Juhlasali & aula

Näyttävä, moderni ja raikas juhlatila, joka tarjoaa jokaiselta istuinpaikalta näkymän Päijänteelle. Salin aulassa vieraita palvelee ammattilaistason baaritiski

VIRTUAALINEN ESITTELY >

 

Juhlasali

Juhlasaliin mahtuu juhlimaan kerralla aina 20 vieraasta – aina 120 vieraaseen, ja on varattavissa yksityiskäyttöön ympäri vuoden. Pöytäjärjestystä muuttelemalla, tilasta saadaan viihtyisä myös pienemmänkin vierasmäärän tilaisuudelle. Salin jokaiselta istuinpaikalta aukee upea näkymä Päijänteelle. Salin viihtyisyyden takaa ympäri vuoden ilmastointi, sekä salin aulassa sijaitseva ammattilaistason baaritiski. Tilassa on myös iso laskeutuva 4mx3,8m valkokangas.

Juhlasali on jo nähtävyys itsessään, joka tekee vieraisiin lähtemättömän vaikutuksen.

 

– Istumapaikkoja 20-120
– Piano
– Baaritiski (aula)
– WC- tilat (aula)
– Narikkatila
– Ilmastointi
– Iso motorisoitu laskeutuva valkokangas 4metriä x 3metriä
– Äänentoisto
– WiFi
– Ulkoterassi
– Esteetön pääsy
– Pinta-ala: 137 neliötä

 

Jokaiselta istumapaikalta koristaa Päijänteen kauniit maisemat.

Juhlasalin pöytäjärjestys on täysin muunneltavissa, ja pienempikin porukka saadaan järjestettyä viihtyisästi tilaan pöytäjärjestystä muuttamalla. Tilaan mahtuu myös esiintyjä, ja pöytäjärjestyksen saa muunneltua niin, että salin keskelle jää tanssitilaa.

Valaistus ja juhlallinen kattaus tuovat tunnelmaa juhlasaliin. Suuri kattoikkuna ja koko salia kiertävät ikkunat antavat valoa ja tuovat ympäröivän luonnon näyttävästi esille.

 

Juhlasalin yhteydessä on myös aula, josta löytyy ammattilaistason baaritiski, WC- tilat, sekä sohvaryhmät oleskeluun. Salin saa myös eristettyä aulasta lasiovin, joissa on näköesteet. Aulan yhteydessä sijaitsevaan ammattilaistason baaritiski sisältyy juhlasalin vuokrauksen yhteyteen, joten näin ollen sinulla on tilaisuudessasi käytössä yksityisbaari.

Kaikissa tiloissamme ja piha-alueellamme on anniskeluoikeudet, joten esimerkiksi kuohuvan nauttiminen poreiden lämmössä, tai niemen kärjessä on mahdollista.

 

Aulan yhteydessä sijaitsevaan ammattilaistason baaritiski sisältyy juhlasalin vuokrauksen yhteyteen, joten näin ollen sinulla on tilaisuudessasi käytössä yksityisbaari omalla baarimestarilla. Baarista valmistuu käden käänteessä erilaiset drinkit ja mocktailit. Kaapista löytyy suosituimmat oluet, lonkerot, siiderit ja viinit. Baarissa myös oluthana, hanaoluena tällä hetkellä Aura.

 

Katso juhlasalin virtuaalinen esittely: Juhlasali & aula >

Lisää TUNNELMIA JUHLASALISTA MYÖS meidän Instagramista

Juhlasali tarjoaa parastaan näyttävine maisemineen ympäri vuoden.

 

Sali soveltuu jokaiseen elämäsi tilaisuuteen aina kastejuhlasta häihin. Juhlasali on avara, ja pöytäjärjestystä muuttamalla, tilasta saadaan viihtyisä pienemmällekkin porukalle.

 

Ota yhteyttä ja sovi tilan esittely

 

Juhlasalin motorisoitu valkokangas 4metriä x 3metriä

Kokoukset, seminaarit, kickoffit, koulutukset ja luennot. Kokoustilat ja tekniikka aina 100 henkilölle.

Pöytäjärjestystä muuttamalla, salin keskiosa saadaa vapautettua ohjelmalle, tai esimerkiksi tanssialueeksi.

Baaritiskin kattavasta valikoimasta löytyy varmasti jokaiselle vieraalle mieluista juotavaa.