Aktiviteetit – Tiimipelit ja kisailut

Tiimipelejä ja kisailuja, joka lähtöön. Yhteishenkeä kohottavat tiimipelit ja yhdessä koetut aktiviteetit ovat loistava tapa hitsata työ- tai kaveriporukka entistäkin tiiviimmäksi tiimiksi. Tarjolla on monenlaisia pelejä niin sisällä kuin ulkonakin
toteutettavaksi. Useat aktiviteetit, kuten Farmin Kingi ja Suurmasteri, laittavat tiimien yhteistyötaidot koetukselle. Ennen kaikkea tiimipelit tarjoavat takuuvarmaa naurua ja rentoa yhdessäoloa.

Vehryt Noukassa on myös vapaasti käytettävissä ilmaisia pihapelejä, kuten Mölkky ja kroketti, ja sisäpelejä kuten Huojuva torni sekä erilaisia lauta- ja korttipelejä.

 

 

EVENDA

 

Suurmasteri 1-1,5h

Tiimityöskentelyyn perustuva joukkuekisa, missä suoritetaan mitä haastavimpia tehtäviä, joista joukkueiden täytyy suoriutua mahdollisimman kekseliäästi ja heittäytyen. Tehtävänä voi olla mm. Kuinka näyttävän dominoefektin saatte rakennettua?

Sisä- tai ulko-ohjelmana

Hinta: 10-19 hlö 520€ | 20-29 hlö 750€ | 30-40 hlö 970€ (hinnat alv.0)

 

 

Farmin kingi 1-1,5h

Tiimityöskentelyyn perustuva joukkuekisa, jossa päästään kisaamaan esimerkiksi naulojen tarkkuuslyönnissä, vanhojen maalaisesineiden tietokilpailussa, sekä muiden haasteiden parissa. Haasteissa päästään käyttämään fyysistä voimaa, tietoa ja tarkkuutta.

Sisä- tai ulko-ohjelmana

Hinta: 10-19 hlö 520€ | 20-29 hlö 750€ | 30-40 hlö 970€ (hinnat alv.0)

 

 

Aikakausien kamppailut 1,5h

Nykyajan trendit vastaan vanhat ja vakaat perinteet; Nyt kamppaillaan aikakausien kesken!

Aktiviteetissä ryhmät kisailevat toisiaan vastaan eri aikakausiin liittyvissä tehtävissä.

Mikä joukkue selvittää itsensä aikakausien mestariksi? Aktiviteetti sopii erityisesti ryhmille, joissa on keskenään eri ikäisiä osallistujia.

Ulko-ohjelma.

Hinta: 10-19 hlö 520€ | 20-29 hlö 750€ | 30-40 hlö 970€ (hinnat alv. 0)

 

 

Epic Race 2h

Kilpailijat jaetaan joukkueisiin ja jokaiselle joukkueelle annetaan kartta, jonka avulla suunnistetaan ensimmäiselle rastille. Aina rastin taktisen tehtävän suoritettuaan saa ohjeet seuraavalle rastille. Vauhdikas kisailu, jossa nopein joukkue voittaa!

Ulko-ohjelma

Hinta: 10-19 hlö 700€ | 20-29 hlö 930€ | 30-40 hlö 1150€ (hinnat alv. 0)

 

 

 

Kiinnostuitko Evendan tiimikisailuista? Pyydä tarjous henkilömäärän mukaan, niin tarkistetaan saatavuus toivomallenne päivälle!

 

Evendan peruutusehdot ja laskutus:
Peruutus tulee tehdä viimeistään 3 viikkoa ennen varattua aikaa. Mikäli peruutus tehdään, kun tapahtumaan on alle 3 viikkoa perimme 50% kokonaishinnasta ja kun tapahtumaan on alle viikko, perimme 100% kokonaishinnasta. Lasku lähetetään viikko ennen tapahtumapäivää. Maksuehto 14 pv netto.