Pikkujoulut Jyväskylä, Noukanniemen Vehryt Noukassa

 

Pikkujoulut Jyväskylä, Noukanniemi. Tervetuloa viettämään pikkujoulut Vehryt Noukaan, hyvän ruoan ja palveluiden äärelle. Omasta ravintolan keittiöstämme valmistuu ammattitaidolla maittavat menu- ja buffetkokonaisuudet, ja ammattilaistason baaritiski hemmottelee vieraita monipuolisella tarjonnalla. Löydät meiltä myös iltaasi mukavaa yhteistä ohjelmaa tai tekemistä.

 

Noukanniemeen on helppo saapua, Jyväskylä ja sen keskusta sijaitsee ihan lähellä, sekä meillä on tilava, ilmainen parkkipaikka. Autolla matkan meille taittaa Jyväskylän keskustasta vähän reiluun 10 minuuttiin. Jyväskylän satamasta vesiteitse laivalla tai venetaksilla 15 min-1 tunti.

Meillä vietät varmasti ikimuistoiset, yksityiset pikkujoulut!

 

 

Tutustu kolmeen ainutlaatuiseen tilaamme:

Juhlasali & aula + baaritiski 20-120hlö >

Takkakabinetti 24hlö >

Lounge 24hlö >

Saunatilat & ulkoporealtaat >

 

Ruokaa & juomaa

Pikkujoulumenut alk. 45e /hlö

Menu Päijänne 55e /hlö

(menujen hinnat sisältävät sovitun tilan tilavuokran)

Tarjoamme upeita makuelämyksiä jokaiseen makuun ja haluamme pistää parasta pöytään myös kasvis- ja vegaaniruokailijoille. Haluamme että meidän ruoka ja juoma maistuu ihan kaikille. Lupaamme jokaiselle vieraallemme yhtä maistuvan ja tasalaatuisen kokemuksen.

Pikkujoulumenumme saa inspiraationsa joulunajan uusista ja perinteisistä makumaailmoista. Katamme myös joulumenut lounasaikaan, pyydä tarjous lounasajan jouluruokailusta!

Pikkujoulumenut alkaen 45e /hlö.

Menujen hinta sisältää:

– Sovitun tilan tilavuokran

– Kattauksen

– Ammattitaitoisen palvelun

– Siivouksen tilaisuutesi jälkeen

 

Ohjelmaa pikkujouluihin >

Hyvän ruoan ja upean miljöön lisäksi pääset nauttimaan Päijänteen parhaalla paikalla esimerkiksi bändin tai artistin livemusiikista, tiimihenkeä kohottavasta super suositusta Farmin kingistä, ohjatusta taidemaalauksesta, mielenkiintoisesta makuhermoja hellivästä viinitastingista, oluttastingista tai vaikkapa rentouttavasta rumpurentoutuksesta.

Katso tästä vielä yhteistyökumppanimme Evendan pikkujouluihin räätälöidyt aktiviteetit >

 

 

Suosittelemme vielä iltanne lisäksi:

Saunatilat & ulkoporealtaat >

Juhlallinen kattaus – sis. valkoiset pöytäliinat, kynttilät, pöytäkukat ja servetit (maksullinen lisäpalvelu) Video: Juhlasali & juhlallinen kattaus >

Livemusiikkia >

 

 

Ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous!

Lisää TUNNELMIA MYÖS meidän Instagramista