Ruoka & juoma

 

Ruokamme saa inspiraationsa eri sesonkien makumaailmoista, kotimaisista metsistä, pelloista ja järvistä.
Omasta ravintolan keittiöstämme valmistuu ammattitaidolla maittavat menu- ja buffetkokonaisuudet, sekä niin suolaiset kuin makeatkin herkut, tuoreista kauden mukaisista raaka-aineista.
Haluamme että ruokamme sopii moneen eri hetkeen ja tunnelmaan. Voit maistella Vehryt Noukan eri listojen makuja sesongin mukaan vaihtuvalla kolmen ruokalajin illallisella tai ruokailla isommallakin porukalla herkullisen buffet pöydän antimien äärellä.
Tarjoamme upeita makuelämyksiä jokaiseen makuun ja haluamme pistää parasta pöytään myös kasvis- ja vegaaniruokailijoille. Lupaamme jokaiselle vieraallemme yhtä maistuvan ja tasalaatuisen kokemuksen.

Pyydä tarjous

Buffetruokailu sisältää;
– monipuolisen salaattipöydä, joka sisältää raikkaita ja ruokaisia salaatteja
– leivän, levitteen ja salaatinkastikkeet
– kaksi lämmintä pääruokaa ja lisukkeet
– jälkiruokamakean kahvilla tai teellä
”Tilaisuuteen sopiva, maukas ja rento ruokailu

 

Varaa tästä 

Ammattitaitoinen henkilökuntamme valmistaa drinkit ja tarjoilee mieleisesi juomat monipuoliselta juoma- ja drinkkilistaltamme. Kaikissa tiloissamme on anniskeluoikeudet, joten esimerkiksi kuohuvan nauttiminen poreiden lämmössä on mahdollista.
Olemme panostaneet myös erityisesti mocktail- listaamme, jota suosittelemmekin kokeilemaan!

Ravintolan palvelut

Kaikissa tiloissamme on A-oikeudet

Aukioloajat

Olemme auki tilauksesta ympäri vuoden. Lämpimästi tervetuloa järjestämään tilaisuutesi meillä Vehryt Noukassa.

 

Kalenterijuhlat

Vehryt Noukassa vietetään perinteisiä kalenterivuoden juhlia, kuten isän- ja äitienpäivää kattamalla pöytä koreaksi. Juhlapyhien ruokailuihin ilmoittautuminen ja pöytävarausten tekeminen menujen tullessa myyntiin.

Tilaisuuksien ruokailut

Tilaisuuksiin tarjoamme herkullisia ja monipuolisia buffetruokailuja moneen makuun. Buffetruokailun alkuruokapöytä sisältää monipuolisen salaattipöydän, kaksi lämmintä pääruokaa sekä jälkkärin kahvilla. Tilattavissa on myös kolmen tai neljän ruokalajin menukokonaisuuksia. Ruokailuja räätälöidään asiakkaan toiveiden- sekä myös tilaisuuden luonteen mukaan.

Ajankohtaista

Tuliko nälkä?

Tervetuloa nauttimaan kotimaisista sekä lähialueidein raaka-aineista, huolella valmistetuista, herkullisista makuelämyksistä.

Ota yhteyttä