Lue alta vastauksia kysytyimpiin kysymyksiin ja käytännön asioihin.

1. Kuinka paljon vieraita mahtuu saliin ja kuinka myöhään tiloissa saa olla?

Pääsaliin mahtuu vieraita noin 100. Tiloissa saa olla klo 02.00 asti.

2. Onko tila vain meidän yksityisessä käytössä?

Pääsali, iso terassi ja ravintolan aula ovat teidän yksityisessä käytössä. Kesäaikaan säästä riippuen myymme ruokaa ja juomaa ulos muille asiakkaille erilliselle pihaterassille (irti rakennuksesta) mutta he käyttävät veneilijöiden tilojen WC-tiloja, eivätkä näin ollen käyttäisi teidän vuokraamia tiloja. Ainoastaan jos pihaterassille tulee asiakkaaksi pyörätuolia käyttävä henkilö, tulee hänen käyttää aulan inva-wc:tä.

Lähtökohtaisesti myös pyrimme varaamaan saunatilat hääseurueelle mutta saunatiloissa voi olla myös toinen seurue. He kulkevat saunatiloihin omasta sisäänkäynnistä.

3. Saako juhlapaikalle tuoda omia ruokia tai juomia?

Toimintamme perustuu ravintolatoimintaan ja kaikista tiloistamme löytyy A-oikeudet joten omien ruokien tai juomien tuominen ei ole mahdollista.

4. Tilan äänentoisto & esiintyjät

Esiintyjillä tulee olla mukanaan omat äänentoistolaitteet. Tilasta löytyy piano ja myös iso tornikaiutin, josta saa kuulumaan hääseurueen omat musiikit ja esimerkiksi häävalssin. Häävalssi on mahdollista soittaa myös tilan kattokaiuttimista mutta tornikaiuttimen ääni kattaa tilan myös kauniisti.

5. Koristelu & siivous

Kesäaikaan tilan koristelu onnistuu hääpäivän aamuna. Kesäajan ulkopuolella koristelusta voidaan sopia tilannekohtaisesti. Isommat koristeet voi tuoda edellisenä päivänä meidän varastoon. Meidän osaltamme koristelemme tilaa pienillä pöytäkukilla hääparin suostumuksella ja teemme juhlallisen kattauksen, jos hääpari sen tilaa. Meiltä on mahdollista saada käyttöön myös esimerkiksi kynttilöitä pöytiin ja muita pieniä koristeita, veloituksetta. Me huolehdimme siivouksesta ja keräämme hääparin mahdolliset omat koristeet säilytykseen, jotka voi hakea sovitusti.

 

Ota yhteyttä ja kysy rohkeasti jos jokin jäi vielä mietityttämään.