Yrityksille

 

Työlle täytyy löytyä vastapainoa ja yleensä sitä myös työyhteisössä kaivataankin. Parhaiten työyhteisöön tulee uutta puhtia kun heidät vie virkistäytymään tai työstämään työasioita tavanomaisen työympäristön ulkopuolelle.

 

TYÖPORUKAN TYKY-PÄIVÄ
Esimerkki päivän kulusta:
14.00 Alkumalja;  Puolukka Spitzer ja Vehryt Noukan esittely
15.00 Aktiviteetti: Farmi- haastepäivä
17.30 Illallinen: Buffet ruokailu
19.30 Sauna ja ulkoporeet
22.00 Iltapalaa
22.30 Livemusiikkia: Bilebändi APPA
01.30 Pilkku

 

Pyydä tarjous
Tai ota suoraan yhteyttä myynti@vehrytnouka.fi

VIRKISTÄYTYMINEN & JUHLATILAISUUDET

Meillä järjestät yrityksesi isommat juhlallisuudet, rennomman virkistyspäivän tai vaikka tyytyväisyyttä lisäävän yhteisruokailun.
JUHLALLISUUDET – Meillä järjestät pienemmän seurueen tai jopa 120 hengen tilaisuudet, jolloin pääset raikkaassa ja viihtyisässä miljöössä juhlistamaan yrityksesi tärkeitä hetkiä. Tilaisuus räätälöidään toiveidesi mukaan kera herkullisen ruuan ja juoman, sekä huippu palvelukokemuksen. Pääsali on tilava, joten esimerkiksi lempi esiintyjäsi tai bändisi mahtuu loistavasti esiintymään tiloissa.
VIRKISTÄYTYMINEN – Virkistäytymiseen suosittelemme meidän Loungea ja saunaosastoa poreammeineen. Hyvä ruoka täydentää tilaisuutta. Lisäksi virkistyspäivään on mahdollista lisätä toiveidenne mukaista ohjelmaa. Autamme teitä halutessanne järjestelyissä. Voisiko lisämaustetta tuoda yhteishenkeä nostattavat kisailut, stand up, vesiaktiviteetti?

Suosittelemme myös yhdistämään virallisen osuuden ja virkistäytymisen. Voitte esimerkiksi ensin varata kokoustilat työskentelyä varten, ruokailun kauniissa pääsalissa, ja sen jälkeen siirtyä nauttimaan saunan ja ulkoporeammeiden lämmöstä.

 

Suunnittele tilaisuutesi yhteyteen ohjelmaa

KOKOUKSET – lisää hyvinvointia luonnonläheisestä kokousympäristöstä!

Miksi lähteä muualle kokoustamaan?
Kun työtä tehdään välillä muualla kuin tutussa paikassa, on sillä positiivisia vaikutuksia. On todettu, että jo pelkästään luontomaiseman katsominen ikkunasta lisää hyvinvointivaikutuksia. Lisäksi uusi kokousympäristö, sen vanhan ja tutun sijaan, herättää luovuuden erilailla esiin. Näin ollen esimerkiksi työnohjaukset tai kehittämispäivät olisi hyvä pitää työpaikasta irrallaan.

 

Kokoustaminen Vehryt Noukassa – KOKOUSPAKETIT
 
TILAT – Meiltä löytyy erityyppiset tilat erilaiseen tarpeeseen, virallisempaan tai rennompaan. Tilojen yhteydestä löytyy tarvittava kokousvälineistö.
RÄÄTÄLÖITY TARJOILU – Meiltä löytyy valmiit kokouspaketit mutta sinun on aina mahdollista räätälöidä tilaisuuteen sopiva ja toivottu tarjoilu.
MILJÖÖ – Jos haluat työyhteisöllesi vaihtelun vuoksi raikkaan ja virkistävän ympäristön, tule vierailemaan meillä.

 

Tutustu valmiisiin kokouspaketteihin.
SUOSITUIMMAT AKTIVITEETIT
  • Farmi- haastepäivä
  • Rumpurentoutus
  • Liukulumikenkäretki
  • Kesäiset Mölkky- pihapelit
Ota yhteyttä ja kerro toiveesi tilaisuuden suhteen