Sauna & ulkoporealtaat

Moderni saunatila ja katetulla terassilla sijaitsevat ulkoporealtaat kutsuvat rentoutumaan ja nauttimaan

VIRTUAALINEN ESITTELY >

Saunatilat Jyväskylä. Ulkoporealtaat katetulla terassilla ja ympäröivä Päijänteen luonto

 

Hinta alkaen 350e.

Hinta sisältää saunatilan, kahden ulkoporealtaan, maisematerassin ja pergolan, sekä lounge- tilan vapaan käytön.

Saunatilat Jyväskylä, Noukanniemen vehreissä maisemissa. Sauna on suomalainen perinne, joka kuluu niin juhlaan kuin arkeenkin. Modernit saunatilamme kutsuvat pehmeiden löylyjen lämpöön, sekä ulkoporealtaiden hierovien poreiden hemmoteltavaksi.

Saunatilat ja terassin alue jossa ulkoporealtaat sijaitsevat, on anniskelualuetta, joten voit nauttia juomia myös poreiden lämmössä Päijänteen upeita maisemia ihaillen. *Koko Noukanniemen alue on anniskelualuetta.

Porealtaiden välistä löytyy myös seinäpuhelin, jolla saa kätevästi tilattua juomia baaritiskiltä suoraan ulkoporealtaille.

Tutustu myös meidän uusiin saunoille tilattaviin saunamenuihin >

 

Katetulla terassilla voi nautiskella Päijänteen auringonlaskusta kahden 7 henkilön kokoisen ulkoporealtaan lämmössä. Ulkoporealtaat sijaitsevat katetulla osaa terassista, joten näin säiden tai vuodenajan vaihtelut tuovat vain mukavan lisämausteen kokemukselle. Terassilta löytyy myös viihtyisä pergola.

Saunatilojen vuokraus pitää aina myös sisällään lounge- tilan vapaan käytön, pefletit ja pesuaineet. Meiltä löytyy myös vuokrapyyhkeitä.

– Sauna 14hlö

– Ulkoporealtaat yht. 14hlö – katetulla terassilla

– Lounge- tila max. 30hlö

– WC- tilat

– Vuokrapyyhkeet 5e /hlö

– Valaistu terassi ja pergola

 

Terasssia ympäröi nurmialue, joka on oiva kenttä kesäisille Mölkky- tai krokettipeleille. Terassi sijaitsee noin 50metrin päässä Päijänteen rannasta.

 

Saunatilojen yhteydessä sijaitsee tunnelmallinen lounge- tila, jossa viihdyt vieraidesi, työkavereittesi tai ystäviesi kanssa aina yön pikkutunneilla saakka seurustellen tai erilaisia seurapelejä pelaillen. Loungesta löytyy myös kylmäkaappi, jonka sisältö voidaan ennalta sopia. Näin sinulla on kylmää juotavaa myös saunaan ja poreisiin vietäväksi.

 

 

Saunamenut 25e /hlö >

Uusi saunaosaston terassi ja pergola kaipaavat myös terassin ja saunan henkeen sopivaa purtavaa, jota nauttia Päijänteen liplatusta ihastellen. Varaa saunailtasi ruokailuksi uuden uusi saunamenu.

*Saunamenut myydään vain saunatilat varanneelle.

 

 

katso tästä saunatilojen VIRTUAALINEN ESITTELY >

Lisää TUNNELMIA TILOISTA JA POREISTA MYÖS meidän Instagramista

Katetulla terassilla sijaitsevat ulkoporealtaat takaavat mukavan kokemuksen ympäri vuoden, kelistä riippumatta

 

 

Ota yhteyttä