Ohjelmaa & elämyksiä

 

Täältä löydät tilaisuutesi yhteyteen livemusiikkia ja ajanvietettä, jolla saadaan vieraat viihtymään, tiimiytymään tai esimerkiksi rentoutumaan, riippuen järjestetystä ohjelmasta.

 

Hyvän ruoan ja upean miljöön lisäksi pääset nauttimaan Päijänteen parhaalla paikalla esimerkiksi bändin tai artistin livemusiikista, tiimihenkeä kohottavasta super suositusta Farmin kingistä tai vaikkapa rentouttavasta rumpurentoutus tuokiosta.
Tutustu tarjontaan ja kerro tarjouspyynnön yhteydessä mikä aktiviteetti tai ohjelma kiinnostaisi juuri teidän porukkaanne.

 

Meiltä löytyy myös maksutonta ajan vietettä, kuten erilaisia pelejä esim Huojuva torni, pelikortteja, Mölkky ja kroketti.

TIIMIPELEJÄ

Yhteishenkeä kohottavat tiimipelit ovat loistava tapa hitsata työ- tai kaveriporukka entistäkin tiiviimmäksi tiimiksi. Tarjolla on monenlaisia pelejä niin sisä- kuin ulkonakin toteutettavaksi.

LIIKUNTAA & RENTOUTUMISTA

Olit sitten vailla aktiivisempaa tekemistä, tai ihan vain mielesi tekee rauhoittua, molemmat ovat yhtä hyviä vaihtoehtoja toteuttavaksi meillä Vehryt Noukassa. Leikkimieliset olympialaiset tai liukulumikenkäretki saavat mainiosti porukan liikkeelle, tai rumpurentoutuksen rentouttava vaikutus mielen rahoittumaan. Myös saunan ja ulkoporealtaiden hemmotteleva lämpö takaa jo pelkästään oivan tavan ladata akkuja arjen kiireisiin.

MUSIIKKIA & KOMIIKKAA

Naurua, laulua ja livemusiikkia! Tilava juhlasalimme muuntuu käden käänteessä bändin, artistin tai stand up koomikon keikkapaikaksi. Myös erilaiset soitin- tai lauluesitykset raikavat komeasti korkeassa juhlasalissamme.