

Haluatko rentoa, pientä purtavaa esimerkiksi saunaillan yhteyteen?

Iltapala menusta löydät Vehryt Noukan herkulliset cocktailtyyliset naposteltavat, jotka ovat oiva lisä illan vieton kaveriksi vaikkapa saunaillan yhteyteen loungeen katettuna. Lataa lista tästä!

Iltapala menun hinnat eivät sisällä tilavuokraa.

 

 

Lisää TUNNELMIA LOUNGESTA MYÖS meidän Instagramista

PYYDÄ TARJOUS