Tyky- ja tyhypäivät Vehryt Noukassa

Luonnonläheinen ympäristö sekä kattavat ja laadukkaat palvelut tekevät Vehryt Noukasta paikan, jossa työyhteisöön saadaan uutta puhtia ja ikimuistoisia yhteisiä kokemuksia.

 

Tästä heti tilaisuuden kaksi tärkeintä, ruokailu ja tilat:

Buffet menut | 10-120 hlö | alkaen 39e /hlö >

Menun hinta sisältää sovitun tilan tilavuokran.

Varaa heti viestillä myynti@vehrytnouka.fi, tai kysy tarjousta niin räätälöidään teidän budjettiinne sopiva kokonaisuus!

 

virkistyspäivä jyväskylässä

Tykypäivä Jyväskylässä, Vehryt Noukassa

Tykypäivän tarkoituksena on ylläpitää ja edistää yrityksen työntekijöiden työkykyä ja työhyvinvointia. Tykypäivänä irrottaudutaan arjen rutiineista, ja heitetään tittelit romukoppaan, ja virkistäydytään yhdessä nauttien. Tykypäivä Jyväskylässä, Noukanniemen Vehryt Noukassa pitää sisällään kaikkea mitä työporukan akkujen lataukseen tarvitaan.

Vietä ikimuistoinen päivä, ympäri vuoden, luonnonkauniissa Jyväskylän Noukanniemessä. Saman katon alta kätevästi löydät niin kokoustilat, tarjoilut, aktiviteetit sekä saunat ja ulkoporealtaat isommallekkin porukalle.

 

Esimerkki tykypäivän kulusta:

14.00 Saapuminen

14.30 Kokous, virallinen osuus + kahvitus

16.00 Aktiviteetti – yhteishenkeä kohottava tiimipeli Farmin kingi

18.00 Illallinen – Buffet ruokailu, monipuolinen alkuruokapöytä, kaksi lämmintä pääruokaa ja kauden makea kahvilla tai teellä

18.00-20.30 Vapaata seurustelua

20.30 Elävää musiikkia tai komiikkaa, tanssia ja hyvää seuraa

00.00-02.00 Ilta päättyy

Pyydä tarjous tai ota suoraan yhteyttä myynti@vehrytnouka.fi / 0400409927

Juhlapaikka Jyväskylässä

 

 

Suunnittele päiväsi ruokailu sekä ohjelma

 

Valitse tästä ruokailu >

Omasta ravintolan keittiöstämme valmistuu ammattitaidolla maittavat menu- ja buffetkokonaisuudet tuoreista kauden mukaisista raaka-aineista.

Buffet menut | 10-120 hlö | alkaen 39e /hlö > Menun hinta sisältää sovitun tilan tilavuokran.

Varaa heti viestillä myynti@vehrytnouka.fi, tai kysy tarjousta niin räätälöidään teidän budjettiinne sopiva kokonaisuus!

Buffet ruokailut sisältävät monipuolisen alkuruokapöydän, kaksi lämmintä pääruokaa, lisukkeet, leivät ja levitteen sekä jälkkäriksi kahvit makealla. Valitse päiväsi ruokailuksi mieleisin menuvaihtoehdoistamme.

(saatavana myös pöytiin tarjoilu kolmen ruokalajin menukokonaisuus 55e /hlö)

 

 

 

Valitse tästä aktiviteetti tai ohjelma >

Hyvän ruoan ja upean miljöön lisäksi pääset nauttimaan Päijänteen parhaalla paikalla esimerkiksi bändin tai artistin livemusiikista, tiimihenkeä kohottavasta super suositusta Farmin kingistä tai vaikkapa rentouttavasta rumpurentoutus tuokiosta.

Tutustu tarjontaan ja kerro tarjouspyynnön yhteydessä mikä aktiviteetti tai ohjelma kiinnostaisi juuri teidän porukkaanne.

 

Meiltä löytyy myös maksutonta ajan vietettä pienemmille porukoille tai vuorotellen pelaten. Pelejä kuten Huojuva torni, pelikortteja, Mölkky ja kroketti.

 

 

Kokousta >

Virallinen osa hoituu tunnelmallisessa takkakabinetissa, tai isommalla porukalla juhlasalissa, jossa iso laskeutuva 4mx3,8m valkokangas takaa isommankin tilaisuuden sujuvuuden. Myös takkakabinetissa on nykyaikainen kokoustekniikka.

Juhlasali – 100hlö – Valkokangas 4x3metriä , Takkakabinetti – 24hlö – valkokangas

 

Ota yhteyttä ja pyydä tarjousta niin varataan teille tyky- päivä upeissa puitteissa!

Sauna & ulkoporealtaat

 

Modernit saunatilat kutsuvat niin löylyihin kuin ulkoporealtaiden lämpöön. Moderniin saunaan mahtuu kerralla noin 14 henkilöä. Katetulla terassilla voi nautiskella auringonlaskusta kahden 7 henkilön kokoisen porealtaan lämmössä. Lounge- ja saunatila ovat ravintolan aluetta, joista löytyy anniskeluoikeudet, joten voit nauttia juomia poreiden lämmössä. Terassilta löytyy myös viihtyisä pergola oleskeluun.

 

 

Pyydä tarjous

 

tai ota suoraan yhteyttä myynti@vehrytnouka.fi / 0400409927

virkistyspäivä jyväskylässä