Takkakabinetti

Tunnelmallinen takkakabinetti hurmaa tunnelmallaan, alkuperäisellä takallaan sekä kauniilla Päijänteen maisemilla

VIRTUAALINEN ESITTELY >

Kabinetti kaikkiin tilaisuuksiin ja juhliin

 

Tyylikäs ja tunnelmallinen takkakabinetti takaa tilaisuutesi tai palaverisi viihtyvyyden. Kabinetti soveltuu moneen eri juhlaan ja tilaisuuteen.

Tilan alkuperäinen takka sekä ikkunoista avautuvat kauniit Päijänteen maisemat luovat puitteet, joissa voi järjestää tilaisuuden aina kastejuhlasta muistotilaisuuteen.

Takkakabinetin yhteydessä on myös pienempi kabinetti, ja nämä tilat ovat rajattavissa toisistaan avattavalla liukuovella. Esimerkiksi kahvipöytä tai buffet rakentuu näppärästi pienempään kabinettiin. Avattava ja suljettava liukuovi takaa tilaisuutesi yksityisyyden, kun tarjoilut ja kahvit joko tuodaan esille tai kerätään pois.

 

– Istumapaikkoja 24
– Pikkukabinetti +12 istumapaikkaa
– Ilmastointi
– WC- tilat
– Esteetön pääsy
– Takka
– Kokoustekniikka
– WiFi
– Pinta-ala: 56,4 neliötä

 

 

Tilasta avautuu kauniit maisemat Päijänteelle. Tilassa on myös omat WC- tilat, ja esteetön pääsy.

Takka tuo tunnelmaa ja näyttävyyttä kauniiseen kabinettiin, joka soveltuu niin kastetilaisuuksiin, rippijuhliin, synttärijuhliin kuin kokouksiinkin. Tila tuo myös muistotilaisuuteen päivälle kuuluvaa arvoa.

*Kabinetista on myös suora kulku viereiseen lounge- tilaan, joten näin tilat ovat hyvin yhtenäiset.

Tilan tekniikka mahdollistaa kuvien, videoiden ja tärkeiden taulukoiden esittämisen vieraille. Tekniikkaan kuuluu ylös vedettävä valkokangas, 4k projektori ja 55″ televisio.

Takkakabinetti huokuu talon historiaa, ja siitä haluttiinkin säilyttää tärkeimmät palat, sillä suuressa remontissa säästettiin tilan alkuperäinen takka, sekä alkuperäiset, persoonalliset pyöreät ikkunat, joista aukeaa kauniit Päijänteen maisemat. 

 

Lisää TUNNELMIA TAKKAKABINETISTA MYÖS meidän Instagramista

Ota yhteyttä ja suunnitellaan tilaisuus tunnelmalliseen takkakabinettiin.

Takkakabinetti pitkine perinteineen yhdistää näyttävästi niin modernia kuin rakennuksen perinteistäkin suunnittelua

 

 

Kabinettiin mahtuu kerralla 24 vierasta, mutta avattavalla lasiovella tilan pystyy yhdistämään pikkukabinettiin, jolloin tilaan saadaan 12 vieraspaikkaa lisää.

 

Ota yhteyttä ja suunnitellaan tilaisuus tunnelmalliseen takkakabinettiin