Sauna & ulkoporealtaat

Modernit saunatilat ja katetulla terassilla sijaitsevat ulkoporealtaat kutsuvat rentoutumaan ja nauttimaan

Saunatilat Jyväskylä. Ulkoporealtaat katetulla terassilla ja ympäröivä Päijänteen luonto

 

Saunatilat Jyväskylä, sauna on suomalainen perinne, joka kuluu niin juhlaan kuin arkeenkin. Modernit saunatilamme kutsuvat pehmeiden löylyjen lämpöön, sekä ulkoporealtaiden hierovien poreiden hemmoteltavaksi.

Saunaan mahtuu kerralla noin 14 henkilöä. Katetulla terassilla voi nautiskella Päijänteen auringonlaskusta kahden 7 henkilön kokoisen porealtaan lämmössä. Ulkoporealtaat sijaitsevat katetulla terassilla, joten näin säiden tai vuodenajan vaihtelut tuovat vain mukavan lisämausteen kokemukselle.

Saunatilat ja terassin alue jossa ulkoporealtaat sijaitsevat, on anniskelualuetta voit nauttia juomia myös poreiden lämmössä Päijänteen upeita maisemia ihaillen. Myös terassia ympröivä piha-alue on anniskelualuetta.

 

Saunan ja ulkoporealtaiden vuokra talviaikaan on 350e, ilman aikarajaa. Vuokra kesäaikaan 450e, ilman aikarajaa. Saunatilojen vuokraus pitää aina myös sisällään lounge- tilan vapaan käytön, pefletit ja pesuaineet. Meiltä löytyy myös vuokrapyyhkeitä.

– Sauna 14hlö

– Ulkoporealtaat yht. 14hlö – katetulla terassilla

– WC- tilat

– Vuokrapyyhkeet 5e /hlö

– Terassi

*Terassi sijaitsee niin sanotulla takapihalla, jossa on hyvänkokoinen nurmialue esimerkiksi kesäisille Mölkky- tai krokettipeleille. Terassi sijaitsee noin 50metrin päässä Päijänteen rannasta.

 

Saunatilojen yhteydessä sijaitsee tunnelmallinen lounge- tila, jossa viihdyt vieraidesi, työkavereittesi tai ystäviesi kanssa aina yön pikkutunneilla saakka seurustellen tai erilaisia seurapelejä pelaillen. Loungesta löytyy myös kylmäkaappi, jonka sisältö voidaan ennalta sopia. Näin sinulla on kylmää juotavaa myös saunaan ja poreisiin vietäväksi.

 

Lisää TUNNELMIA TILOISTA JA POREISTA MYÖS meidän Instagramista

Katetulla terassilla sijaitsevat ulkoporealtaat takaavat mukavan kokemuksen ympäri vuoden, kelistä riippumatta

 

 

Ota yhteyttä ja varaa saunatilat