Ravintola

Ravintola on auki tilauksesta ja lisäksi järjestämme omia tapahtumia, joista voit lukea lisää tästä.

Hyvä ruoka on osa onnistunutta vierailua. Sesonkilistaltamme ja tilaisuuksien menu-vaihtoehdoista löydät pohjoismaalaista Á la carte ruokaa. Tarjoamme upeita makuelämyksiä jokaiseen makuun ja haluamme pistää parasta pöytään myös kasvis- ja vegaaniruokailijoille.

Ravintolan palvelut

 

Aukioloajat

Talviajan olemme auki tilauksesta.

Ota rohkeasti yhteyttä niin suunnitellaan juuri teille sopiva tilaisuus.

Á la carte

Tarjoamme pohjoismaalaista, Päijänteen maisemiin sopivaa, laadukkaista ja tuoreista raaka-aineista valmistettua ruokaa.

Uusi kesän a´la carte- lista julkaistaan keväällä 2022.

 

Vehryt Noukan buffa

Varaa työporukallesi tai muulle seurueellesi tutun lounaan sijasta Vehryt Noukan buffetruokailu. Menu on 40e /hlö ja siihen voit tutustua tästä. Varattuna aikana buffet on katettuna 2 tunnin ajan, jolloin buffetista voi käydä nauttimassa omaan tahtiin esimerkiksi töiden ohella.

Ruokailu varattavissa ma-pe ja minimi henkilömäärä on 10. Ruokailu varattava viimeistään 2 arkipäivää aikaisemmin ennen haluttua ajankohtaa.

Tilaisuuksien ruokailut

Tilaisuuksiin myymme lähtökohtaisesti kolmen ja neljän ruokalajin menuita mutta ruokailuja räätälöidään myös tilaisuuden luonteen mukaan. Pyydä rohkeasti tarjous.

Kalenterijuhlat

Vehryt Noukassa vietetään perinteisiä kalenterivuoden juhlia, kuten isän- ja äitienpäivää kattamalla pöytä koreaksi. Juhlapyhien ruokailuihin ilmoittautuminen ja pöytävarausten tekeminen menujen tullessa myyntiin.

Ajankohtaista

Tuliko nälkä?

Tervetuloa nauttimaan huolella valmistetuista herkullisista makuelämyksistä.

Ota yhteyttä