Lue alta vastauksia kysytyimpiin kysymyksiin ja käytännön asioihin.

1. Kuinka paljon vieraita mahtuu saliin ja kuinka myöhään tiloissa saa olla?

Pääsaliin mahtuu vieraita noin 120. Tiloissa saa olla klo 02.00 asti.

2. Onko tila vain meidän yksityisessä käytössä?

Pääsali, iso terassi ja ravintolan aula ovat teidän yksityisessä käytössä.

Lähtökohtaisesti myös pyrimme varaamaan saunatilat hääseurueelle, mutta saunatiloissa voi olla myös toinen seurue jos hääpari ei saunatiloja itselleen vuokraa. Saunatiloihin on oma sisäänkäynti, ja tilat ovat erillään pääsalista.

3. Saako juhlapaikalle tuoda omia ruokia tai juomia?

Toimintamme perustuu ravintolatoimintaan ja kaikista tiloistamme löytyy A-oikeudet, joten omien ruokien tai juomien tuominen ei ole mahdollista.

4. Tilan äänentoisto & esiintyjät

Esiintyjillä tulee olla mukanaan omat äänentoistolaitteet. Tilasta löytyy piano, kannettava Bluetooth JBL Partybox 110 (sis. mikrofoni liitännän), ja Bluetooth- tornikaiutin, joista saa kuulumaan hääseurueen omat musiikit ja esimerkiksi häävalssin. Häävalssi on mahdollista soittaa myös tilan kattokaiuttimista.

5. Koristelu & siivous

Koristelusta voidaan sopia aina tilannekohtaisesti. Isommat koristeet voi tuoda edellisenä päivänä meidän varastoon, ja tilojen koristelu onnistuu myös edeltävänä iltana mahdollisuuksien mukaan. Meidän osaltamme koristelemme tilaa pienillä pöytäkukilla hääparin suostumuksella, ja teemme juhlallisen kattauksen, jos hääpari sen tilaa. Me huolehdimme siivouksesta ja keräämme hääparin mahdolliset omat koristeet säilytykseen, jotka voi hakea sovitusti myöhempänä ajankohtana.

 

Ota yhteyttä ja kysy rohkeasti jos jokin jäi vielä mietityttämään.