Lue alta vastauksia kysytyimpiin kysymyksiin ja käytännön asioihin.

1. Kuinka paljon vieraita mahtuu juhlasaliin ja kuinka myöhään tiloissa saa olla?

Juhlasaliin mahtuu vieraita noin 120. Tiloissa saa olla klo 02.00 asti. Maksullisella jatkoaikaluvalla juhlat voivat jatkua aina 04.00 asti.

2. Onko tila vain meidän yksityisessä käytössä?

Juhlasali, iso terassi ja ravintolan aula sekä baaritiski ovat teidän yksityisessä käytössä.

Lähtökohtaisesti myös pyrimme varaamaan saunatilat hääseurueelle, mutta saunatiloissa voi olla myös toinen seurue jos hääpari ei saunatiloja itselleen vuokraa. Saunatiloihin on kuitenkin oma sisäänkäynti, ja tilat ovat erillään juhlasalista.

3. Saako juhlapaikalle tuoda omia ruokia tai juomia?

Toimintamme perustuu ravintolatoimintaan ja kaikista tiloistamme löytyy A-oikeudet, joten omien ruokien tai juomien tuominen ei ole mahdollista. Omien juomien nauttimisesta anniskelualueella tulee sopimusrikesakko, joka on määritelty tarjouksen ehdoissa.

4. Tilan äänentoisto & esiintyjät

Esiintyjillä tulee olla mukanaan omat äänentoistolaitteet. Tilasta löytyy piano, Bluetooth JBL Partybox 710 ja mikrofoni, sekä kannettava JBL Partybox 110, joista saa kuulumaan hääseurueen omat musiikit ja esimerkiksi häävalssin.

5. Koristelu & siivous

Koristelusta voidaan sopia aina tilannekohtaisesti. Isommat koristeet voi tuoda edellisenä päivänä meidän varastoon, ja tilojen koristelu onnistuu myös edeltävänä iltana mahdollisuuksien mukaan. Meidän osaltamme koristelemme tilaa pienillä pöytäkukilla hääparin suostumuksella, ja teemme juhlallisen kattauksen, jos hääpari sen tilaa. Me huolehdimme siivouksesta ja keräämme hääparin mahdolliset omat koristeet säilytykseen, jotka voi hakea sovitusti myöhempänä ajankohtana.

6. Varaus- ja peruutusehdot

Varaus- ja peruutusehdot

 

Ota yhteyttä ja kysy rohkeasti jos jokin jäi vielä mietityttämään.