Ruoka & juoma

Ruokamme saa inspiraationsa eri sesonkien makumaailmoista, kotimaisista metsistä, pelloista ja järvistä.

Tarjoamme upeita makuelämyksiä jokaiseen makuun ja haluamme pistää parasta pöytään myös kasvis- ja vegaaniruokailijoille. Haluamme että meidän ruoka ja juoma maistuu ihan kaikille. Lupaamme jokaiselle vieraallemme yhtä maistuvan ja tasalaatuisen kokemuksen

 

 

Ruokaa ja juomaa, parasta pöytään

Omasta ravintolan keittiöstämme valmistuu ammattitaidolla maittavat menu- ja buffetkokonaisuudet, sekä niin suolaiset kuin makeatkin herkut, tuoreista kauden mukaisista raaka-aineista. Vehryt Noukan ruoka ja juoma ovat makumatka kotimaisiin makuihin, tuoreista raaka-aineista.

Haluamme että ruokamme sopii moneen eri hetkeen ja tunnelmaan. Voit maistella Vehryt Noukan eri listojen makuja sesongin mukaan vaihtuvalla kolmen ruokalajin illallisella tai ruokailla isommallakin porukalla herkullisen buffetpöydän antimien äärellä.

 

 

 

Menut >

Valitse tilaisuuteesi ruokailu useasta eri buffetmenusta, tai pöytiin tarjoiltu kolmen ruokalajin menukokonaisuus.

Menujen hinta sisältää:

– Sovitun tilan tilavuokran

– Kattauksen

– Ammattitaitoisen palvelun

– Siivouksen tilaisuutesi jälkeen

 

 

Buffet menut   alk. 39e /hlö – menut tarjouksen yhteydessä >

Herkulliset buffetruokailut moneen makuun ja tilaisuuteen. Kaikissa menuissa on monipuolinen alkuruokapöytä, joka sisältää herkullisia salaatteja ja alkupaloja, kaksi lämmintä pääruokaa lisukkeineen, leipä, levite ja jälkiruoaksi kahvit makealla. Menujen hinnat sisältävät sovitun tilan tilavuokran.

*Min.10hlö – Katso menut >

 

 

Kolmen ruokalajin menu alk. 55e /hlö

– Kolme maistuvaa ruokalajia, alku-, pää- ja jälkiruoan tyylikkäästi pöytiin tarjoiltuna. Menussa pääset nauttimaan kotimaisista sekä lähialueidein raaka-aineista, huolella valmistetuista, herkullisista makuelämyksistä.

 

 

Vehryt Noukan kahvipöytä alkaen 35e /hlö

Hääkakku, synttärikakku, Noukan suolaiset piirakat, perinteiset voileipäkakut, juustokakut, mallasleipä. Leivomme itse omassa leipomossamme tuoreet ja herkulliset tarjottavat tilaisuuteesi.

Suosituin kahvipöytämme sisältää: vadelma- kinuski täytekakkua, voileipäkakkua, cocktailpiirakoita ja munavoita, minikuppikakkuja, Noukan suolaista piirakkaa ja kahvi/tee. Kahvipöydän hintaan sisältyy sovitun tilan tilavuokra.

 

 

Vehryt Noukan lounas 25e /hlö

Aika herkutella, tule nauttimaan hieman parempi lounas arjen uurastuksen keskellä. Varaa lounas ja kysy päivän lounasmenu: myynti@vehrytnouka.fi tai soittamalla +358400409927.

*Min. 8 hlö.

 

 

Saunamenut 25e /hlö >

Uusi saunaosaston terassi ja pergola kaipaavat myös terassin ja saunan henkeen sopivaa purtavaa, jota nauttia Päijänteen liplatusta ihastellen. Varaa saunailtasi ruokailuksi uuden uusi saunamenu.

Lataa menu tästä

*Saunamenut myydään vain saunatilat varanneelle.

 

 

Lounge menu >

Haluatko rentoa ja maistuvaa syötävää illanvieton yhteyteen?

