Yritystilaisuudet

Työlle täytyy löytyä vastapainoa ja yleensä sitä myös työyhteisössä kaivataankin. Parhaiten työyhteisöön tulee uutta puhtia kun heidät vie virkistäytymään tai työstämään työasioita tavanomaisen työympäristön ulkopuolelle.

 

KOKOUSPAKETIT

Meillä järjestät mm. virallisemmat kokoukset, kehittämispäivät, räätälöidyt asiakastilaisuudet, sekä yrityksenne juhla- ja virkistystilaisuudet. 

 

PYYDÄ

TARJOUS

KOKOUKSET – lisää hyvinvointia luonnonläheisestä kokousympäristöstä!

Miksi lähteä muualle kokoustamaan?

Kun työtä tehdään välillä muualla kuin tutussa paikassa, on sillä positiivisia vaikutuksia. On todettu, että jo pelkästään luontomaiseman katsominen ikkunasta lisää hyvinvointivaikutuksia. Lisäksi uusi kokousympäristö, sen vanhan ja tutun sijaan, herättää luovuuden erilailla esiin. Näin ollen esimerkiksi työnohjaukset tai kehittämispäivät olisi hyvä pitää työpaikasta irrallaan.

 

Kokoustaminen Vehryt Noukassa

TILAT – Meiltä löytyy erityyppiset tilat erilaiseen tarpeeseen, virallisempaan tai rennompaan. Tilojen yhteydestä löytyy tarvittava kokousvälineistö.

RÄÄTÄLÖITY TARJOILU – Meiltä löytyy valmiit kokouspaketit mutta sinun on aina mahdollista räätälöidä tilaisuuteen sopiva ja toivottu tarjoilu.

MILJÖÖ – Jos haluat työyhteisöllesi vaihtelun vuoksi raikkaan ja virkistävän ympäristön, tule vierailemaan meillä.

 

Tutustu valmiisiin kokouspaketteihin.

VIRKISTÄYTYMINEN & JUHLATILAISUUDET

Meillä järjestät yrityksesi isommat juhlallisuudet, rennomman virkistyspäivän tai vaikka tyytyväisyyttä lisäävän yhteisruokailun.

JUHLALLISUUDET – Meillä järjestät pienemmän seurueen tai jopa 100 hengen juhlatilaisuudet, jolloin pääset raikkaassa ja viihtyisässä miljöössä juhlistamaan yrityksesi tärkeitä hetkiä. Tilaisuus räätälöidään toiveidesi mukaan kera herkullisen juhlaruuan sekä mukavan palvelukokemuksen.

VIRKISTÄYTYMINEN – Virkistäytymiseen suosittelemme meidän Loungea ja saunaosastoa poreammeineen. Hyvä ruoka täydentää tilaisuutta. Lisäksi virkistyspäivään on mahdollista lisätä toiveidenne mukaista ohjelmaa. Autamme teitä halutessanne järjestelyissä. Voisiko lisämaustetta tuoda yhteishenkeä nostattavat kisailut, stand up, vesiaktiviteetti?


Suosittelemme myös yhdistämään virallisen osuuden ja virkistäytymisen. Voitte esimerkiksi ensin varata kokoustilat työskentelyä varten ja sen jälkeen siirtyä nauttimaan saunan ja ulkoporeammeiden lämmöstä.

 

Suunnittele tilaisuutesi yhteyteen ohjelmaa

ESIMERKKIPÄIVÄ

  • Saapuminen
  • Virallinen osuus/aktiviteetti
  • Ruokailu
  • Illan kruunaus rentoutumalla Loungessa ja saunaosastolla

Ota yhteyttä ja kerro toiveesi tilaisuuden suhteen