Yrityksille – Palvelut virkistäytymiseen ja kokoustamiseen

Lisää hyvinvointia luonnonläheisestä ympäristöstä yrityksille. Meillä järjestät vaivatta yrityksen TYKY– tai virkistäytymispäivät, kokoukset ja juhlat. Löydät kaikki palvelut yrityksille kätevästi saman katon alta. Juhla, kokous-, ja isommankin bändin keikkatilat, tarjoilut, aktiviteetit sekä saunat ja ulkoporealtaat.

 

Kokoukset, seminaarit, kickoffit, koulutukset ja luennot. Kokoustilat ja tekniikka aina 100 henkilölle.

Lue lisää virkistäytymisestä, kokouspalveluista ja kaso meidän valmiit kokouspaketit, sekä mitä ohjelmaa&elämyksiä meillä on tarjolla.

 

 

 

Tykypäivä Vehryt Noukassa >

Tykypäivän tarkoituksena on ylläpitää ja edistää yrityksen työntekijöiden työkykyä ja työhyvinvointia.

Meillä järjestät ikimuistoisen yrityksen tyky- päivän, ympäri vuoden luonnonkauniissa Jyväskylän Noukanniemessä. Saman katon alta löydät niin kokoustilat, tarjoilut, aktiviteetit sekä saunat ja ulkoporealtaat isommallekkin porukalle.

 

 

Virkistäytyminen >

Lisää virtaa ja puhtia työporukkaan huippu palveluiden sekä puitteiden Noukanniemestä.

Meillä järjestät ikimuistoisen yrityksen virkistäytymispäivän, ympäri vuoden luonnonkauniissa Jyväskylän Noukanniemessä.

Saman katon alta löydät niin tilat, tarjoilut, aktiviteetit sekä saunat ja ulkoporealtaat isommallekkin porukalle.

 

 

Kokouspalvelut >

Lisää hyvinvointia luonnonläheisestä kokousympäristöstä ja huippu puitteista.

Miksi lähteä muualle kokoustamaan? Kun työtä tehdään välillä muualla kuin tutussa paikassa, on sillä positiivisia vaikutuksia. On todettu, että jo pelkästään luontomaiseman katsominen ikkunasta lisää hyvinvointivaikutuksia. Lisäksi uusi kokousympäristö, sen vanhan ja tutun sijaan, herättää luovuuden erilailla esiin. Näin ollen esimerkiksi työnohjaukset tai kehittämispäivät olisi hyvä pitää työpaikasta irrallaan.

Katso myös meidän kokouspaketit!

 

 

Vehryt Noukan lounas 25e /hlö

Aika herkutella, tule nauttimaan hieman parempi lounas arjen uurastuksen keskellä. Varaa lounas ja kysy päivän lounasmenu: myynti@vehrytnouka.fi tai soittamalla +358400409927.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjousta niin varataan teille kokouspäivä, tyky- tai virkistäytymispäivä upeissa puitteissa.

 

 

Esiintymistaitojen kurssi >

Yrityksille suunnatulla esiintyminen työelämässä -kurssilla heittäydymme hauskoihin liike-, ääni- ja teatteriharjoituksiin sekä peleihin, joiden avulla esiintyjän taitoja sekä itseilmaisutaitoja työelämässä on mahdollista kehittää.

Kiitetty esiintyjäntyön kurssi on nyt tilattavissa Jyväskylässä erilaisiin tilaisuuksiin.

Kurssin voi tilata joko:
1) ammatillisesti sisältöpainotteisena
2) viihteellisenä
3) ryhmäyttävänä
4) kehollista hyvinvointia lisäävänä versiona.

Lue lisää >

 

 

Lisää TUNNELMIA MYÖS meidän Instagramista

 

KOKOUSPALVELUT & KOKOUSPAKETIT

 

Lisää hyvinvointia luonnonläheisestä kokousympäristöstä!

