Jenora Design

Valokuvaaja tapahtumaasi Jyväskylässä

 

Elämämme on täynnä hetkiä, pieniä ja suurempia, jotka kiitävät ohitsemme ellemme muista tarttua niihin jokaisella aistillamme. Valokuvaus on oiva tapa tallentaa jokainen tunne ja hetki ikuisiksi kuvamuistoiksi. Tällöin valokuvista vastaa ammattilainen, ja sinä sekä läheisesi saatte eläytyä tilaisuutenne hetkiin täysin rinnoin. Käy tutustumassa yhteistyökumppaniimme Jenora Designin Jenniin.

 

Kokenut valokuvaaja Jyväskylässä tapahtumaasi, tilaisuuteesi tai juhlaasi

Kaipaatko kokenutta valokuvaajaa tapahtumaasi Jyväskylässä, Vaajakosken vehreässä Vehryt Noukassa? Sopisiko kylkeen lämmin asiakaspalvelu ja rento maanläheinen ote juhlaporukan kanssa toimimiseen? Olet löytänyt etsimäsi, Valokuvaamo Jenora Design tarjoaa sinulle tämän kaiken ja vähän enemmänkin.

 

 

Elämämme on täynnä hetkiä, pieniä ja suurempia, jotka kiitävät ohitsemme ellemme muista tarttua niihin jokaisella aistillamme. Olipa kyse työporukan piristyksestä, elämän suurimmista iloista tai hyvästien jättämisen hetkistä, on dokumentaarinen valokuvaus oiva tapa tallentaa jokainen tunne ja hetki ikuisiksi kuvamuistoiksi. Tällöin valokuvista vastaa ammattilainen ja sinä sekä läheisesi saatte eläytyä tilaisuutenne hetkiin täysin rinnoin.

 

 

Minulle valokuvaajana on tärkeää olla läsnä tapahtuman jokaisessa hetkessä, mutta huomaamatta. Parhaat tilanteet ja hetket tallennetaan lähes poikkeuksetta silloin, kuin kuvattava ei itse huomaa olevansa kuvattuna. Tällöin kaikki eleet, ilmeet ja reaktiot ovat täysin aitoja, kiinni hetkessä. Vaikka kuvaajana nautin olla tarkkailijana ja liikkua tilaisuudessa huomaamattomasti, ryhmäkuvia ja kuvausseiniä varten astun mielelläni myös esiin ja avustan vieraanne ikimuistoisiin yhteiskuviin.

Palveluita dokumentaarisessa valokuvauksessa ovat mm:

Juhlakuvaus yksityisille
– hääkuvaus
– hautajaisten valokuvaus
– nimiäis-/ristiäiskuvaus
– valmistujaisjuhlien ja rippijuhlien kuvaus
– synttäri- ja vuosipäiväjuhlien kuvaus
– kuvausseinä juhlavieraiden iloksi

Tapahtumakuvaus yrityksille
– firman juhlat
– yrityksen sidosryhmien tapahtumat
– yrityksen tyhy- ja virkistyspäivien dokumentaarinen kuvaus
– kuvausseinä kutsuvieraille

Valokuvauksen hinta on alkaen 160e/h ja se laskutetaan jälkikäteen sovitun ja toteutuneen kuvausajan mukaisesti. Pienin suosittelemani kuvausaika tapahtumaan on 2 tuntia, jotta ehdimme saada jokaisesta vieraasta aidoimman juhlahumun talteen. Kysy tarjous tai pyydä lisätietoja täältä.

 

 

Miksi valita Vehryt Nouka juhlatilaksi?

Vehryt Noukassa rakastan keskisuomalaisittain uniikkia kokonaismiljöötä.

Rakennus on kaunis sisältä ja ulkoa, Noukanniemen vehreä maisema tulvii sisään jokaisesta Vehryt Noukan ikkunasta, ja tiloihin tulviva luonnonvalo on jotain, mitä yhdessäkään toisessa juhlapaikassa Jyväskylässä ei yksinkertaisesti ole tarjolla.

Noukan ammattitaitoinen henkilökunta ottaa vastaan ja palvelee lämmöllä sekä osaa toimia apuna myös ongelmanratkaisussa. Jo kymmenen vuotta erilaisissa tapahtumissa ja tiloissa kuvanneena, Vehryt Noukassa arvostankin näitä
asioita, jotka näkyvät myös sinulle muistoksi jäävissä valokuvissa; kauniit ja siistit valoisat tilat, upeat kattaukset ja tarjoilut, tilanteisiin mukautuva henkilökunta.

 

 

Olipa hyvä, että tavattiin!
Valokuvaamo Jenora Design, valokuvaaja Jenni Oranen
www.jenoradesign.com