Ravintola

Ravintolan puoli on suljettu syksyn ja talven yli. Tervetuloa jälleen kesällä 2022 uuden kesälistan makujen äärelle ja nauttimaan upeasta tunnelmasta Päijänteen rannalle!

Hyvä ruoka on osa onnistunutta vierailua. Sesonkilistaltamme ja tilaisuuksien menu-vaihtoehdoista löydät pohjoismaalaista Á la carte ruokaa. Tarjoamme upeita makuelämyksiä jokaiseen makuun ja haluamme pistää parasta pöytään myös kasvis- ja vegaaniruokailijoille.

Ravintolan palvelut

 

Aukioloajat

Nähdään jälleen kesällä 2022!

Á la carte

Tarjoamme pohjoismaalaista á la carte ruokaa. Tervetuloa maistamaan herkullisia makuelämyksiä taas ravintolan avautuessa kesällä 2022.

 

Pihaterassi

Päärakennuksen 120 paikkaisen terassin lisäksi pihamaalta löytyy erillinen 50 hengen terassi, joka on käytössä kesäisin silloin kun päärakennuksessa on yksityistilaisuus.  Yksityistilaisuuden aikaan pihaterassilla on käytössä simppelimpi ruoka- ja juomalista. Käytössä on myös veneilijöiden tilojen WC-tilat.

Meidän terasseille ovat myös koirat tervetulleita!

Tilaisuuksien ruokailut

Tilaisuuksiin myymme lähtökohtaisesti kolmen ja neljän ruokalajin menuita mutta ruokailuja räätälöidään myös tilaisuuden luonteen mukaan. Pyydä rohkeasti tarjous.

Kalenterijuhlat

Vehryt Noukassa vietetään perinteisiä kalenterivuoden juhlia, kuten isän- ja äitienpäivää kattamalla pöytä koreaksi. Juhlapyhien ruokailuihin ilmoittautuminen ja pöytävarausten tekeminen menujen tullessa myyntiin.

Ajankohtaista

UUSI RUOKALISTA JA VENETSIALAISTUNNELMAA

Aukioloaikamme ovat päivittyneet ja ruokalistamme uudistunut. Perjantaina 27.8. ravintolassamme fiilistellään venetsialaisia tunnelmavalojen ja uusien ruokalistan makujen kera. Tervetuloa nauttimaan hämärtyvän illan tunnelmasta!

7.8. LIVEMUSIIKKIA: DUO MAHLA

Vehryt Noukassa livemusiikkia lauantaina 7.8. klo 17. Esiintymässä jyväskyläläinen Duo Mahla. Vapaa pääsy. Tapahtuman löydät myös meidän Facebookista.

Tuliko nälkä?

Tervetuloa nauttimaan huolella valmistetuista herkullisista makuelämyksistä.

Ota yhteyttä