Miksi lähteä muualle kokoustamaan? Kun työtä tehdään välillä muualla kuin tutussa paikassa, on sillä positiivisia vaikutuksia. On todettu, että jo pelkästään luontomaiseman katsominen ikkunasta lisää hyvinvointivaikutuksia. Lisäksi uusi kokousympäristö, sen vanhan ja tutun sijaan, herättää luovuuden erilailla esiin. Näin ollen esimerkiksi työnohjaukset tai kehittämispäivät olisi hyvä pitää työpaikasta irrallaan.
Kokoustaminen Vehryt Noukassa – KOKOUSPAKETIT
 
TILAT – Meiltä löytyy erityyppiset tilat erilaiseen tarpeeseen, virallisempaan tai rennompaan. Tilojen yhteydestä löytyy tarvittava kokousvälineistö.
RÄÄTÄLÖITY TARJOILU – Meiltä löytyy valmiit kokouspaketit mutta sinun on aina mahdollista räätälöidä tilaisuuteen sopiva ja toivottu tarjoilu.
MILJÖÖ – Jos haluat työyhteisöllesi vaihtelun vuoksi raikkaan ja virkistävän ympäristön, luonnon helmaan, tule vierailemaan meillä.

 

KOKOUSLOUNAS min.10hlö

 

Meillä ei tarvitse nälkäisenä kokoustaa. Herkullinen kokouslounas kuuluu jokaiseen kokouspäivään. Lounasbuffettiin katetaan kotimaisista ja tuoreista raaka-aineista huolella valmistettuja menukokonaisuuksia. Lounas sisältää alkuruokapöydän, kaksi lämmintä pääruoka vaihtoehtoa sekä jälkkäriksi kauden makean kahvilla tai teellä.
Kokouslounas sisältyy aina niin puolen päivän-, kuin kokopäivänkin kokouspakettiin. Tervetuloa herkuttelemaan!

KOKOUSTEKNIIKKA JA TILAT

 

Tekniikka:
Iso valkokangas
4K videotykki (hdmi)
Siirreltävä valkokangas ja videotykki (hdmi)
Televisio (55″, hdmi ja Apple AirPlay)
Siirreltävä valkotaulu
Langaton WiFi

 

Kokoustilat:
Takkakabinetti 24hlö (kuvassa)
Pieni kabinetti 12hlö (yhdistettävissä takkakabinettiin)
Pääsali 120hlö

 

Ota yhteyttä ja pyydä tarjousta niin varataan teille kokouspäivä upeissa puitteissa, Päijänteen parhaalta paikalta

VIRKISTÄYTYMINEN & JUHLATILAISUUDET

 

Meillä järjestät yrityksesi isommat juhlallisuudet, rennomman virkistyspäivän tai vaikka tyytyväisyyttä lisäävän yhteisruokailun.
JUHLALLISUUDET – Meillä järjestät pienemmän seurueen tai jopa 120 hengen tilaisuudet, jolloin pääset raikkaassa ja viihtyisässä miljöössä juhlistamaan yrityksesi tärkeitä hetkiä. Tilaisuus räätälöidään toiveidesi mukaan kera herkullisen ruuan ja juoman, sekä huippu palvelukokemuksen. Juhlasali on tilava, joten esimerkiksi lempi esiintyjäsi tai bändisi mahtuu loistavasti esiintymään tiloissa.
VIRKISTÄYTYMINEN – Virkistäytymiseen suosittelemme meidän Loungea ja saunaosastoa poreammeineen. Hyvä ruoka täydentää tilaisuutta. Lisäksi virkistyspäivään on mahdollista lisätä toiveidenne mukaista ohjelmaa. Autamme teitä halutessanne järjestelyissä. Voisiko lisämaustetta tuoda yhteishenkeä nostattavat kisailut kuten jalkapallobiljardi tai Farmi- haastepäivä, stand up- esiintyjän keikka tai vain vapaa oleilu hyvän livemusiikin lomassa.
Suunnittele tilaisuutesi yhteyteen ohjelmaa
SUOSITUIMMAT AKTIVITEETIT
  • Farmin kingi
  • Rumpurentoutus
  • Liukulumikenkäretki
  • Kesäiset Mölkky- pihapelit
Ota yhteyttä ja kerro toiveesi tilaisuuden suhteen