Juhlapaikka & tilausravintola

VEHRYT NOUKA

elämän mittaisia muistoja

 

 

yksityisetyritysten

juhlat – tilaisuudet – tapahtumat – kokoukset ympäri vuoden luonnonkauniissa Jyväskylän Noukanniemessä

 

 

 

 

Vehryt Nouka – juhlapaikka & tilausravintola Jyväskylässä

Vehryt Nouka on näyttävä ja moderni juhlapaikka sekä tilausravintola Jyväskylässä, luonnon ja Päijänteen ympäröimässä Noukanniemessä.

Meillä järjestät kaikki yksityiset ja yrityksen juhlat, tilaisuudet, kokoukset ja tapahtumat. Juhlatilat huokuvat tyyliä sekä raikkautta, ja taipuvat jokaiseen elämäsi tilaisuuteen ja hetkeen, ympäri vuoden.

 

 

 

 

Juhlatilat – tilat kaikkiin elämäsi tilaisuuksiin

 

Raikas, moderni ja näyttävä juhlasali ihastuttaa tyylillään ja maisemillaan. Tunnelmallinen takkakabinetti ja moderni lounge soveltuvat moneen eri elämän hetkeen ja tilaisuuteen. Meiltä löydät myös tunnelmallisen saunatilan, maisematerassin sekä ulkoporealtaat.
Tilojen virtuaalinen esittely:
Juhlasali & aula >
Lounge- tila >
Saunatilat >
TAKKAKABINETTI >

Tutustu juhlatilojen EKOLOGISIIN JA kestäviin materiaalivalintoihin >

 

 

 

Juhlat & tilaisuudet >

Sinulla tai yritykselläsi on mahdollisuus järjestää erilaisia juhlia ja tilaisuuksia Päijänteen ympäröimässä kauniissa miljöössä ympäri vuoden.

Juhlatilat taipuvat kaikkiin elämäsi eri tilaisuuksiin ja hetkiin aina ihanasta kastejuhlasta kauniiseen ja arvokkaaseen muistotilaisuuteen.

 

 

 

Ruoka & juoma >

Ruokamme saa inspiraationsa eri sesonkien makumaailmoista, kotimaisista metsistä, pelloista ja järvistä. Omasta ravintolan keittiöstämme valmistuu ammattitaidolla maittavat menu- ja buffetkokonaisuudet, sekä niin suolaiset kuin makeatkin herkut, tuoreista kauden mukaisista raaka-aineista.

 

 

 

Yrityksille >

Meillä järjestät vaivatta tyky- ja tyhypäivät, kokoukset, virkistäytymispäivät, seminaarit, kickoffit ja yrityksen juhlat. Löydät kaikki palvelut ja tilat kätevästi saman katon alta. Juhlasalin laskeutuva iso 4x3metrin valkokangas takaa kokoustilat ja tekniikan aina 100 henkilön tilaisuuksiin.

Katso myös mitä ohjelmaa&elämyksiä meillä on tarjolla päiväsi aktiviteetiksi.

 

 

 

Aktiviteetit – ohjelmaa & elämyksiä >

Hyvän ruoan ja upean miljöön lisäksi pääset nauttimaan Päijänteen parhaalla paikalla esimerkiksi bändin tai artistin livemusiikista, tiimihenkeä kohottavasta super suositusta Farmin kingistä, ohjatusta taidemaalauksesta, mielenkiintoisesta makuhermoja hellivästä viinitastingista, oluttastingista tai vaikkapa rentouttavasta rumpurentoutuksesta.

 

 

 

Häät >

Vehryt Noukassa yksi elämänne tärkeimmistä päivistä on täynnä iloa, maistuvaa ruokaa, ensiluokkaista palvelua ja tyyliä. Vietä ikimuistoiset häät Jyväskylän Noukanniemessä, Keski-Suomen sydämmessä.

 

 

Ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous!

Lisää TUNNELMIA MYÖS meidän Instagramista

 

 

 

Vehryt Noukan tarina – Juhlapaikka Jyväskylässä >

Mitä massiivinen uudistus käytännössä tarkoitti ja mikä on tarina Vehryt Nouka nimen takana?
Vehryt Nouka on täysin keskisuomalainen perheyritys. Vanhasta vierasvenesatamasta remontoitiin vuonna 2021 Keski-Suomen raikkain ja modernein juhlapaikka, joka palvelee tilausasiakkaita ympäri vuoden.

