Tyky- ja tyhypäivät Vehryt Noukassa

Luonnonläheinen ympäristö sekä kattavat ja laadukkaat palvelut tekevät Vehryt Noukasta paikan, jossa työyhteisöön saadaan uutta puhtia ja ikimuistoisia yhteisiä kokemuksia.

virkistyspäivä jyväskylässä

Tykypäivä Jyväskylässä, Vehryt Noukassa

Tykypäivän tarkoituksena on ylläpitää ja edistää yrityksen työntekijöiden työkykyä ja työhyvinvointia. Tykypäivänä irrottaudutaan arjen rutiineista, ja heitetään tittelit romukoppaan, ja virkistäydytään yhdessä nauttien. Tykypäivä Jyväskylässä, Noukanniemen Vehryt Noukassa pitää sisällään kaikkea mitä työporukan akkujen lataukseen tarvitaan.

Vietä ikimuistoinen päivä, ympäri vuoden, luonnonkauniissa Jyväskylän Noukanniemessä. Saman katon alta kätevästi löydät niin kokoustilat, tarjoilut, aktiviteetit, sekä sauna ja ulkoporealtaat isommallekkin porukalle.

 

 

Suunnittele päiväsi ruokailu sekä ohjelma

Menujen hintoihin sisältyy koko päivän tilavuokra, joten tästä on hyvä aloittaa virkistyspäivän suunnittelu!

Omasta ravintolan keittiöstämme valmistuu ammattitaidolla maittavat menu- ja buffetkokonaisuudet tuoreista kauden mukaisista raaka-aineista.


 

 

Hyvän ruoan ja upean miljöön lisäksi pääset nauttimaan Päijänteen parhaalla paikalla esimerkiksi bändin tai artistin livemusiikista, tiimihenkeä kohottavasta super suositusta Farmin kingistä tai vaikkapa rentouttavasta rumpurentoutus tuokiosta.

Meiltä löytyy myös maksutonta ajan vietettä pienemmille porukoille, tai ISOMMILLE RYHMILLE vuorotellen pelaten. Pelejä kuten Huojuva torni, pelikortteja, Mölkky ja kroketti.

 

Virallinen osa hoituu tunnelmallisessa takkakabinetissa, tai isommalla porukalla juhlasalissa, jossa iso laskeutuva 4mx3,8m valkokangas takaa isommankin tilaisuuden sujuvuuden. Myös takkakabinetissa on nykyaikainen kokoustekniikka.

 

 

Esimerkki tykypäivän kulusta:

14.00 Saapuminen & HENKILÖKUNTA KERTOO VEHRYT NOUKASTA

14.30 Kokous, virallinen osuus + kahvitus

16.00 Aktiviteetti – yhteishenkeä kohottava tiimipeli Farmin kingi

18.00 Illallinen – Buffet ruokailu, monipuolinen alkuruokapöytä, kaksi lämmintä pääruokaa ja kauden makea kahvilla tai teellä

18.00-20.30 Vapaata seurustelua

20.30 Elävää musiikkia tai komiikkaa, tanssia ja hyvää seuraa

00.00-02.00 Ilta päättyy

 

Tai ota suoraan yhteyttä myynti@vehrytnouka.fi / 0400409927

 

Sauna & ulkoporealtaat

 

Modernit saunatilat kutsuvat niin löylyihin kuin ulkoporealtaiden lämpöön. Moderniin saunaan mahtuu kerralla noin 14 henkilöä. Katetulla terassilla voi nautiskella auringonlaskusta kahden 7 henkilön kokoisen porealtaan lämmössä. Lounge- ja saunatila ovat ravintolan aluetta, joista löytyy anniskeluoikeudet, joten voit nauttia juomia poreiden lämmössä. Terassilta löytyy myös viihtyisä pergola oleskeluun.

 

 

Pyydä tarjous

Tai ota suoraan yhteyttä myynti@vehrytnouka.fi

tai soittamalla 0400409927

virkistyspäivä jyväskylässä