Talven ja syksyn häät

Tervetuloa viettämään ikimuistoinen juhla Noukanniemessä keskellä lumoavaa sydäntalvea, tai syksyn värien loisteessa

 

Vehryt Noukassa vietät tyylikkäät ja unohtumattomat häät vuoden jokaisena aikana.

Käy lukemassa lisätietoa ja infoa häiden järjestämisestä Vehryt Noukassa >

Talvihäät ja syyshäät Jyväskylä, Noukanniemi

Talvihäät ja syyshäät Jyväskylä, Noukanniemi. Talvi- tai syyshäät ovat loistava vaihtoehto perinteisille kesähäille ja aina tunnelmaltaan unohtumaton kokemus. Talvinen Päijänne pääsee oikeuksiinsa myös talven lumisine maisemineen, ja usein sydän talvella juhlitut hääjuhlat jäävätkin vieraiden mieleen hieman normaalista kesähäistä positiivisella tavalla poikkeavina juhlina. Syksyn värien täyteinen luonto hurmaa kauneudelleen syyskautena, aina ensi lumien tuloon saakka.

 

Kuva: Stelios Kirtselis

 

 

Talvi- ja syyshäiden hinnoittelu

Kesän suosituista hääpäivistä poiketen, talven ja syksyn hääpäivämäärät ovat hinnaltaan hieman niin sanottua kesäsesonkia edukkaampia. Kysäise siis ihmeessä tarjousta talven, varhaisen kevään tai syksyn hääjuhlista. Myös syksyinen ja luminen Noukanniemi on ehdottomasti kokemisen arvoinen nähtävyys.

Vehryt Noukan uudistetut ja ilmastoidut tilat taipuvat kaiken kokoisille hääseurueille, juhlan ajankohdasta riippumatta.

Juhlasaliin menee sujuvasti 20-120 vierasta kattavat hääjuhlat, ja pöytäjärjestyksiä muuntelemalla salista saadaan tunnelmallinen vierasmäärästä riippumatta. Pienemmät häitä juhlivat porukat taas mahtuvat oivallisesti juhlistamaan todella näyttävässä ja tunnelmallisessa takkakabinetissa, josta myös aukeaa upeat näkymät Päijänteelle. Takkakabinetin vuokraan kuuluu aina myös lounge- tilan käyttö, joka taas on tila, jossa vieraat viihtyvät seurustellen ja iltaa viettäen myöhemmillekkin tunneille.

Takkakabinettiin mahtuu istumaan kerralla 24 vierasta, ja tähän on liukuovella avattavissa pieni lisäkabinetti, josta istumapaikkoja tulee lisää 12.

 

Käy lukemassa lisätietoa ja infoa häiden järjestämisestä Vehryt Noukassa >

Kysy tarjousta talven tai syksyn häistä!

 

Talven sesonki: marras- huhtikuu

Syksyn sesonki: syys- lokakuu