Aktiviteetit – Liikuntaa ja rentoutumista

Liikuntaa ja rentoutumista sopivissa määrin päiväsi oheen. Piristä esimerkiksi työporukkasi tyky- päivää, tai kaveriporukkasi illanviettoa erilaisilla elämyksillä ja ohjelmanumeroilla rentouttavasta ulkoporealtaassa nauttimisesta aina leikkimielisiin olympialaisiin. Nämä aktiviteetit saa vieraasi muistelemaan yhdessä koettuja hetkiä vielä päivienkin päästä.

Vehryt Noukassa on myös vapaasti käytettävissä ilmaisia pihapelejä, kuten Mölkky ja kroketti, ja sisäpelejä kuten Huojuva torni sekä erilaisia lauta- ja korttipelejä.

 

 

 

VEHRYT NOUKA saunatilat ja ulkoporealtaat

KESÄ JA TALVI

Saunan ja ulkoporealtaat – vuokra alkaen 350e (hintaan vaikuttaa toivottu ajankohta ja hlö määrä)

Modernit saunatilat kutsuvat niin löylyihin kuin ulkoporealtaiden lämpöön. Moderniin saunaan mahtuu kerralla noin 14 henkilöä. Katetulla terassilla voi nautiskella auringonlaskusta kahden 7 henkilön kokoisen porealtaan lämmössä. Lounge- ja saunatila ovat ravintolan aluetta, joista löytyy anniskeluoikeudet, joten voit nauttia juomia poreiden lämmössä. Meiltä löytyy myös vuokrapyyhkeitä.

Hinta alkaen 350e, sis. alv24%

 

 

 

 

Vehryt Noukan pihapeliboxi

KESÄ

Järjestä itsenäisesti erilaisia kisailuja ja pelejä Vehryt Noukan pihapeliboxin erilaisilla välineillä ja peleillä! Boxiin sisältyy monenlaista erilaista välineistöä pihapelejä tai kisailuja varten kuten hernepussit tarkkuus- tai pituusheittoon, klassinen Mölkky- peli, saappaita saappaanheittoon, kroketti jne. Pihapeliboxin välineistöllä pystyt tekemään monta eri kisailupistettä, joissa jokaisessa mitellään eri kisailun tai lajin parissa. Näin voit jakaa myös isommankin henkilömäärän porukan eri ryhmiin, ja suorittaa kisailuja vuorotellen.

*Huomioithan että tämä aktiviteetti sisältää vain välineistön, ei ohjausta. Asiakas vastaa itse kisailujen järjestämisestä, ja välineistön palautuksesta Vehryt Noukaan.

Ulko-ohjelmana.

Hinta:

(sisältävät alv 24%, suluissa VEROTON HINTA)

5e/hlö (4€ alv.0)

 

 

 

 

 

FIILINKIÄ

Gel Blaster- peli

KESÄ JA TALVI

Gel Blaster on hyvin samanlaista kuin paintball, mutta osumista ei jää maalijälkeä eikä mustelmaa. Gel Blaster pelit sisältävät pelimerkkaimen, maskin ja geelipallot. Lisäksi paikalla ohjaaja opastamassa ja ohjaamassa pelejä.

Gel Blaster on kevyt, sarjatulta ampuva ”vesipistooli”, joka ampuu vedessä liotettuja geelipalloja yli 30 metrin päähän!

Gel Blaster-pelit soveltuvat 8-vuotiaille ja sitä vanhemmille pelaajille, jotka arvostavat kivuttomia osumia. Gel Blaster pelit soveltuvat lasten syntymäpäiville, perheille, työyhteisöille, ryhmille, yhdistyksille ja kaveriporukoille. Alaikäraja 8-vuotta.

Hinta: 29€ /hlö sis. alv24%

Minimi pelaajaryhmä kuusi (6) henkilöä ja maksimi 14 henkilöä. Pelin kesto noin kaksi tuntia.

Katso video Gel Blasterista: https://www.youtube.com/watch?v=v-dmBIPv5KE

 

 

 

 

Liukulumikenkäretki

TALVI

Talvinen opastettu liukulumikenkäretki Noukanniemen lähimaastossa. Tätä talvinen aktiviteetti on ollut todella pidetty, ja oiva lisä esimerkiksi ruokailun ja saunan lisäksi!