Lounge menusta löydät Vehryt Noukan herkulliset lautasannosvaihtoehdot, jotka ovat oiva lisä illan vieton kaveriksi. Listalta löydät niin täyttävämpiä ruoka-annoksia, kuin pienempääkin purtavaa pikkunälkään, makeita herkkuja unohtamatta.

*Lounge- listan annosvalinnat tulisi ilmoittaa viimeistään viisi päivää ennen tilaisuutta. Lataa ja katso lounge menu tästä

 

 

Iltapala menu 19e /hlö >

Haluatko rentoa, pientä purtavaa esimerkiksi saunaillan yhteyteen?

Iltapala menusta löydät Vehryt Noukan herkulliset cocktailtyyliset naposteltavat, jotka ovat oiva lisä illan vieton kaveriksi vaikkapa saunaillan yhteyteen loungeen katettuna. Lataa lista tästä!

*Iltapala menun hinnat eivät sisällä tilavuokraa.

 

 

 

Lisää TUNNELMIA MYÖS meidän Instagramista

VEHRYT NOUKAN KAHVIPÖYTÄ

Kahvipöytään voit valita itse mieleisesti suolaiset ja makeat tarjottavat. Suosituin kahvipöytämme sisältää savulohi- voileipäkakkua, fetapiirakkaa, cocktailpiirakat ja munavoin, minikuppikakkuja, mehun ja kahvit täytekakulla.

Vehryt Noukan kahvipöytä alkaen 35e /hlö. Hinta sisältää tilavuokran.

AMMATTILAISTASON BAARITISKI

 

Ammattitaitoinen henkilökuntamme valmistaa drinkit ja tarjoilee mieleisesi juomat monipuoliselta juoma- ja drinkkilistaltamme. Ammattilaistason baaritiski sisältyy juhlasalin vuokrauksen yhteyteen, joten näin ollen sinulla on tilaisuudessasi käytössä yksityisbaari. Olemme panostaneet myös erityisesti mocktail- listaamme, jota suosittelemmekin kokeilemaan!
Kaikissa tiloissamme ja piha-alueellamme on anniskeluoikeudet, joten esimerkiksi kuohuvan nauttiminen poreiden lämmössä, tai niemen kärjessä on mahdollista.

KOKOUSLOUNAS

 

Meillä ei tarvitse kokoustaa nälkäisenä. Herkullinen kokouslounas kuuluu jokaiseen kokouspäivään. Lounasbuffettiin katetaan kotimaisista ja tuoreista raaka-aineista huolella valmistettuja menukokonaisuuksia. Lounas sisältää alkuruokapöydän, kaksi lämmintä pääruokavaihtoehtoa sekä jälkkärin kauden makealla ja kahvilla. Kokouslounas sisältyy aina niin puolenpäivän-, kuin kokopäivänkin kokouspakettiin.
Tervetuloa herkuttelemaan lounaan parissa!
Tutustu myös meidän kokouspaketteihin

RAVINTOLAN PALVELUT

 

Kalenterijuhlat

Vehryt Noukassa vietetään perinteisiä kalenterivuoden juhlia, kuten isän- ja äitienpäivää kattamalla pöytä koreaksi. Juhlapyhien ruokailuihin ilmoittautuminen ja pöytävarausten tekeminen menujen tullessa myyntiin.

 

Tilaisuuksien ruokailut

Tilaisuuksiin tarjoamme herkullisia ja monipuolisia buffetruokailuja moneen makuun. Buffetruokailun alkuruokapöytä sisältää monipuolisen salaattipöydän, kaksi lämmintä pääruokaa sekä jälkkärin kahvilla. Tilattavissa on myös kolmen tai neljän ruokalajin menukokonaisuuksia. Ruokailuja räätälöidään asiakkaan toiveiden- sekä myös tilaisuuden luonteen mukaan.

 

Aukioloajat

Olemme auki tilauksesta ympäri vuoden. Lämpimästi tervetuloa järjestämään tilaisuutesi meillä Vehryt Noukassa.
HUOM: Kaikki tilamme ovat anniskelualueita

Tuliko nälkä?

Tervetuloa nauttimaan kotimaisista sekä lähialueidein raaka-aineista, huolella valmistetuista, herkullisista makuelämyksistä.

 

Ota yhteyttä