Yrityksille

 

Työlle täytyy löytyä vastapainoa ja yleensä sitä myös työyhteisössä kaivataankin. Parhaiten työyhteisöön tulee uutta puhtia kun heidät vie virkistäytymään tai työstämään työasioita tavanomaisen työympäristön ulkopuolelle, luonnon helmaan.

 

Meillä järjestät vaivatta TYKY- tai virkistäytymispäivät, kokoukset ja juhlat. Löydät kaikki palvelut kätevästi saman katon alta. Juhla, kokous-, ja isommankin bändin keikkatilat, tarjoilut, aktiviteetit sekä saunat ja ulkoporealtaat. Tilava juhlasalin muuntuu näppärästi isommankin esiintyjän todella tunnelmalliseksi keikkapaikaksi.

 

LUE ALTA LISÄÄ VIRKISTÄYTYMISESTÄ, KOKOUSPALVELUISTA JA KATSO MEIDÄN VALMIIT

KOKOUSPAKETIT

 

TYÖPORUKAN TYKY-PÄIVÄ

Meillä järjestät ikimuistoisen yrityksen TYKY- tai virkistäytymispäivän! Saman katon alta löydät niin tilat, tarjoilut, aktiviteetit sekä saunat ja ulkoporealtaat isommallekkin porukalle. Tilava juhlasalin muuntuu isommankin esiintyjän keikkapaikaksi.
Esimerkki päivän kulusta:
14.00 Alkumalja;  Puolukka Spitzer ja Vehryt Noukan esittely
15.00 Aktiviteetti: Farmi- haastepäivä tai viralliset osuudet
17.30 Illallinen: Buffet menu
21.00 Livemusiikkia: bilebändi Appa ja vapaata seurustelua
23.30 Iltapala ja halukkaat saunomaan sekä nauttimaan ulkoporeista
01.30 Pilkku

 

Pyydä tarjous
Tai ota suoraan yhteyttä myynti@vehrytnouka.fi / 0400409927

KOKOUKSET & KOKOUSPAKETIT

Lisää hyvinvointia luonnonläheisestä kokousympäristöstä!

Miksi lähteä muualle kokoustamaan?
Kun työtä tehdään välillä muualla kuin tutussa paikassa, on sillä positiivisia vaikutuksia. On todettu, että jo pelkästään luontomaiseman katsominen ikkunasta lisää hyvinvointivaikutuksia. Lisäksi uusi kokousympäristö, sen vanhan ja tutun sijaan, herättää luovuuden erilailla esiin. Näin ollen esimerkiksi työnohjaukset tai kehittämispäivät olisi hyvä pitää työpaikasta irrallaan.

 

Kokoustaminen Vehryt Noukassa – KOKOUSPAKETIT
 
TILAT – Meiltä löytyy erityyppiset tilat erilaiseen tarpeeseen, virallisempaan tai rennompaan. Tilojen yhteydestä löytyy tarvittava kokousvälineistö.
RÄÄTÄLÖITY TARJOILU – Meiltä löytyy valmiit kokouspaketit mutta sinun on aina mahdollista räätälöidä tilaisuuteen sopiva ja toivottu tarjoilu.
MILJÖÖ – Jos haluat työyhteisöllesi vaihtelun vuoksi raikkaan ja virkistävän ympäristön, tule vierailemaan meillä.

 

Tutustu valmiisiin kokouspaketteihin.

KOKOUSLOUNAS min.8hlö

Meillä ei tarvitse nälkäisenä kokoustaa. Herkullinen kokouslounas kuuluu jokaiseen kokouspäivään. Lounasbuffettiin katetaan kotimaisista ja tuoreista raaka-aineista huolella valmistettuja menukokonaisuuksia. Lounas sisältää alkuruokapöydän, kaksi lämmintä pääruoka vaihtoehtoa sekä jälkkäriksi kauden makean kahvilla tai teellä.
Kokouslounas sisältyy aina niin puolen päivän-, kuin kokopäivänkin kokouspakettiin. Tervetuloa herkuttelemaan!

KOKOUSTEKNIIKKA JA TILAT

 

Tekniikka:
 • Iso valkokangas
 • 4K videotykki (hdmi)
 • Siirreltävä valkokangas ja videotykki (hdmi)
 • Televisio (55″, hdmi ja Apple AirPlay)
 • Siirreltävä valkotaulu
 • Langaton WiFi

 

Kokoustilat:
 • Takkakabinetti 24hlö (kuvassa)
 • Pieni kabinetti 12hlö (yhdistettävissä takkakabinettiin)
 • Pääsali 120hlö

 

Ota yhteyttä ja pyydä tarjousta niin varataan teille kokouspäivä upeissa puitteissa, Päijänteen parhaalta paikalta

VIRKISTÄYTYMINEN & JUHLATILAISUUDET

 

Meillä järjestät yrityksesi isommat juhlallisuudet, rennomman virkistyspäivän tai vaikka tyytyväisyyttä lisäävän yhteisruokailun.
JUHLALLISUUDET – Meillä järjestät pienemmän seurueen tai jopa 120 hengen tilaisuudet, jolloin pääset raikkaassa ja viihtyisässä miljöössä juhlistamaan yrityksesi tärkeitä hetkiä. Tilaisuus räätälöidään toiveidesi mukaan kera herkullisen ruuan ja juoman, sekä huippu palvelukokemuksen. Juhlasali on tilava, joten esimerkiksi lempi esiintyjäsi tai bändisi mahtuu loistavasti esiintymään tiloissa.
VIRKISTÄYTYMINEN – Virkistäytymiseen suosittelemme meidän Loungea ja saunaosastoa poreammeineen. Hyvä ruoka täydentää tilaisuutta. Lisäksi virkistyspäivään on mahdollista lisätä toiveidenne mukaista ohjelmaa. Autamme teitä halutessanne järjestelyissä. Voisiko lisämaustetta tuoda yhteishenkeä nostattavat kisailut kuten jalkapallobiljardi tai Farmi- haastepäivä, stand up- esiintyjän keikka tai vain vapaa oleilu hyvän livemusiikin lomassa.
Suunnittele tilaisuutesi yhteyteen ohjelmaa
SUOSITUIMMAT AKTIVITEETIT
 • Farmi- haastepäivä
 • Rumpurentoutus
 • Liukulumikenkäretki
 • Kesäiset Mölkky- pihapelit
Ota yhteyttä ja kerro toiveesi tilaisuuden suhteen