Virkistäytyminen

 

Lisää virtaa ja puhtia työporukkaan huippu palveluiden sekä puitteiden Noukanniemestä.

 

Tästä heti tilaisuuden kaksi tärkeintä, ruokailu ja tilat:

Buffet menut | 10-120 hlö | alkaen 39e /hlö >

Menun hinta sisältää sovitun tilan tilavuokran.

 

Varaa heti viestillä myynti@vehrytnouka.fi, tai kysy tarjousta niin räätälöidään teidän budjettiinne sopiva kokonaisuus!

 

Työporukan virkistyspäivä Vehryt Noukassa Jyväskylässä

Vietä mukava ja mieleenpainuva yrityksen virkistyspäivä meillä Vehryt Noukassa, ympäri vuoden luonnonkauniissa Noukanniemessä Jyväskylässä.

Saman katon alta löydät niin tilat, tarjoilut, aktiviteetit sekä saunat ja ulkoporealtaat isommallekkin porukalle. Vai onko suunnitteilla tyky- päivä? Lue lisää!

Hyvää ruokaa & seuraa >

Omasta ravintolan keittiöstämme valmistuu ammattitaidolla maittavat menu- ja buffetkokonaisuudet, sekä niin suolaiset kuin makeatkin herkut, tuoreista kauden mukaisista raaka-aineista.

 

Valmiit buffet menut | 10-120hlö | alkaen 39e /hlö. Menu sisältää sovitun tilan tilavuokran

Varaa heti viestillä myynti@vehrytnouka.fi, tai kysy tarjousta niin räätälöidään teidän budjettiinne sopiva kokonaisuus!

Buffet ruokailut sisältävät monipuolisen alkuruokapöydän, kaksi lämmintä pääruokaa, lisukkeet, leivät ja levitteen sekä jälkkäriksi kahvit kauden makealla. Valitse päiväsi ruokailuksi mieleisin menuvaihtoehdoistamme.

 

Kolmen ruokalajin menu >

Kolme maistuvaa ruokalajia, alku-, pää- ja jälkiruoan tyylikkäästi pöytiin tarjoiltuna. Menussa pääset nauttimaan kotimaisista sekä lähialueidein raaka-aineista, huolella valmistetuista, herkullisista makuelämyksistä.

 

 

Aktiviteetit, ohjelmaa & elämyksiä >

Hyvän ruoan ja upean miljöön lisäksi pääset nauttimaan Päijänteen parhaalla paikalla esimerkiksi bändin tai artistin livemusiikista, tiimihenkeä kohottavasta super suositusta Farmin kingistä tai vaikkapa rentouttavasta rumpurentoutus tuokiosta.

Tutustu tarjontaan ja kerro tarjouspyynnön yhteydessä mikä aktiviteetti tai ohjelma kiinnostaisi juuri teidän porukkaanne.

Meiltä löytyy myös maksutonta ajan vietettä pienemmille porukoille tai vuorotellen pelaten. Pelejä kuten Huojuva torni, pelikortteja, Mölkky ja kroketti.

 

Sauna & ulkoporealtaat >

Modernit saunatilat kutsuvat niin löylyihin kuin ulkoporealtaiden lämpöön. Moderniin saunaan mahtuu kerralla noin 14 henkilöä. Katetulla terassilla voi nautiskella auringonlaskusta kahden 7 henkilön kokoisen porealtaan lämmössä. Lounge- ja saunatila ovat ravintolan aluetta, joista löytyy anniskeluoikeudet, joten voit nauttia juomia poreiden lämmössä.

 

Pyydä tarjous tai ota suoraan yhteyttä myynti@vehrytnouka.fi / 0400409927

Lisää TUNNELMIA MYÖS meidän Instagramista

Pyydä tarjous

 

tai ota suoraan yhteyttä myynti@vehrytnouka.fi / 0400409927