Ruoka & juoma

Ruokamme saa inspiraationsa eri sesonkien makumaailmoista, kotimaisista metsistä, pelloista ja järvistä.

Tarjoamme upeita makuelämyksiä jokaiseen makuun ja haluamme pistää parasta pöytään myös kasvis- ja vegaaniruokailijoille.

Ruokaa ja juomaa, parasta pöytään

Omasta ravintolan keittiöstämme valmistuu ammattitaidolla maittavat menu- ja buffetkokonaisuudet, sekä niin suolaiset kuin makeatkin herkut. Vehryt Noukan ruoka ja juoma ovat makumatka kotimaisiin makuihin, tuoreista raaka-aineista valmistettuna. Lupaamme jokaiselle vieraallemme yhtä maistuvan ja tasalaatuisen kokemuksen

 

Menut

Valitse tilaisuuteesi ruokailu useasta eri buffetmenusta, tai pöytiin tarjoiltu kolmen ruokalajin menukokonaisuus.

Menujen hinta sisältää:

– Sovitun tilan tilavuokran

– Kattauksen

– Ammattitaitoisen palvelun

– Siivouksen tilaisuutesi jälkeen

 

 

 

Vehryt Noukan lounas 25e /hlö

Aika herkutella, tule nauttimaan hieman parempi lounas arjen uurastuksen keskellä. Varaa lounas ja kysy päivän lounasmenu: myynti@vehrytnouka.fi tai soittamalla +358400409927.

*Min. 8 hlö.

 

 

Iltapala menu 19e /hlö >

Haluatko rentoa, pientä purtavaa esimerkiksi saunaillan yhteyteen?

Iltapala menusta löydät Vehryt Noukan herkulliset cocktailtyyliset naposteltavat, jotka ovat oiva lisä illan vieton kaveriksi vaikkapa saunaillan yhteyteen loungeen katettuna. Lataa lista tästä!

*Iltapala menun hinnat eivät sisällä tilavuokraa.

 

 

 

tai ota suoraan yhteyttä sähköpostilla myynti@vehrytnouka.fi

 

 

 

Ammattilaistason baaritiski / private bar

Ammattitaitoinen henkilökuntamme valmistaa drinkit ja tarjoilee mieleisesi juomat monipuoliselta juoma- ja drinkkilistaltamme. Ammattilaistason baaritiski sisältyy juhlasalin vuokrauksen yhteyteen, joten näin ollen sinulla on tilaisuudessasi käytössä yksityisbaari. Olemme panostaneet myös erityisesti mocktail- listaamme, jota suosittelemmekin kokeilemaan!
Kaikissa tiloissamme ja piha-alueellamme on anniskeluoikeudet, joten esimerkiksi kuohuvan nauttiminen poreiden lämmössä, tai niemen kärjessä on mahdollista.

 

 

 

Kalenterijuhlat

Vehryt Noukassa vietetään perinteisiä kalenterivuoden juhlia, kuten isän- ja äitienpäivää kattamalla pöytä koreaksi. Juhlapyhien ruokailuihin ilmoittautuminen ja pöytävarausten tekeminen menujen tullessa myyntiin.

 

 

 

Keittiömestarin tervehdys

Meille hyvä ruoka on sydämen asia, ja yksi tekemisemme kulmakivistä. Makumaailmamme syntyy puhtaista ja tuoreista raaka-aineista, hyvästä maustamisesta sekä erilaisista valmistustavoista, terveellisyyttä kunnioittaen maun ehdoilla. Esimerkiksi buffet pöydän lisukkeet paahdetaan aina itsevalmistamassamme yrttiöljyssä, joka saa makunsa tuoreista yrteistä, sipulista, sekä suolasta ja pippurista.

Omistaja, ja keittiömestarimme Ville Kankkunen sanookin aina, että keittiönhylly näyttää parhaimmiltaan silloin kun sieltä löytyy vain tuoreita yrttejä, suolaa, pippuria, sokeria ja etikkaa.

”Näillä pärjää maustamisessa jo pitkälle. Sitten eri sesonkien mukaan keittiöiden hyllyille ilmestyy esimerkiksi kuivattua katajanmarjaa, nokkosta tai kuusenkerkkää.”

 

 

tai ota suoraan yhteyttä sähköpostilla myynti@vehrytnouka.fi

 

 

 

Lisää TUNNELMIA MYÖS meidän Instagramista

Tuliko nälkä?

Tervetuloa nauttimaan kotimaisista sekä lähialueidein raaka-aineista, huolella valmistetuista, herkullisista makuelämyksistä.

 

Ota yhteyttä