– 4-15hlö

– Hintaan sisältyy opastettu retki, liukulumikengät ja sauvat

– Kesto: 1,5h tai 2,5h

Hinta 29e /hlö, sis. alv10%

 

 

 

 

 

Leikkimieliset olympialaiset

KESÄ

Leikkimieliset olympialaiset pitävät sisällään kivoja ja rentoja lajeja, kuten leikkijousella ammunta sekä ongelmanratkaisua.

Hinta: 25€ /hlö sis. alv24%

 

 

 

 

 

Kehonkoostumusmittaus

KESÄ JA TALVI

InBody 770- kehonkoostumusmittaus

– Kehon hyvinvoinnin määrittämiseen. InBody- mittauksesta saa paljon tärkeää tietoa elintärkeistä terveysmuuttujista vain parissa minuutissa.

– Minimi hlö määrä 4hlö.

Hinta 30e /mittaus, sis. alv24%

 

 

 

 

 

Hiki pintaan kiertoharjoittelu treenillä

KESÄ JA TALVI

Nappaan mukaan liikunta vaatteet sekä hyvä fiilis ja tule mukaan oman kehonpainon kiertoharjoittelu tunnille. Tunti sopii kaikille kuntotasosta riippumatta, sillä voit itse määrittää tunnilla tehosi. Tunti on mahdollista järjestää niin ulkona kuin sisällä.

– Kiertoharjoittelu kesto 1h
– Sisältää alkulämmittely, treeni ja loppu venyttely/rentoutus
– Min 5 hlö ja max 40 hlö / 1 h

Hinta 10€/hlö, sis. alv 10%

 

 

 

 

 

Rumpurentoutus

KESÄ JA TALVI

Rumpurentoutus rentouttaa, hidastaa sydämensykettä sekä laskee verenpainettamme. Rummun rytmi on jokaiselle meille hyvin tuttu, sillä se muistuttaa meitä ajasta kun olimme vielä äidimme kohdussa. Rummun ääni vaikuttaa syvälle solutasolle saaden kehon nesteet värähtelemään rummun rytmin tahtiin. Vaikutus on näin ollen kokonaisvaltainen, mielestä kehoon. Rumpua on käytetty eri alkuperäiskulttureissa ja niin meillä Suomessakin.

Rumpurentoutuksen aikana makaat tai istut mukavalla alustalla tarvittaessa lämpimän viltin alla rentoutuen ja rummun ääntä kuunnellen. Rummun ääntä kuunnellessa mieli ja keho rentoutuu. Tunti on mahdollista järjestää niin ulkona kuin sisällä.

– Rumpurentoutuksen kesto noin 45 min

– Sisältää alku- ja loppukeskustelun sekä rumpuhoidon

– Min 5 hlö ja max 10 hlö / 45 min

Hinta 80e /45min, hinta sis. alv 24%

 

 

 

 

 

EVENDA

Olutjooga 0,5h

KESÄ JA TALVI

Joogaa rennolla meiningillä maittavaa juomaa siemaillen. Olut vaihdettavissa myös toiseen juomaan. Tähän joogaan ei tarvita aiempaa kokemusta, tärkeintä on hyvä asenne ja se ettei juoma liiaksi lasissa läiky.

Sisä- tai ulko-ohjelmana

Hinta: 10-30 hlö 320€ | 31-50 hlö 450€ | 51-70 hlö 570€ (hintaan ei sisälly juomat, hinta alv.0).

– Hinnat sis. alv24%: 10-30 hlö 396,80€ | 31-50 hlö 558€ | 51-70 hlö 706,80€ –

 

 

 

RENTOUTUMO

 

Brain relief -hoito saunaillan yhteyteen tai esim. polttarisankarille

KESÄ JA TALVI

 20 min hoidossa yhdistyy intialainen päähieronta, vyöhyketerapia ja shiatsu. Tavoitteena syvä rentoutuminen.

Hoidot tehdään yksitellen ja 20 min hoitoja kerkeää illan aikana tehdä esim. 7 kpl /4h aikana

 

 

Voimavaroja arkeen -luento 60 min

KESÄ JA TALVI

Luento esimerkiksi hyvinvointitilaisuuden tai työhyvinvointipäivän yhteyteen.

Sisältää rentoutusharjoituksen ja käytännön keinot hyvinvoivaan arkeen.