Ohjelmaa & elämyksiä

Täältä löydät tilaisuutesi yhteyteen livemusiikkia ja ajanvietettä, jolla saadaan vieraat viihtymään, tiimiytymään tai esimerkiksi rentoutumaan, riippuen järjestetystä ohjelmasta

Aktiviteetit, ohjelmaa ja elämyksiä, Jyväskylä ja Noukanniemi

Aktiviteetit jotka sisältävät ohjelmaa & elämyksiä saavat vieraat viihtymään. Hyvän ruoan ja upean miljöön lisäksi pääset nauttimaan Päijänteen parhaalla paikalla esimerkiksi bändin tai artistin livemusiikista, tiimihenkeä kohottavasta super suositusta Farmin kingistä, ohjatusta taidemaalauksesta, mielenkiintoisesta makuhermoja hellivästä viinitastingista, oluttastingistä, DJ soitannasta ja valoshowsta tai vaikkapa rentouttavasta rumpurentoutus tuokiosta. Katso alhaalta aktiviteetit Jyväskylä.

Tutustu tarjontaan ja kerro tarjouspyynnön yhteydessä mikä ohjelma kiinnostaisi juuri teidän porukkaanne.

Meiltä löytyy myös maksutonta ajan vietettä, kuten erilaisia pelejä esim Huojuva torni, pelikortteja, Mölkky ja kroketti.

 

 

Tiimipelejä ja kisailuja >

Yhteishenkeä kohottavat tiimipelit ovat loistava tapa
hitsata työ- tai kaveriporukka entistäkin tiiviimmäksi tiimiksi.
Tarjolla on monenlaisia pelejä niin sisällä kuin ulkonakin
toteutettavaksi. Useat pelit, kuten Farmin Kingi ja Suurmasteri, laittavat tiimien yhteistyötaidot koetukselle. Ennen kaikkea tiimipelit tarjoavat takuuvarmaa naurua ja rentoa yhdessäoloa.

 

Liikuntaa ja rentoutumista >

Olit sitten vailla aktiivisempaa tekemistä, tai ihan vain mielesi tekee rauhoittua, molemmat ovat yhtä hyviä vaihtoehtoja toteuttavaksi meillä Vehryt Noukassa. Leikkimieliset olympialaiset tai liukulumikenkäretki saavat mainiosti porukan liikkeelle, tai rumpurentoutuksen rentouttava vaikutus mielen rahoittumaan. Myös saunan ja ulkoporealtaiden hemmotteleva lämpö takaa jo pelkästään oivan tavan ladata akkuja arjen kiireisiin.

 

Livemusiikkia ja komiikkaa >

Naurua, laulua ja livemusiikkia! Tilava juhlasalimme muuntuu käden käänteessä bändin, artistin tai stand up koomikon keikkapaikaksi. Myös erilaiset soitin- tai lauluesitykset raikavat komeasti korkeassa juhlasalissamme. Elävä musiikki soi upeasti avarassa juhlatilassa, ja tanssitilaa löytyy isommallekkin tanssiporukalle.

 

Viinitasting >

Etsitkö elämyksellistä ohjelmaa juhliisi tai tilaisuuteesi? Tilaa toiveidesi mukainen viinitasting, jossa löydät viiniasiantuntijan ammattitaitoisella opastuksella oman suosikkirypäleesi ja viinityylisi.

 

Oluttasting >

Kaipaako yrityksesi tai kaveriporukkasi tekemistä pikkujouluihin, kesäjuhliin tai muuhun mukavaan, yhdessä vietettävään tilaisuuteen? Tilaa toiveidesi mukainen oluttasting, ja löydä uusia maistuvia makuja eri oluiden joukosta.

 

Ohjattua taideohjelmaa >

Ohjattu taidemaalaus on siistiä ja rentoa ajanvietettä, joka sopii moneen tilaisuuteen. Maalaamisen ohessa on mukava nauttia hyvää ruokaa ja juomaa, sekä päästä ihailemaan kavereidesi tai kollegoiden kädenjäljestä. 

 

Esiintymistaitojen kurssi >

Esiintyminen työelämässä -kurssilla heittäydymme hauskoihin liike-, ääni- ja teatteriharjoituksiin sekä peleihin, joiden avulla esiintyjän taitoja sekä itseilmaisutaitoja työelämässä on mahdollista kehittää.

 

Valokuvaus >

Elämämme on täynnä hetkiä, pieniä ja suurempia, jotka kiitävät ohitsemme ellemme muista tarttua niihin jokaisella aistillamme. Olipa kyse työporukan piristyksestä, elämän suurimmista iloista tai hyvästien jättämisen hetkistä, on dokumentaarinen valokuvaus oiva tapa tallentaa jokainen tunne ja hetki ikuisiksi kuvamuistoiksi.

 

DJ, musiikkia, valot ja juontaja >

Kaikki samassa paketissa tai erikseen. Me hoidamme kaiken musiikkiin ja lisävalaistukseen liittyvän teidän puolestanne laitteistoa ja mahdollisia juontoja myöten, ja tarjouksen hyväksyttyänne voitte levollisin mielin siirtyä suunnittelemaan muita tilaisuuteenne liittyviä asioita.

 

Juhlakoristelut ja tarvikkeet >

Yksilölliset ilmapalloasetelmat, hatut, naamiaisasut, koristeet, kattaustarvikkeet, konfetit ja konfettitykit, pinjatat sekä paljon muuta. Koristelut ja tarvikkeet kaikenlaisiin ja kaiken kokoisiin juhliin – niin yksityisille asiakkaille kuin yrityksillekin.

 

Laivakuljetukset Noukanniemeen >

Mukava ja näyttävä saapuminen Vehryt Noukaan vesiteitse Päijänteen maisemia ihaillen. Laituriimme pääsee saapumaan isommallakin laivalla Jyväskylän satamasta, ja matkaa kertyy vain noin 7kilometriä.

 

 

Lisää TUNNELMIA MYÖS meidän Instagramista