Ravintola

Ravintolamme saa inspiraationsa eri sesonkien makumaailmoista, Keski-suomalaisista ja kotimaisista metsistä, pelloista ja järvistä.

Haluamme että ruokamme sopii moneen eri hetkeen ja tunnelmaan. Voit maistella Vehryt Noukan eri listojen makuja sesongin mukaan vaihtuvalla kolmen ruokalajin illallisella tai ruokailla isommallakin porukalla herkullisen buffet pöydän antimien äärellä.

Tarjoamme upeita makuelämyksiä jokaiseen makuun ja haluamme pistää parasta pöytään myös kasvis- ja vegaaniruokailijoille. Lupaamme jokaiselle vieraallemme yhtä maistuvan ja tasalaatuisen kokemuksen.

Pyydä tarjous

Ravintola on auki tilauksesta ympäri vuoden ja lisäksi järjestämme omia tapahtumia.

Kesäterassin menu 2022

 

Vehryt Noukan buffetruokailut   (min. 10hlö)

Buffetruokailu sisältäämonipuolisen kala- ja salaattipöydän, kaksi lämmintä pääruokaa sekä jälkiruokamakean kahvilla.

Buffetit sopivat järjestettäväksi esimerkiksi syntymäpäiväksi, harrastusporukan kokoontumista ajatellen tai työporukalle spesiaalimmaksi lounaaksi.

Varaa tästä 

Ravintolan palvelut

Kaikissa tiloissamme on A-oikeudet

Aukioloajat

Olemme auki tilauksesta ympäri vuoden. Lämpimästi tervetuloa järjestämään tilaisuutesi meillä Vehryt Noukassa.

VEHRYT NOUKAN KESÄTERASSI 2022

Kesäterassin aukioloajat touko-kesäkuu

 

 

 

Kalenterijuhlat

Vehryt Noukassa vietetään perinteisiä kalenterivuoden juhlia, kuten isän- ja äitienpäivää kattamalla pöytä koreaksi. Juhlapyhien ruokailuihin ilmoittautuminen ja pöytävarausten tekeminen menujen tullessa myyntiin.

Tilaisuuksien ruokailut

Tilaisuuksiin tarjoamme kolmen tai neljän ruokalajin menuja ja perinteisempää buffet ruokailua. Ruokailuja räätälöidään asiakkaan toiveiden- sekä myös tilaisuuden luonteen mukaan.

 

Kesän terassilista

Tervetuloa maistamaan kesän terassimenua, jonka löydät alta.

Kesän terassimenu

 

 

Ajankohtaista

Kesä tekee tuloaan! Kesäterassi aukeaa 26.5

Kesä tekee tuloaan! Kesäterassi aukeaa 26.5 Tervetuloa maistamaan ja nauttimaan kesän viileistä juomista ja maistuvista terassin ruuista. Alta löydät kesän 2022 menun ja touko-kesäkuun aukioloajat Kesän terassimenu Kesäterassin aukioloajat touko-kesäkuu

Tuliko nälkä?

Tervetuloa nauttimaan huolella valmistetuista herkullisista makuelämyksistä.

Ota yhteyttä