Lue Noukan tarina- sivulta lisää meistä, ja tutustu blogiin!

Lue sisustussuunnittelijan blogi- teksti muutoksesta >

 

Kaikkien tilojen virtuaaliset esittelyt >

 

 

Uusi terassi

&

pergola avattu!

Varaa uudistetut saunatilat tästä >

Virtuaalinen esittely >

Juhlapaikka Jyväskylässä
Juhlapaikka Jyväskylässä
Juhlapaikka Jyväskylässä

Asiakkaiden kertomaa >

 

”Järjestimme Vehryt Noukassa ainejärjestömme 36. vuosijuhlat. Paikka oli upea, ruoka erinomaista ja palvelu ystävällistä. Kaiken kaikkiaan kokemus oli äärimmäisen positiivinen, yhteistyö oli sujuvaa ja lämmintä ensimmäisestä sähköpostista alkaen. Vahva suositus, meillä oli upea ilta! <3” – Lööppi Ry

 

”Sukujuhlamme kesällä veden äärellä sai kovasti kiitoksia porukalta. Ruoka oli hyvää ja avara aurinkoinen tila oli omiaan järjestää juhlat teillä. Kiitos. Lapsille hyvää tilaa liikkua ja touhuta sisällä ja ulkona. Kun pysäköintiin on runsaasti tilaa, ja on ilmainen, ansaitsee aina kiitosta.” – Matti Paatola

 

”Olen aivan häkeltynyt, miten upea helmi olette Keski-Suomessa. Aivan huikea vesistö-näköala, moderni sisustus, ihana ja auttavainen henkilökunta, sekä aivan ensiluokkaista ruokaa. En ollut uskoa silmiäni, miten upeasti myös vegaaniset asiakkaat oli huomioitu listassanne. Maa-artisokkakeitto oli aivan omaa luokkaansa. Väitän tätä ehkä koko Jyväskylän parhaimmaksi ravintolaksi. Kiitos” – Sara Svanstrupe

TYKY- päivä Vehryt Noukassa >

 

Virkistäydy Jyväskylän Noukanniemessä, luonnon sekä huippu palveluiden äärellä.
Meillä pääset nauttimaan maukkaasta, omasta ravintolakeittiöstämme valmistuvasta ruokailusta, ammattitason baarin drinkeistä ja mocktaileista, upeasta miljööstä, saunan ja ulkoporealtaiden lämmöstä, sekä monipuolisesta ohjelmatarjonnasta kätevästi, saman katon alla. Iso ja näyttävä juhlasalimme muuntautuu näppärästi isommankin orkesterin keikkapaikaksi. 
Löydä teidän tilaisuuteen sopivat juhlatilat!
 

PYYDÄ TARJOUS

 

Juhlapaikka Jyväskylässä
Juhlapaikka Jyväskylässä

Vehryt Noukan tarina – Juhlapaikka Jyväskylässä >

 

Mitä massiivinen uudistus käytännössä tarkoitti ja mikä on tarina Vehryt Nouka nimen takana?
Vehryt Nouka on täysin keskisuomalainen perheyritys. Vanhasta vierasvenesatamasta remontoitiin vuonna 2021 Keski-Suomen raikkain ja modernein juhlapaikka, joka palvelee tilausasiakkaita ympäri vuoden.
Lue Noukan tarina- sivulta koko tarina, ja tutustu blogiin!
Katso myös meidän esittely Visit Jyväskylä Region >

 

 

Etsitkö täydellistä hääpaikkaa? >

Tyylikkäät häät jokaisena vuodenaikana
Tervetuloa järjestämään hääjuhlasi Keski-Suomen kauneimpaan juhlapaikkaan. Vehryt Noukassa yksi elämänne tärkeimmistä päivistä on täynnä iloa, maistuvaa ruokaa ja tyyliä.
Lue lisää hääsivuilta: HÄÄT VEHRYT NOUKASSA

 

Suunnitteletko talven tai syksyn häitä?

Luminen, talvinen Noukanniemi ja Päijänteen upeat, jäiset maisemat. Syksyn värien täyttämä Noukanniemi.
Talvi- ja syyshäät ovat loistava vaihtoehto perinteisille kesähäille, ja usein tunnelmaltaan unohtumattomia kokemuksia. Kysäise ihmeessä tarjousta talven, varhaisen kevään tai syksyn hääjuhlista!
Juhlapaikka Jyväskylässä