Virkistäydy luonnon helmassa, Päijänteen äärellä

Lisää virtaa ja puhtia työporukkaan huippu palveluiden sekä puitteiden Noukanniemestä.

 

virkistyspäivä jyväskylässä

Virkistyspäivä Jyväskylässä, Päijänteen rannalla Noukanniemessä

Vietä mukava ja mieleenpainuva yrityksen virkistyspäivä Jyväskylässä, Noukanniemen Vehryt Noukassa, vuoden jokaisena aikana.

Saman katon alta löydät niin tilat, tarjoilut, aktiviteetit sekä saunas ja ulkoporealtaat isommallekkin porukalle.

Vai onko suunnitteilla tyky- päivä?

virkistyspäivä jyväskylässä

 

 

Hyvää ruokaa & seuraa >

Menujen hintoihin sisältyy koko päivän tilavuokra, joten tästä on hyvä aloittaa virkistyspäivän suunnittelu!

Omasta ravintolan keittiöstämme valmistuu ammattitaidolla maittavat menu- ja buffetkokonaisuudet, sekä niin suolaiset kuin makeatkin herkut, tuoreista kauden mukaisista raaka-aineista.

*Buffet ruokailut sisältävät monipuolisen alkuruokapöydän, kaksi lämmintä pääruokaa, lisukkeet, leivät ja levitteen sekä jälkkäriksi kahvit kauden makealla. Valitse päiväsi ruokailuksi mieleisin menuvaihtoehdoistamme.

Hinnat sisältävät arvonlisäveron.

 

Kolmen ruokalajin menu >

Kolme maistuvaa ruokalajia, alku-, pää- ja jälkiruoan tyylikkäästi pöytiin tarjoiltuna. Menussa pääset nauttimaan kotimaisista sekä lähialueidein raaka-aineista, huolella valmistetuista, herkullisista makuelämyksistä. Kysy tarjousta ja tämän hetken menua.

 

 

 

Aktiviteetit, ohjelmaa & elämyksiä >

Hyvän ruoan ja upean miljöön lisäksi pääset nauttimaan Päijänteen parhaalla paikalla esimerkiksi bändin tai artistin livemusiikista, tiimihenkeä kohottavasta super suositusta Farmin kingistä tai vaikkapa rentouttavasta rumpurentoutus tuokiosta.

Tutustu tarjontaan ja kerro tarjouspyynnön yhteydessä mikä aktiviteetti tai ohjelma kiinnostaisi juuri teidän porukkaanne.

*Meiltä löytyy myös maksutonta ajan vietettä pienemmille porukoille tai vuorotellen pelaten. Pelejä kuten Huojuva torni, pelikortteja, Mölkky ja kroketti.

 

 

Sauna & ulkoporealtaat >

Vuokraa myös saunatila. Modernit saunatilat kutsuvat löylyihin kuin myös ulkoporealtaiden lämpöön. Moderniin saunaan mahtuu kerralla noin 14 henkilöä. Katetulla maisematerassilla voi nautiskella auringonlaskusta kahden 7 henkilön kokoisen porealtaan lämmössä. Lounge- ja saunatila ovat ravintolan aluetta, joista löytyy anniskeluoikeudet, joten voit nauttia juomia poreiden lämmössä.

 

 

tai ota suoraan yhteyttä myynti@vehrytnouka.fi / 0400409927

 

 

Lisää TUNNELMIA MYÖS meidän Instagramista KOHOKOHDASTA ”YRITYKSILLE”

Pyydä tarjous

 

tai ota suoraan yhteyttä myynti@vehrytnouka.fi / 0400409927

virkistyspäivä jyväskylässä