Ruoka & juoma

 

Ruokamme saa inspiraationsa eri sesonkien makumaailmoista, kotimaisista metsistä, pelloista ja järvistä.
Omasta ravintolan keittiöstämme valmistuu ammattitaidolla maittavat menu- ja buffetkokonaisuudet, sekä niin suolaiset kuin makeatkin herkut, tuoreista kauden mukaisista raaka-aineista.
Haluamme että ruokamme sopii moneen eri hetkeen ja tunnelmaan. Voit maistella Vehryt Noukan eri listojen makuja sesongin mukaan vaihtuvalla kolmen ruokalajin illallisella tai ruokailla isommallakin porukalla herkullisen buffet pöydän antimien äärellä.
Tarjoamme upeita makuelämyksiä jokaiseen makuun ja haluamme pistää parasta pöytään myös kasvis- ja vegaaniruokailijoille. Lupaamme jokaiselle vieraallemme yhtä maistuvan ja tasalaatuisen kokemuksen.

Pyydä tarjous

MENUT

Menun hinta sisältää aina:
  • Sovitun tilan yksityiskäyttöönne
  • Kattauksen
  • Ammattitaitoisen palvelun

 

Buffet menut   alk. 45e /hlö
– monipuolinen alkuruokapöytä
– kaksi lämmintä pääruokaa sekä lisukkeet
– leipä, levite ja salaatinkastike
– jälkiruokamakea kahvilla tai teellä

 

Kolmen ruokalajin menu    alk. 55e /hlö
– kolme maistuvaa ruokalajia, alku-, pää- ja jälkiruoan tyylikkäästi pöytiin tarjoiltuna. Menussa pääset nauttimaan kotimaisista sekä lähialueidein raaka-aineista, huolella valmistetuista, herkullisista makuelämyksistä.

 

Varaa tästä 

AMMATTILAISTASON BAARITISKI

 

Ammattitaitoinen henkilökuntamme valmistaa drinkit ja tarjoilee mieleisesi juomat monipuoliselta juoma- ja drinkkilistaltamme. Ammattilaistason baaritiski sisältyy juhlasalin vuokrauksen yhteyteen, joten näin ollen sinulla on tilaisuudessasi käytössä yksityisbaari. Olemme panostaneet myös erityisesti mocktail- listaamme, jota suosittelemmekin kokeilemaan!
Kaikissa tiloissamme ja piha-alueellamme on anniskeluoikeudet, joten esimerkiksi kuohuvan nauttiminen poreiden lämmössä, tai niemen kärjessä on mahdollista.

KOKOUSLOUNAS min.8hlö

Meillä ei tarvitse kokoustaa nälkäisenä. Herkullinen kokouslounas kuuluu jokaiseen kokouspäivään. Lounasbuffettiin katetaan kotimaisista ja tuoreista raaka-aineista huolella valmistettuja menukokonaisuuksia. Lounas sisältää alkuruokapöydän, kaksi lämmintä pääruokavaihtoehtoa sekä jälkkärin kauden makealla ja kahvilla. Kokouslounas sisältyy aina niin puolenpäivän-, kuin kokopäivänkin kokouspakettiin.
Tervetuloa herkuttelemaan lounaan parissa!
Tutustu myös meidän kokouspaketteihin

LEIPOMUKSET

Hääkakku, synttärikakku, Noukan suolaiset piirakat, perinteiset voileipäkakut, juustokakut, mallasleipä. Leivomme itse omassa leipomossamme tuoreet ja herkulliset tarjottavat tilaisuuteesi. Suosituin kahvipöytämme sisältää: vadelma- kinuski täytekakkua, voileipäkakkua, cocktailpiirakoita ja munavoita, minikuppikakkuja, Noukan suolaista piirakkaa ja kahvi/tee.

RAVINTOLAN PALVELUT

 

Kalenterijuhlat

Vehryt Noukassa vietetään perinteisiä kalenterivuoden juhlia, kuten isän- ja äitienpäivää kattamalla pöytä koreaksi. Juhlapyhien ruokailuihin ilmoittautuminen ja pöytävarausten tekeminen menujen tullessa myyntiin.

 

Tilaisuuksien ruokailut

Tilaisuuksiin tarjoamme herkullisia ja monipuolisia buffetruokailuja moneen makuun. Buffetruokailun alkuruokapöytä sisältää monipuolisen salaattipöydän, kaksi lämmintä pääruokaa sekä jälkkärin kahvilla. Tilattavissa on myös kolmen tai neljän ruokalajin menukokonaisuuksia. Ruokailuja räätälöidään asiakkaan toiveiden- sekä myös tilaisuuden luonteen mukaan.

 

Aukioloajat

Olemme auki tilauksesta ympäri vuoden. Lämpimästi tervetuloa järjestämään tilaisuutesi meillä Vehryt Noukassa.
HUOM: Kaikki tilamme ovat anniskelualueita

Tuliko nälkä?

Tervetuloa nauttimaan kotimaisista sekä lähialueidein raaka-aineista, huolella valmistetuista, herkullisista makuelämyksistä.

Ota yhteyttä